Ermedin Demirović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JavierBosnia
Kontakt:

Re: Ermedin Demirović

Post Postao/la JavierBosnia » 22 avg 2020, 14:26

A ovaj je najjaci :D kriza u Barci kriza i kod njega
Pa ne moze da cuje ili nece da cuje, da ce Demirovic mu biti pozvan za oktobar, sad nema prostora da igra, nego su tu Hodzic i ekipa da popune prostor nedodirljivom Edinu

Jel bolje da imas 2 KM u dzepu i mozes ih odma potrositi ili stoju da dobijes za mjesec, tako je beskorisno da momak dolazi tu i sjedi na klupi, nek odrzava formu i mladoj i tako se bolje nametne u Freiburgu. Boze sacuvaj
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 22 avg 2020, 14:33

Tesnjak1991 je napisao/la:
22 avg 2020, 14:22

Jel' mi možeš obrazložiti zašto da se odazove za U21? Samo eto da vidim to iz tvoje perspektive. Ako si već slično napisao, sorry, nisam sve detaljno čitao.

Također, jel' to što se prošle godine pisalo bitno za ovu sad priču? Pa naši ljudi popljuju Džeku il' Nurkića sedmicu nakon dizanja u nebesa prije toga, nije to ništa čudno. Problem je što sad nije pozvan igrač koji je kvalitetom ispred svih sem Džeke, puca od samopouzdanja se odigrao odličnu sezonu i napravio jako dobar transfer, transfer o kojem nažalost dosta naših reprezentativaca sanja, i dođu uhljebi i kažu nema mjesta u A timu, mora neki Hodžić bit pozvan.

Jel' tebi to zaista normalno? Dvije su mogućnosti, il' je uhljebska ekipa odlučila prodati mjesto nauštrb kvaliteta, ili nisu svjesni da je Demirović kvalitetniji od pozvanih. Koja god da je istina od ove dvije, loše je opet..
Evo gore sam napiso, Demirović nema ni rejting, ni iskustvo, ni kredit koji bi mu opravdo neodazivanje.
Nije on zabio 14 golova u bundesligi, nego u Švici. Nije to njegova 2,3,4. sezona u kojoj rešeta, nego prva.
Nije on standardni član reprezentacije, pa ga izostavili nepravedno.
Hodžić trenutno jeste nešto slabiji, ali je već par godina reprezentativac, igra dobro i nije katastrofa da dobije predenost.

Ne kažem da Demirović nema razlog da se ljuti, ali je to kilometrima daleko od razloga za nodazivanje u U21.
Samo bi sebi naštetio, pokazo bi da nije profesionalac, da je konfliktan, vjerovatno bi zatvorio sebi vrata i kod Bajevića, i kod Starčevića.

Sve u svemu, to bi bilo jako glupo. J.ebi ga, treba malo pretrpit nepravdu u ovakvim situacijama.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 avg 2020, 14:36

Bravo doktore Filgude. Od narednog posta se obratite ovom gospodinu umjesto mog misljenja, cut cete njegovo.
Postavio stvari na mjesto bravo

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 22 avg 2020, 14:48

DrFilgud je napisao/la:
22 avg 2020, 14:33

Jel' mi možeš obrazložiti zašto da se odazove za U21? Samo eto da vidim to iz tvoje perspektive. Ako si već slično napisao, sorry, nisam sve detaljno čitao.

Također, jel' to što se prošle godine pisalo bitno za ovu sad priču? Pa naši ljudi popljuju Džeku il' Nurkića sedmicu nakon dizanja u nebesa prije toga, nije to ništa čudno. Problem je što sad nije pozvan igrač koji je kvalitetom ispred svih sem Džeke, puca od samopouzdanja se odigrao odličnu sezonu i napravio jako dobar transfer, transfer o kojem nažalost dosta naših reprezentativaca sanja, i dođu uhljebi i kažu nema mjesta u A timu, mora neki Hodžić bit pozvan.

Jel' tebi to zaista normalno? Dvije su mogućnosti, il' je uhljebska ekipa odlučila prodati mjesto nauštrb kvaliteta, ili nisu svjesni da je Demirović kvalitetniji od pozvanih. Koja god da je istina od ove dvije, loše je opet..
Evo gore sam napiso, Demirović nema ni rejting, ni iskustvo, ni kredit koji bi mu opravdo neodazivanje.
Nije on zabio 14 golova u bundesligi, nego u Švici. Nije to njegova 2,3,4. sezona u kojoj rešeta, nego prva.
Hodžić trenutno jeste nešto slabiji, ali je već par godina reprezentativac, igra dobro i nije katastrofa da dobije predenost.

Ne kažem da Demirović nema razlog da se ljuti, ali je to kilometrima daleko od razloga za nodazivanje u U21.
Samo bi sebi naštetio, pokazo bi da nije profesionalac, da je konfliktan, vjerovatno bi zatvorio sebi vrata i kod Bajevića, i kod Starčevića.

Sve u svemu, to bi bilo jako glupo. J.ebi ga, treba malo pretrpit nepravdu u ovakvim situacijama.
Koliko je nasih napadaca zabilo 14 golova bilo gdje, i koliko nasih napadaca je potpisalo za tim iz Bundeslige. Uz to mladji igrac. Gdje to Koljic igra? Realno. 25 godina i gdje igra? Gdje igra Hodzic? Nema te argumente, i nazor bezveze gurate jer ste zauzeli neki stav od pocetka.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 22 avg 2020, 14:52

Djabe ljudi opravdavati Bajevicem potez. Demirovic je imao najbolju sezonu (iza Dzeke) od svih nasi trenutni napadaca. Tacka. Jednostavno nema tu opravdanja :) Djabe svi argumenti, nemoze se ta cinjeninca izbaciti. Pogotovo jer je pozvao Serbecica, znaci ako mislite kofol da U21 ima sansu, zasto onda uzimate najboljeg stopera u U21. Nema logike.

Koljic u Rumuniji zabija golove i forum svrsava, Hodzic igra u Madjarskoj. S druge strane Demirovic zabija u Svici, "pa to je samo Svica, nije Bundesliga".
:facepalm: :facepalm:

Samo naprijed Ermedine! :bih: Ocekuejmo velike stvari od tebe u Freiburgu ove sezone! Ko yebe Starcevica i one kriminalce u savezu sto guraju svoje.
@igrajlopte 🐦

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 22 avg 2020, 14:54

Tristan10 je napisao/la:
22 avg 2020, 14:48
Koliko je nasih napadaca zabilo 14 golova bilo gdje, i koliko nasih napadaca je potpisalo za tim iz Bundeslige. Uz to mladji igrac. Gdje to Koljic igra? Realno. 25 godina i gdje igra? Gdje igra Hodzic? Nema te argumente, i nazor bezveze gurate jer ste zauzeli neki stav od pocetka.
Ne guram bolan ja ništa. Nisam ja pozvo Hodžića, niti mislim da je bolji.
Ovdje se radi o tome treba li se Demirović odazvat ili ne.
Naravno da treba, ni slučajno se ne smije zayebavat i pravit glupost kao što je neodazivanje. Radi sebe.
To je poenta, a na manipulacije smo nažalost navikli.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 22 avg 2020, 14:56

Visca najbolji igrac Turske lige, konstantan godinama ili sta vec, a ovde se pljuje( ok, ima svoje nedostatke) ali eto Koljic sa 25 godina igra u nekoj Rumunskoj vukojebini je odlicno, sad ce on proraditi i eto njega na otok u Newcastle.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 avg 2020, 14:58

ReX je napisao/la:
22 avg 2020, 14:52
Djabe ljudi opravdavati Bajevicem potez. Demirovic je imao najbolju sezonu (iza Dzeke) od svih nasi trenutni napadaca. Tacka. Jednostavno nema tu opravdanja :) Djabe svi argumenti, nemoze se to izbaciti.

Koljic u Rumuniji zabija golove i forum svrsava, Hodzic igra u Madjarskoj. S druge strane Demirovic zabija u Svici, "pa to je samo Svica".
:facepalm: :facepalm:
U pravu sre vi niko to ne spori. Demirovic jeste i po mom misljenju najbolji napadac nakon Dzeke. Uz to i najmladji, a najvise dogurao.

Ali nije to stvar. Stvar je sto se za ove dvije utakmice zovu isprobani igraci, zato prije Hodzic, koji je zabio 3 gola u 4 utakmice zadnje za repku.

U ovom trenutku se ne zovu iskljucivo najbolji igraci za reprezentaciju!

Ovdje je vagano, tako da je bezbolnije da Hodzic bude rezerva i klupa nego Demirovic. Za sada nema mjesta i prostora da se Demirovic proba, ali ima vec u oktobru kao sto selektor kaze gdje ce sigurno dobiti svoj prostor za igru.

Ako se malo bolje razmisli to je logicna odluka, ne treba bas uvijek slijepo pratiti najbolje igrace.
Da je Dusko rekao pustit cemo Demirovica ovu godinu da vidimo kako ce se snaci u Freiburgu pa cemo ga mozda zvati, ja bih osudio a vi se tako ponasate. Covjek rekao bit ce tu naredno okupljanje i dobiti zasluzenu priliku.

Da smo u septembru igrali 3 utakmice sa barazom, siguran sam da bi vec sada bio tu. Vi bi sve i odma

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 22 avg 2020, 15:01

- Neodazivanje uz dogovor sa Starcevicem je OK..ako zeli da se nametne u Freiburgu i nadoknadi propusteno s obzirom da je novi u klubu i uz to kasnio na pripreme...takvu odluku podrzavam.

- Neodazivanje samoinicijativno bez razgovora sa selektorom je kontraproduktivno i vjerovatno ga zadugo ne bismo vidjeli u repezentacijama BiH...to niko normalan ne moze podrzavati.
...
Mozemo mi svi na prvu malo emotivnije reagovati...ali...

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 22 avg 2020, 15:06

DrFilgud je napisao/la:
22 avg 2020, 14:33

A đe su ostali zabili bar 14 golova? I nije više stvar ni u golovima, čovjek ekipi donosi brzinu, okomitost, agresivnost, skoro pa kompletan napadač..

Ma nebitno u suštini, nepravda je načinjena, nit je ovo prvi put, nit će biti zadnji. Stvar je samo što sa svakim novim selektorom pomislim, evo to je to, konačno bez mutnih radnji, da bi me realnost safatala ponovo.
Nek oni nastave samo ovako, očito da nam to donosi rezultate.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 22 avg 2020, 15:09

Demirovic grize teren ko niko u A reprezentaciji, mi takvog igraca nemamo.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 22 avg 2020, 15:12

E pa eto nek se ne odazove kad ste navalili. :D

Pa kad ga i Bajević i Starčević prekriže, još ako se plasiramo... Ali nema veze, vi ste nešto dokazali.

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 22 avg 2020, 15:14

On će se odazvati, ili ne, nebitno šta se ovdje pisalo. Ne vidim da to neko ovdje može promjeniti.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 22 avg 2020, 15:17

DrFilgud je napisao/la:
22 avg 2020, 15:12
E pa eto nek se ne odazove kad ste navalili. :D

Pa kad ga i Bajević i Starčević prekriže, još ako se plasiramo... Ali nema veze, vi ste nešto dokazali.
Ne vjerujem da ce mo se plasirati. Fali ovde igraca koji ce unijeti neku energiju, kojima bi dobra igra nesto donijela. Jedino Gojak koji je "gladan" i kome bi dobra igra dalje pomogla.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 avg 2020, 16:11

Grujić se nije odazvao prije 2 godine u mladu reprezentaciju, isto zbog revolta, pa ga evo sve do sada nije bilo u A timu, dok je recimo Jović igrao za mladu cak i kad je utrpao 17 komada u Bundesligi.

Sta je reci, ma koliko bio u pravu, pozeljno je i ispravno biti profesionalac, a ne uvrijedjena mlada... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 avg 2020, 16:31

Zabalili za Ermedina i ne prate ga uopste
Pa posto ste neupuceni zabio je gol danas

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 avg 2020, 16:35

Evo i drugi gol
6-1

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 22 avg 2020, 17:31

Buduca devetka bosnjacke reprezentacije.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 22 avg 2020, 18:17

JavierBosnia je napisao/la:
22 avg 2020, 16:31
Zabalili za Ermedina i ne prate ga uopste
Pa posto ste neupuceni zabio je gol danas
Ja sam ga odgledao barem 30 utakmica, i još par forumaša, zato se ne pravi pametan.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 22 avg 2020, 18:18

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
22 avg 2020, 17:31
Buduca devetka bosnjacke reprezentacije.
Nadam se da si napravio lapsus pisajuci taj post.

@Saviola
To sto se ne ulazi na forum i pise za svaku malu stvar nemora znacit da ne pratis igraca. Come an, man. :facepalm:
@igrajlopte 🐦

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum i 12 gostiju.