BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Hodzic prvi strijelac lige, pametan izbor.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
-
- Kontakt:
Ne budi naivan ne vidi on nista, nego radi ono sto mu se naredjuje...redom alibi pozivi vrancicu, jajalu i ostalima a uvjek igra pajdo njegov iz njihove agencije jurkic. On je unistio repku i sada se gleda dalje da se uvale amaterski igraci, jer amater ne igra ni u arabiji. Treba mu nac klub za zimu, ili mi hoces rec da amater koji je igro 15minuta u zadnjih 100 dana u amaterskoj arabiji, ima mjesta medju 25 najboljih BH ?? A ovdje pricamo o prvih 11 koje ima rezervisano svaki put. Sta je previse previse je. Nemojte biti djeca ha ja.Raonffa je napisao/la:Čovjek prosto vidi Sarića kao nezamjenjivog člana prve postave, ne igra jedino kada je povrijeđen.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Elvis "rezerva Ah Ahlija iz Saudijske Arabije" Saric

@igrajlopte 🐦
Cimirot i Saric u veznom redu
Pojest cemo ih!!

Pojest cemo ih!!

Pukki nam zabija tuki.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
kako vladan kovacevic stoper a brani u sarajevu? robi bas muda ima
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa hebem ti sunce sto si Zvao Jajala ako ce opet igrat mrtvi Cimirot cccc
Po ovoj formaciji ponovo propuh sa lijeve strane gdje su Seo i Gojak......ma mrs u pi.cku maternu sve
Po ovoj formaciji ponovo propuh sa lijeve strane gdje su Seo i Gojak......ma mrs u pi.cku maternu sve
- prisonbreak
- Kontakt:
Halo momak, nemas pojma prije svega. Cimirot po meni daleko najbolji igrac u zadnje dvije tekme !!!hroni je napisao/la:Pa hebem ti sunce sto si Zvao Jajala ako ce opet igrat mrtvi Cimirot cccc
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Jajalo - među najboljim igračima jedne ekipe iz Serie A
Sarić - rezerva u Saudijskoj Arabiji
Ko će igrat

Sarić - rezerva u Saudijskoj Arabiji
Ko će igrat

pa cimi bas dobar zadnje utakmice u repki, yebo te dzadazlohroni je napisao/la:Pa hebem ti sunce sto si Zvao Jajala ako ce opet igrat mrtvi Cimirot cccc
njemu je poslije belgije trebalo uzeti pasos, cimirotu da uzmes obe noge ne bi odigrao onako lose
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Na šta će ovo ličiti 

Rezultat je trend, ideal je vječan!
Sine daj me podsjeti rezultata te zadnje dvije tekmeprisonbreak je napisao/la:Halo momak, nemas pojma prije svega. Cimirot po meni daleko najbolji igrac u zadnje dvije tekme !!!hroni je napisao/la:Pa hebem ti sunce sto si Zvao Jajala ako ce opet igrat mrtvi Cimirot cccc
Finci oslabljeni na Bilinom Polju: Zukanović na klupi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Pa koja je logika onda pozivanje Dadzala ako ce smrdit po klupiharden je napisao/la:pa cimi bas dobar zadnje utakmice u repki, yebo te dzadazlohroni je napisao/la:Pa hebem ti sunce sto si Zvao Jajala ako ce opet igrat mrtvi Cimirot cccc
njemu je poslije belgije trebalo uzeti pasos, cimirotu da uzmes obe noge ne bi odigrao onako lose
Ima Besic
Pobili se fanatikosi i ljuti krajišnici pred šopingom u Zenici
https://sport.****/offside/522382/po ... D-u-zenici
https://sport.****/offside/522382/po ... D-u-zenici
Sve bez Bešića je prihvatljivo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ogadiće nam fudbal
Ja jbt.. ja i zaboravio da je Jajalo pozvan. Valja nam gledati mrtvog Elvisa...
pa mora neko i po klupi da smrdi, jajalo je bas za togahroni je napisao/la: Pa koja je logika onda pozivanje Dadzala ako ce smrdit po klupi
Ima Besic
da bogdo mozemo kako i naseg iniestu besica izbaciti, carini loptu ko da je messi licno, igrat ce u repki dokle god se sjecamo meca sa argentinom
- Bazinga12345
- Kontakt:
Dobro je sto Besica odmara za Grcku.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa