Kad ide anekdota o tome da je sve otislo u 3 pi?de materine kad se po kasarni pocelo arapskim terminima sluziti....?VolimTz je napisao/la:Ma ljubi te brat.
<3
Kad ide anekdota o tome da je sve otislo u 3 pi?de materine kad se po kasarni pocelo arapskim terminima sluziti....?VolimTz je napisao/la:Ma ljubi te brat.
UNISTAJITEJadosao je napisao/la:Sledecu vam dolazi bratski klub iz Banja Luke, mozete pustiti i himnu smrdije, i posle zajedno aplaudirate... Iznenadilo bi me kad nebi zajedno na tribini sa njima bili..Palite baklje, unistajite stazu, na kraju kad vas dobiju izljubiti se bratski...
WestSideTz je napisao/la:UNISTAJITEJadosao je napisao/la:Sledecu vam dolazi bratski klub iz Banja Luke, mozete pustiti i himnu smrdije, i posle zajedno aplaudirate... Iznenadilo bi me kad nebi zajedno na tribini sa njima bili..Palite baklje, unistajite stazu, na kraju kad vas dobiju izljubiti se bratski...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Klasicna seljacina sto sjedi u centru grada za sisom ili shishom. Skontaj sta sam htio reci klosaru aparthejdski. Cuj UNISTAJITE HAHAHAAHAHAHAHAHA. De seljacino nauci bosanski pricat kako treba ako mislis u Tuzli zivjetiWestSideTz je napisao/la:UNISTAJITEJadosao je napisao/la:Sledecu vam dolazi bratski klub iz Banja Luke, mozete pustiti i himnu smrdije, i posle zajedno aplaudirate... Iznenadilo bi me kad nebi zajedno na tribini sa njima bili..Palite baklje, unistajite stazu, na kraju kad vas dobiju izljubiti se bratski...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti zivis u toru Staljine.De se vuse jugo balije opustite 21.je vijek,globalizacija,ljufi zive u Evropi izmijesani,niko ne pita ni za boju koze vjeru naciju gdje je rodjen.Upravo vi tuzlanski komunisti zivite u toru van civilizacije.FranckRibery je napisao/la:Vidii ovog jada. Je li i ti zivis u TZ? Idi u sarajevo ili u bOOOnovice i tamo soli pamet narodu. Takvi tamo zive, u torovima, po strankama. Sta ces bolan u Tuzli, nije Tuzla za tebe. Ti si bolan za drugog grada. Bilo je i drugih slobodnih gradova u BiH u ratu, mogao si slobodno kod svojih ako nas ne smatras takvim. Mrs klosaruJadosao je napisao/la:Sledecu vam dolazi bratski klub iz Banja Luke, mozete pustiti i himnu smrdije, i posle zajedno aplaudirate... Iznenadilo bi me kad nebi zajedno na tribini sa njima bili..Palite baklje, unistajite stazu, na kraju kad vas dobiju izljubiti se bratski...
061657451 je napisao/la:Ti zivis u toru Staljine.De se vuse jugo balije opustite 21.je vijek,globalizacija,ljufi zive u Evropi izmijesani,niko ne pita ni za boju koze vjeru naciju gdje je rodjen.Upravo vi tuzlanski komunisti zivite u toru van civilizacije.FranckRibery je napisao/la:Vidii ovog jada. Je li i ti zivis u TZ? Idi u sarajevo ili u bOOOnovice i tamo soli pamet narodu. Takvi tamo zive, u torovima, po strankama. Sta ces bolan u Tuzli, nije Tuzla za tebe. Ti si bolan za drugog grada. Bilo je i drugih slobodnih gradova u BiH u ratu, mogao si slobodno kod svojih ako nas ne smatras takvim. Mrs klosaruJadosao je napisao/la:Sledecu vam dolazi bratski klub iz Banja Luke, mozete pustiti i himnu smrdije, i posle zajedno aplaudirate... Iznenadilo bi me kad nebi zajedno na tribini sa njima bili..Palite baklje, unistajite stazu, na kraju kad vas dobiju izljubiti se bratski...
FranckRibery je napisao/la:Vidii ovog jada. Je li i ti zivis u TZ? Idi u sarajevo ili u bOOOnovice i tamo soli pamet narodu. Takvi tamo zive, u torovima, po strankama. Sta ces bolan u Tuzli, nije Tuzla za tebe. Ti si bolan za drugog grada. Bilo je i drugih slobodnih gradova u BiH u ratu, mogao si slobodno kod svojih ako nas ne smatras takvim. Mrs klosaruJadosao je napisao/la:Sledecu vam dolazi bratski klub iz Banja Luke, mozete pustiti i himnu smrdije, i posle zajedno aplaudirate... Iznenadilo bi me kad nebi zajedno na tribini sa njima bili..Palite baklje, unistajite stazu, na kraju kad vas dobiju izljubiti se bratski...
Pročitaj ovaj i post od Jadoso o parenju pa nam onda pričaj o Evropi.061657451 je napisao/la:Ti zivis u toru Staljine.De se vuse jugo balije opustite 21.je vijek,globalizacija,ljufi zive u Evropi izmijesani,niko ne pita ni za boju koze vjeru naciju gdje je rodjen.Upravo vi tuzlanski komunisti zivite u toru van civilizacije.FranckRibery je napisao/la:Vidii ovog jada. Je li i ti zivis u TZ? Idi u sarajevo ili u bOOOnovice i tamo soli pamet narodu. Takvi tamo zive, u torovima, po strankama. Sta ces bolan u Tuzli, nije Tuzla za tebe. Ti si bolan za drugog grada. Bilo je i drugih slobodnih gradova u BiH u ratu, mogao si slobodno kod svojih ako nas ne smatras takvim. Mrs klosaruJadosao je napisao/la:Sledecu vam dolazi bratski klub iz Banja Luke, mozete pustiti i himnu smrdije, i posle zajedno aplaudirate... Iznenadilo bi me kad nebi zajedno na tribini sa njima bili..Palite baklje, unistajite stazu, na kraju kad vas dobiju izljubiti se bratski...
unistajite stazuSariel1987 je napisao/la:najaci dio, volite ljude bez obzira...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Benko123, kogmagie46 i 33 gosta.