E šta ću, ne mogu ti pomoći nikako.bvb je napisao/la:Ma nije ba to, ne bih ga sad uzeo i da je 210.5. Kako cu te stici ako uzimam iste kao tiStone Island je napisao/la:Sad samo možeš 215,5 ili više odigrati. E jbg.

Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
E šta ću, ne mogu ti pomoći nikako.bvb je napisao/la:Ma nije ba to, ne bih ga sad uzeo i da je 210.5. Kako cu te stici ako uzimam iste kao tiStone Island je napisao/la:Sad samo možeš 215,5 ili više odigrati. E jbg.
Upropasti i tebe i mene Booker. Sa zvukom sirene donese pobjedu Sunsima.bvb je napisao/la:Haha, ma zezam se malo. Ima se danas sta odigrati.
Nije mene nista Booker jer sam imao kjeca bez produzetakaStone Island je napisao/la:Upropasti i tebe i mene Booker. Sa zvukom sirene donese pobjedu Sunsima.bvb je napisao/la:Haha, ma zezam se malo. Ima se danas sta odigrati.
bvb je napisao/la:
Haha, ne moras svaki danStone Island je napisao/la:bvb je napisao/la:![]()
Taman pošao pisati, kad je ti već postavio. Odradio bih je ja ranije ali nisam stvarno imao vremena, imao sam vikend pun obaveza tako da sam skroz malo za laptopom bio.
Obično kada dobro startam, ukakim sve za vikend a kad katastrofalno započnem sedmicu onda se nekako isčupam u zadnjim momentima i nekako se uvučem među prvih 5. Ne da mi se da budem pobjednik sedmice, uklet.bvb je napisao/la:Haha, ne moras svaki danStone Island je napisao/la:bvb je napisao/la:![]()
Taman pošao pisati, kad je ti već postavio. Odradio bih je ja ranije ali nisam stvarno imao vremena, imao sam vikend pun obaveza tako da sam skroz malo za laptopom bio.Kontam reci ces vidi nece niko da broji.
Vidim samirr te prestigao sinoc
Evo i ja skoro pa sigurno 0/3 danas, kao i prosli put (ne valja kad ti ostanu 3-4 za nedjelju, a ponuda losaStone Island je napisao/la:Obično kada dobro startam, ukakim sve za vikend a kad katastrofalno započnem sedmicu onda se nekako isčupam u zadnjim momentima i nekako se uvučem među prvih 5. Ne da mi se da budem pobjednik sedmice, uklet.
Ko pravi statistiku jesam li završio prvi vidim da nas trojica imamo isti skor :OStone Island je napisao/la:Još kad bi sjetili pa da nam ovaj bonus pošalju. Poginuo sam danas pravo.
Ovako je na kraju, ako nisam nesto pogrijesio.samirr je napisao/la:Ko pravi statistiku jesam li završio prvi vidim da nas trojica imamo isti skor :OStone Island je napisao/la:Još kad bi sjetili pa da nam ovaj bonus pošalju. Poginuo sam danas pravo.
Ni za pretprošlu.Sella13 je napisao/la:Vi niste jos dobili bonuse za proslu sedmicu ili ?
Auu hahaha ma haj valjda ce regulisatStone Island je napisao/la:Ni za pretprošlu.Sella13 je napisao/la:Vi niste jos dobili bonuse za proslu sedmicu ili ?
Stone Island je napisao/la:Ni za pretprošlu.Sella13 je napisao/la:Vi niste jos dobili bonuse za proslu sedmicu ili ?
Uvali se ti ispred bvb-a koji je u jednom momentu mogao i prvi biti.
Ma, namas sta odustajati, malo se igramo. A bonus ce biti, nije zurba, mozda je i bolje za nas da se akumuliraSella13 je napisao/la:Jel sutra ide novi ciklus, ima li smisla igrat dalje?
Vazi ondabvb je napisao/la:Ma, namas sta odustajati, malo se igramo. A bonus ce biti, nije zurba, mozda je i bolje za nas da se akumuliraSella13 je napisao/la:Jel sutra ide novi ciklus, ima li smisla igrat dalje?
A novi ciklus ide, sve od nule.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.