San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: San Antonio Spurs
Ma ja se smijem kladit da ce biti pobjeda dvocifrenom razlikom,dosta je bilo zafrkancije sa ovim krezubim vukovima 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ja nešto Neala očekujem da večeras opet monstrouzno odigra vrijeme je,a i Manu se mora uključit u trku za MVP-aSexmachineboy je napisao/la:Očekujem da ljevica Ginobilija večeras proradi pravo. Duncan meni i nije u nekioj formi, no, on je tu kad je najviše potrebno. Ja mislim da ćemo ih večeras lagano razbiti, red je više...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
I ja to kažemDylan Dog je napisao/la:Ma ja se smijem kladit da ce biti pobjeda dvocifrenom razlikom,dosta je bilo zafrkancije sa ovim krezubim vukovima
Meni je Hill nekako baš drag jbt, nova legenda kluba aBd.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Hajde dok ste tu...koji mamuz je ovo

Samo jedan pokušaj...evo vam pomoć....nije Boner
EDIT: e yebiga bilo vas trojica sad nema nijedan...odo ja spavat nemam ni snage ni giga za Minesotu i onako su mi dosadili...
Samo jedan pokušaj...evo vam pomoć....nije Boner
EDIT: e yebiga bilo vas trojica sad nema nijedan...odo ja spavat nemam ni snage ni giga za Minesotu i onako su mi dosadili...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ne znam stvarno, ja odmah pomisli na Bonera kad dole pročita da nije on.
Nemam ni j aviše giga, potrošio sam ovaj mjesec na San Antoni jednu, a ostaale četri "slučajno"
jbg 
Nemam ni j aviše giga, potrošio sam ovaj mjesec na San Antoni jednu, a ostaale četri "slučajno"
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Zvijer...a zanimljivo da prošle sezone nije imao nijednu...možda jednu ali sada

- Donnie Darko
- Kontakt:
dyess valjda
ipak blair 
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ono Blair?
Šta uradi od sebe jadan.
Šta uradi od sebe jadan.
9-2...ma ovo je gotovo
samo Blair se iz startne petorke nije upisao u strijelce...
Beasliy igra(0-2)...
Beasliy igra(0-2)...
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Razvali ćemo ih.Raul_64 je napisao/la:9-2...ma ovo je gotovosamo Blair se iz startne petorke nije upisao u strijelce...
Beasliy igra(0-2)...
Jel to ipak gledaš?
Kad sam več dočekao moram
ali haman da neču još dugo
23-13...Manu več 10 poena...
EDIT:Boner me je uspjeo iznervirati za 30 sekudni...svaka čast...
ali haman da neču još dugo
23-13...Manu več 10 poena...
EDIT:Boner me je uspjeo iznervirati za 30 sekudni...svaka čast...
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 12 jan 2011, 02:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Jesam rekao da će Manu večeras da ih unišiti?
Meni žao pravo što ne mogu gledat, ali jbg.
Meni žao pravo što ne mogu gledat, ali jbg.
Blair-Boner ne smiju biti zajedno na praketu ni minutu...
Manu dobar...RJ je pogodio sve što je ošutao,ova alergija opasno zahebava Tonia...bolje mu je da jednostavno preskoči tekmu nego ovo mučenje...dobro je svi su manje više u ritmu i Boner i Hil su pogodili po trojku...
ova Minesota nema odbrane...
btw Kevin Love nije norman,hebo on ako več nema double double nakon prve četvrtine...
Manu dobar...RJ je pogodio sve što je ošutao,ova alergija opasno zahebava Tonia...bolje mu je da jednostavno preskoči tekmu nego ovo mučenje...dobro je svi su manje više u ritmu i Boner i Hil su pogodili po trojku...
ova Minesota nema odbrane...
btw Kevin Love nije norman,hebo on ako več nema double double nakon prve četvrtine...
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Love 9 skokova i 9 poena. Beaslya koliko vidim nigdje nema
Napokon nema patnje,Parker 5 asistencija nije loše.
- Donnie Darko
- Kontakt:
eto jos 10 i ima career high u asistencijamaSexmachineboy je napisao/la:Love 9 skokova i 9 poena. Beaslya koliko vidim nigdje nema![]()
points in the paint
wolves:16
spurs:4
sreča pa dobro gađamo trojku...Boner i Manu su več 2 pogodili...Blair toliki čovjek,a toliko glup...
a fakat bolje mi je da vidim DNP kod Splitera nego ovako kad je u sastavu i kad je Blari kriminalan u odbrani da ga ne stavlja na parket...
6 minuta prije kraja več smo ubacili 50 poena...
wolves:16
spurs:4
sreča pa dobro gađamo trojku...Boner i Manu su več 2 pogodili...Blair toliki čovjek,a toliko glup...
a fakat bolje mi je da vidim DNP kod Splitera nego ovako kad je u sastavu i kad je Blari kriminalan u odbrani da ga ne stavlja na parket...
6 minuta prije kraja več smo ubacili 50 poena...
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Volio bih da Hill večeras ubaci barem 10 poena. Znao sam da će večeras biti malo lakše protiv Min nego u prethodnim utakmicama.
Boner odličan, Manu nešto stao.. inače, ofanzivni skok 0 bodova...
Boner odličan, Manu nešto stao.. inače, ofanzivni skok 0 bodova...
Nema se šta uhvatiti kada gađamo preko 65%....trenig utakmica,fino na spavanje za nekih 15 minuta....Sexmachineboy je napisao/la:ofanzivni skok 0 bodova
Igramo dobru odbranu sa 4 niska+Timi izbacili smo Love iz ritma...a na kraju meče ima ćemo 6 dvocifenih...barem..
Jedva cekam Battle of Texas u petak.
Nadam se da ce se Dirk vratiti
Nadam se da ce se Dirk vratiti
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Još kad im nebi bilo mrsko igrati odbranu
Ali uglavnom nema Minesota šta tražiti u ovom meču,kad god hočemo dodamo gas...RJ raspoložen,Manu takođe....a sa klupe veliki doprinos Bonera i Hilla...8/11 za 3 poena...
Kevin Love je ostvario svoj 29 double double za redom,eto blago njemu
A sad laku noć...
Ali uglavnom nema Minesota šta tražiti u ovom meču,kad god hočemo dodamo gas...RJ raspoložen,Manu takođe....a sa klupe veliki doprinos Bonera i Hilla...8/11 za 3 poena...
Kevin Love je ostvario svoj 29 double double za redom,eto blago njemu
A sad laku noć...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.