dinamo zagreb - marseille 1999

dinamo zagreb - marseille 1999

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

nemoras ti da budes unique kad ste ista osobafanatique 1899 je napisao/la:Sto vam je krivo sto navijamo za Marseille, koliko imate duplih nickova na temama Liverpoola, Reala i ostalih slicnih timova. Mozda je, ustvari ne mozda, unique je upravu, sta se mi s vama djecom imamo raspravljati, netreba ni pisati po vasim temama, ni ulaziti uopste na vase teme... Sto ja beze da se s vama raspravljam i da gubim zivce objasnjavajuci neke stvari djeci koje razumiju samo odrasle osobe... Dragi forumasi, koji ste sa normalnim namjerama, uvjek ste dobrodosli na nasu temu, temu OLYMPIQUE de MARSEILLE... Ne razumijem sta rade ovdje moderatori, sekretari, administratori sa ovim provokatorima, necete da ih banujete, da ih opomenete... Evo ovaj "tax", non stop je na temi nasoj da bi provocirao, da bi se glupirao, da bi izmisljao gluposti o meni i unique-u i nasem timu... Mi volimo Marseille, vase provokacije samo jacaju ljubav prema nasem timu i ako to niste dorasli da shvatite, sta vam ja tu mogu, pazi ti njegove recenice, "ova dvojica su isti lik samo se sad posvadjali da ne izgledaju ofirno", znaci jedan frajer se posvadjo s drugim, da nebi obojica izgledali ofirno, a ustvari smo jedan liktax je napisao/la:ja kad kazem da je ovaj marsej propal ekipša cuj 3 pobjede za redom oni su realno po kvaliteti iza bordoa lyona
psg lensa
ps:ova dvojica su isti lik samo se sad posvadjali da ne izgledaju ofirnoO cemu pricas covjece, ako nemas pametnijeg posla, uradi sta po kuci, usisaj, operi sudje, budi drustveno koristan... Odsada sa vama postupam drugacije, kao unique, jer se s vama nemoze drugacije... Čast izuzetcima, forumasima poput "steve-o", "adnan24", "lejla", "rz88", "miky_hordas" i ostalim sad da nenabrajam, svaka cast, uvjek ste dobrodosli da pricamo, a ostali koji nisu jos naucili osnovne stvari kod ponasanja, neka zaobidju ovu temu u sto sirem luku... ALLEZ MARSEILLE, jedan grad, jedan klub...
omere bavi se ti svojim bavarskim misem aa pusti ove unique menifanatique 1899 je napisao/la:To Omcho razabu, nemos ti objasnjavati neke stvari nekim ljudima, tacnije djeci, za sve ostalo tu je IGNOREomerbavarac je napisao/la:Vidis bolan da te niko ne hebe ni 1%. Popusti malo ljude..........![]()
![]()
ALLEZ MARSEILLE!!!
Dobar, dobar..... Pazi da ti kakve stete ne nanesu.......tax je napisao/la:omere bavi se ti svojim bavarskim misem aa pusti ove unique menifanatique 1899 je napisao/la:To Omcho razabu, nemos ti objasnjavati neke stvari nekim ljudima, tacnije djeci, za sve ostalo tu je IGNOREomerbavarac je napisao/la:Vidis bolan da te niko ne hebe ni 1%. Popusti malo ljude..........![]()
![]()
ALLEZ MARSEILLE!!!
![]()
![]()

a cega?fanatique 1899 je napisao/la:ŠAMPIONI, uvjek bili i ostali, ALLEZ MARSEILLE...
gdje skim kad kotax je napisao/la:a cega?fanatique 1899 je napisao/la:ŠAMPIONI, uvjek bili i ostali, ALLEZ MARSEILLE...
don Ciro je napisao/la:gdje skim kad kotax je napisao/la:a cega?fanatique 1899 je napisao/la:ŠAMPIONI, uvjek bili i ostali, ALLEZ MARSEILLE...
jeli ovo jedan lik ,,o 2 likaGerrard je napisao/la:Ovo je vrhunac svegafanatique 1899 je napisao/la:Gore od novcane, buraz, nego unique, jesi nesto ljut na mene, slabo mi se obracas u zadnje vrijeme, brines memarseille_unique je napisao/la:kaznjen je sa utakmicom pred praznim tribinama
Gerrard je napisao/la:Ma vec duze vrijeme sam se dopisuje sa sobom sa dva nicka koja koristi ...
pa istina ziva ali najjace kad se posvadjase izmedju sebe sminkadon Ciro je napisao/la:Gerrard je napisao/la:Ma vec duze vrijeme sam se dopisuje sa sobom sa dva nicka koja koristi ...![]()
![]()
dobro zamislja da ima jos neko da je fan O.M
fanatique 1899 je napisao/la:Neko je od forumasa napiso da je "Liverpool u rangu Blackburna, Sunderlanda i slicnih polovnih ekipa", nemogu sad da se sjetim koji, ali mislim da "navija" za Liverpool
fanatique 1899 je napisao/la:Neko je od forumasa napiso da je "Liverpool u rangu Blackburna, Sunderlanda i slicnih polovnih ekipa", nemogu sad da se sjetim koji, ali mislim da "navija" za Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.