NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Tri puta uzet titulu i nijednom ne biti mvp finala. Tesko da mozes veci minus dobit u karijeri.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Troll se drzi fazona isfuranog jos valjda 2016., sta ce jadan. Steph je poslije LeBrona daleko najveci igrac ove decenije i sigurno covjek koji je obiljezio ovu eru kosarke. To sto ti to nisi u stanju vidjet pa ga poredis s imaginarnim MVPem je tvoj problem.
Po tvom misljenju
Daj i Bradi sad KD uzimat ce easy
- josipmusa2
- Kontakt:
Terry Rozier = Reggie Jackson za sirotinju
- BosniaBoston
- Kontakt:
GSW stvori neku imaginarnu sliku do finala konferencije da je Steph najbolji igrac ekipe,pa babuka ga stavi na njegovo mjesto i osvoji FMVP
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 14 apr 2019, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
drakensang
- Kontakt:
koliko me sjecanje sluzi curry ima titulu i prije kd. a harden koliko me sjecanje sluzi takodjer ima jednu titulu, ispravi me ako grijesimalemsa je napisao/la:Po tvom misljenju![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
biti imvp regularne sezone 4 puta i doći do finala jednom u karijeri kao sixth man?Justin je napisao/la:Tri puta uzet titulu i nijednom ne biti mvp finala. Tesko da mozes veci minus dobit u karijeri.
ne znam radije bih osvajao titule
Pa stavi Hardena na njegovo mjesto uzimao bi svake godine. Dok ovaj ne bi Houston izveo iz prve runde zapada.Donnie Darko je napisao/la:biti imvp regularne sezone 4 puta i doći do finala jednom u karijeri kao sixth man?Justin je napisao/la:Tri puta uzet titulu i nijednom ne biti mvp finala. Tesko da mozes veci minus dobit u karijeri.
ne znam radije bih osvajao titule
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Jest i tesko pokupit FMVP kad je citava protivnicka odbrana fokusirana na Stepha pa imas citavu seriju 1 na 1 s inferiornim defanzivcima
Svako s 2 grama mozga zna ko je kljuc Warriorsa i ko je obiljezio ovu eru.
Ima kad su Irving i Love bili out, i to mu Iggy uzeo fmvp, dok je Curry smrdio k'o hala. Pa 2016 kad je Bron imao zdravu ekipu osiso ih na nulu ziletom, Curry se opet nije vidio a da igrao je povrijedjendrakensang je napisao/la:koliko me sjecanje sluzi curry ima titulu i prije kd. a harden koliko me sjecanje sluzi takodjer ima jednu titulu, ispravi me ako grijesimalemsa je napisao/la:Po tvom misljenju![]()
Pa cuvali su i druge superstare ove igre, Shaqa, Kobija, Duncana, Hakeema, MJ itd itd itd. Pa opet ljudi poderu.Epidaurus je napisao/la:Jest i tesko pokupit FMVP kad je citava protivnicka odbrana fokusirana na Stepha pa imas citavu seriju 1 na 1 s inferiornim defanzivcima![]()
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 14 apr 2019, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
To je osnovna greska odbrana u finalima,znamo sta se desilo 2016 kad je steph bio 1.opcijaEpidaurus je napisao/la:Jest i tesko pokupit FMVP kad je citava protivnicka odbrana fokusirana na Stepha pa imas citavu seriju 1 na 1 s inferiornim defanzivcima![]()
#Punoljetstvo
- Donnie Darko
- Kontakt:
zamijeni im ekipe prije 5,6 godina danas bi imali houston warriors sa 2,3,4 titule i golden state rockets sa 2,3,4 imvp tituleJustin je napisao/la: Pa stavi Hardena na njegovo mjesto uzimao bi svake godine. Dok ovaj ne bi Houston izveo iz prve runde zapada.
Pucaju čirevi vidim pravo. Facts dont care about your feelings Aleme and Gre 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa da je podero svako od ta 4 finala, uzeo 4 titule i 4 FMVPa pricali bi o top 10 igracu svih vremena s mogucnosti da bude top 5. Niko ga i ne gura medju 10 najboljih ikad.alemsa je napisao/la:Pa cuvali su i druge superstare ove igre, Shaqa, Kobija, Duncana, Hakeema, MJ itd itd itd. Pa opet ljudi poderu.Epidaurus je napisao/la:Jest i tesko pokupit FMVP kad je citava protivnicka odbrana fokusirana na Stepha pa imas citavu seriju 1 na 1 s inferiornim defanzivcima![]()
26-6-5 i smrdio ko hala, opet vozio motor mokre glave
jeste dosadni s uvijek istom pričom
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Rekao je “cak i da je smrdio ko hala,osvojio bi” a ne da je steph hala licno
#Punoljetstvo
- josipmusa2
- Kontakt:
smarate s istim glupostima svake 2 sedmice, razgulite na svastaru i prdite, ima nas koji pratimo ovogodišnji play off, hvala
Pa i govorimo fakte.Brokula je napisao/la:Pucaju čirevi vidim pravo. Facts dont care about your feelings Aleme and Gre
@ep
Ma pr8caj sta hos, nije bio nanivou ni '15e. Iggy mu uzeo fmvp. 2016e da ne pricamo ti si se satro pricat kako ide na imaginaru operaciju koja se nikad nije desila. Nego mu se desilo da je smrdio k'o hala, fakt
@bosnia
Tako je
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 14 apr 2019, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
A ko je u OKC igrao na 3, Harison Barnes?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.