Polufinale SP 2018
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Polufinale SP 2018
e cuj Hernandez odlican bek

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Barbarossa
- Kontakt:
Jbt kad se sjetim one prevare Payetaleorey je napisao/la: Ni blizu oni nisu bili kvalitetni tada kao sada. Ni blizu. Monaco im je dao strasnu injekciju.
Mbappe, Dembele, Mendy, Sidibe, Lemar pa i Kante. Sve su to igraci koji su bas bas mladi i koji ce biti u vrhu u sljedecim godinama. I sve ih ima Francuska.
Pola njih ne igra sada bas puno, ali budi uvjeren da ce da igraju u Kataru i vjerovatno vec na sljedecem EURU.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Cudi me da si pohvalio Hernandeza. Da mozda nisi mislio da je Theo?TonySosa je napisao/la: Povrh svega, i Pavard i Hernandez su odlicni bekovi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Lucas je bolji stoper od Thea. Tu su nam ga uvalili.Derdiyok je napisao/la:Cudi me da si pohvalio Hernandeza. Da mozda nisi mislio da je Theo?TonySosa je napisao/la: Povrh svega, i Pavard i Hernandez su odlicni bekovi.
Zadnja izmjena: TonySosa, dana/u 10 jul 2018, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Joj kad se sjetim onog likovanja što su ga kao ukrali Barci.Derdiyok je napisao/la:Cudi me da si pohvalio Hernandeza. Da mozda nisi mislio da je Theo?TonySosa je napisao/la: Povrh svega, i Pavard i Hernandez su odlicni bekovi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Novi Carlos

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Bolje on nego Luka Dinj, u svakom slučaju.Mokes je napisao/la:Joj kad se sjetim onog likovanja što su ga kao ukrali Barci.Derdiyok je napisao/la:Cudi me da si pohvalio Hernandeza. Da mozda nisi mislio da je Theo?TonySosa je napisao/la: Povrh svega, i Pavard i Hernandez su odlicni bekovi.
Remember, remember the 5th of November.
A Ceballos ?Mokes je napisao/la:Joj kad se sjetim onog likovanja što su ga kao ukrali Barci.Derdiyok je napisao/la:Cudi me da si pohvalio Hernandeza. Da mozda nisi mislio da je Theo?TonySosa je napisao/la: Povrh svega, i Pavard i Hernandez su odlicni bekovi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
IIIT'S COOOMING HOOOMEHigh je napisao/la:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
wobly92 je napisao/la:IIIT'S COOOMING HOOOMEHigh je napisao/la:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- hskzmostar
- Kontakt:
Tko bi se nadao da ce Hrvatska igrati POLUFINALE SP-a 
Ej brate SP u NOGOMETU
Kako god zavrsi vec junaci drzave i regije, ako Bog d a pa kojim ludim scenarijem udjemo u finale to ce biti nevjerovatan uspjeh koji ce se tesko dogoditi opet za naseg zivotnog vijeka, osobno sam mislio da se France 98 nikad vise nece ponoviti ali sreca bio sam
u krivu dok ovakva prilika i ovakvi igraci sigurno vise nece, nitko nikada u regiji narednih sto godina nece imati priliku kao sutra Hrvatska!
Sretno VATRENI
Ej brate SP u NOGOMETU
Kako god zavrsi vec junaci drzave i regije, ako Bog d a pa kojim ludim scenarijem udjemo u finale to ce biti nevjerovatan uspjeh koji ce se tesko dogoditi opet za naseg zivotnog vijeka, osobno sam mislio da se France 98 nikad vise nece ponoviti ali sreca bio sam
u krivu dok ovakva prilika i ovakvi igraci sigurno vise nece, nitko nikada u regiji narednih sto godina nece imati priliku kao sutra Hrvatska!
Sretno VATRENI
Zadnja izmjena: hskzmostar, dana/u 10 jul 2018, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- invincible1921
- Kontakt:
Navijam uvijek za Engleze kao i svaki put do sada ulozio dvije marke da ce osvojit i tako zadnjih 10 godina.
Medjutim uvijek sam na svkaom prvenstvu podrzavo komsije i istocne i zapadne,,,ali ovo sad vec prelazi svake mjere. Mitologija, izdrkavanje medija i raje, a o nacionlizmu i separtizmu koji jaca svakog dana kako repka napreduje na SP ne treba ni trosit rijeci
Vrijeme da Kolindu i ostale clanove TISLJUCENTE CIVLIZACIJE spusti na zemlju....Kako je krenulo ako nekim slucajem osvoje rat ce izbit u hercegovini
IT'S COMING HOME!
Medjutim uvijek sam na svkaom prvenstvu podrzavo komsije i istocne i zapadne,,,ali ovo sad vec prelazi svake mjere. Mitologija, izdrkavanje medija i raje, a o nacionlizmu i separtizmu koji jaca svakog dana kako repka napreduje na SP ne treba ni trosit rijeci
IT'S COMING HOME!
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 10 jul 2018, 23:29, ukupno mijenjano 2 puta.
=\_1921_/=
bilo bi jadno za fufbal da ovi bljutavi francuzi osvoje.....nije fer prema genearciji iz 98-e
njihov stil je gori od urugvaja....desamp ima formulu koju vozi kao ficu
Jesi možda prespavao zadnjih 5 godina? Ovo ti je danas nogomet šefe, odvratna kalkulantska igra i potpuna kontrola susreta. Ljudi su 99% prvaci.Pip je napisao/la:bilo bi jadno za fufbal da ovi bljutavi francuzi osvoje.....nije fer prema genearciji iz 98-e
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- invincible1921
- Kontakt:
@hskzmostar pa vala ako cemo vec o tom i tako , onda je lakse navijat i za tavku drzavu a ne za onu koja ti je bila satro prijatelj pa ti ga suknula ono s zguza da te dobro zaboli i to kad ti je najteze bilo

=\_1921_/=
Zato sad kad nas milion krene do Rovinja ne stajemo 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- hskzmostar
- Kontakt:
avenija je napisao/la:Zato sad kad nas milion krene do Rovinja ne stajemo
Idemo opet u hotele?? ta nisu to opet srbi krenuli na nas bracu federalnu?
Nebi za engleze navijao niti da igraju sutra protiv srba
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
hskzmostar je napisao/la:
Iako će tijekom rata europske vlade iznositi razne argumente zašto se embargo ne smije ukinuti, David Owen, glavni predstavnik Europske Zajednice za Bosnu i Hercegovinu (1992-1995) i tvorac nekoliko mirovnih planova, je u svojoj knjizi iznio jedan nikada nije bio službeno iznijet u javnost. Po Owenovom objašnjenju je embargo bio način pritiska na bosanskohercegovačku vladu da potpiše "razumni" mirovni sporazum: Možemo li mi očekivati da će "Bošnjaci" početi razumne pregovore tijekom ukidanja embarga i zračnih napada koji bi im dali pobjedu [4]
Ono kad navijas za drzavu koja te sprijecila da se naoruzas i odbranis od veliko srpske agresije.
![]()
Jadnom bosnji nikad lahko
lagano je bilo na goloruk narod krenit, siromasan i nespreman aj sad..hskzmostar je napisao/la:avenija je napisao/la:Zato sad kad nas milion krene do Rovinja ne stajemo
Idemo opet u hotele?? ta nisu to opet srbi krenuli na nas bracu federalnu?
Nebi za engleze navijao niti da igraju sutra protiv srba
A engleze gotivim jbg svidja mi se njihov smek i filozofija iako npr od svih igraca sutra najvise gotivim modrica kao igraca ali srce kaze England
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.