Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Button svjetski prvak, ako se ćini Luis 3 završio ahhaha. Kako je odvozio majstorski, svaka mu čast.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moze poredak prvih pet??? Kako Ferrari stoji??
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
1.Webberomerbavarac je napisao/la:Moze poredak prvih pet??? Kako Ferrari stoji??
2.Kubica
3.Ham
4.Vetel
5.Button i Kimi 6.
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cuj Kubica drugi. Nije lose. Kimi tek 6., valjda do kraja malo popravi plasman.23 KING JAMES je napisao/la:1.Webberomerbavarac je napisao/la:Moze poredak prvih pet??? Kako Ferrari stoji??
2.Kubica
3.Ham
4.Vetel
5.Button i Kimi 6.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
ma loše nije nikog prešo odnosno ne može svi brži nadam se sljedeće sezone sa Alo-Masa boljem mada mi je žao što Kimi odlaziomerbavarac je napisao/la:Cuj Kubica drugi. Nije lose. Kimi tek 6., valjda do kraja malo popravi plasman.23 KING JAMES je napisao/la:1.Webberomerbavarac je napisao/la:Moze poredak prvih pet??? Kako Ferrari stoji??
2.Kubica
3.Ham
4.Vetel
5.Button i Kimi 6.
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
- Omerbavarac
- Kontakt:
Heh, i meni je zao. Vise bih volio da Massa ode, iako je Kimi vec u godinama. Slijedeca sezona je sezona Ferraria.
Zakljucak ove sezone.
Button je i pored titule ostao los vozac, njegova sreca je bila sto se nasaoa u pravo vrijeme na pravom mjestu, kada je mozak Ross Brawn iskoristio rupu u pravilima FIA-e i postao svijetski prvak.
Sljedece sezone ce se voditi velika borba izmedju sljedeca cetiri vozaca: Vettela, Hamiltona, Alonsa i Masse, gdje ja malo vise prednosti dajem Vettelu i Hamiltonu (i ako u poredku konstruktora navijam za Ferrari, a kod vozaca za Vettela) iz razloga zato sto je to mac s dvije ostrice imati dva kvalitetna vozaca koja ce se boriti za titulu, a svi znamo da je to 2007. godine McLaren kostalo titule prvaka.
Button je i pored titule ostao los vozac, njegova sreca je bila sto se nasaoa u pravo vrijeme na pravom mjestu, kada je mozak Ross Brawn iskoristio rupu u pravilima FIA-e i postao svijetski prvak.
Sljedece sezone ce se voditi velika borba izmedju sljedeca cetiri vozaca: Vettela, Hamiltona, Alonsa i Masse, gdje ja malo vise prednosti dajem Vettelu i Hamiltonu (i ako u poredku konstruktora navijam za Ferrari, a kod vozaca za Vettela) iz razloga zato sto je to mac s dvije ostrice imati dva kvalitetna vozaca koja ce se boriti za titulu, a svi znamo da je to 2007. godine McLaren kostalo titule prvaka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ove sezone vrhunski Ross Brawn dodade sebi jos jednu titulu, Button ja mislim da nema ni 2% udjela, samo je prihvatio lose izvedbe ostalih, naravno uz pomoc Brawna, koji je i Barrichella malo zakinuo, al hajd. Odavno slabiji vozac nije uzeo titulu, svi ovi sto ih ja pamtim od Hakinena 1999. do Hamiltona lani su bili vrhunski vozaci, dok je Jenson jedan strrogi prosjek, ali ko je drugim kriv, sto im nije Ross sef
EDIT amerosm napisa isto prije mene, al haj nema veze, da ne brisem
I jos da dodam, ja se nadam da ce jedan iz Ferrarija da uzme titulu, jbg ja za njih navijam, od Schumijevog odlaska nemam omiljenog vozaca
EDIT amerosm napisa isto prije mene, al haj nema veze, da ne brisem
I jos da dodam, ja se nadam da ce jedan iz Ferrarija da uzme titulu, jbg ja za njih navijam, od Schumijevog odlaska nemam omiljenog vozaca
-
- Kontakt:
Utrka na pocetku odlicna ,a poslije onako ,solidna!!
Volio bi da je Rubens osvojio ,jer zasluzio je !!
Fisichela katastrofa!!
Volio bi da je Rubens osvojio ,jer zasluzio je !!
Fisichela katastrofa!!
Ljudi samo polahko. Button je iskoristio nadmoć svoga bolida nad ostalim na početku sezone, gdje im niko nije ni blizu bio. On je vozio kako je trebalo i ne može se sada reći da to nije zaslužio. Jbt, nije lahko voziti tek tako F1 bolid i reći da neko nije to zaslužio jer ga neki antipatišu. Kao što je Schumi iskorištavao duplo bolji bolid u cijeloj sezone, Button je to iskoristio u 70-75% sezone, jer su Browna prestigli 2-3 momčadi na kraj sezone.
Otkad pratim forumli 1 , ova sezone je bila izuzetno loša za moj tim. Katastrofalan početak sezone kojeg nismo mogli ispraviti na kraju sezone. Luis je mislim u ukupnom poretku završio kao 5, a Mclaren kao 4 momčad. Nadam se boljoj sezone dogodine ako Bog da i tituli
Otkad pratim forumli 1 , ova sezone je bila izuzetno loša za moj tim. Katastrofalan početak sezone kojeg nismo mogli ispraviti na kraju sezone. Luis je mislim u ukupnom poretku završio kao 5, a Mclaren kao 4 momčad. Nadam se boljoj sezone dogodine ako Bog da i tituli

I jos da dodam, hebem ti ovu F1. Nisam nista pisao na ovoj temi, od one zahebancije sa Schumacherom i nemam namjeru vise ni pisati. Ovo je smijesno.amerosm je napisao/la:Zakljucak ove sezone.
Button je i pored titule ostao los vozac.
Valjda ce slijedeca sezona biti bolja (tesko da moze biti gore od ovoga).
-
- Kontakt:
Sezona jos nije zavrsena ,ima jos u Abu Dabiu utrka za 2 sedmice!!!Rz88 je napisao/la:Ljudi samo polahko. Button je iskoristio nadmoć svoga bolida nad ostalim na početku sezone, gdje im niko nije ni blizu bio. On je vozio kako je trebalo i ne može se sada reći da to nije zaslužio. Jbt, nije lahko voziti tek tako F1 bolid i reći da neko nije to zaslužio jer ga neki antipatišu. Kao što je Schumi iskorištavao duplo bolji bolid u cijeloj sezone, Button je to iskoristio u 70-75% sezone, jer su Browna prestigli 2-3 momčadi na kraj sezone.
KIMI NAJBOLJI
Naravno da još nije završio , ali ovo su pretpostavke zasnovane na činjenicama koje kažu da je Mclaren u ovom trenutko ispred ferrarija. Ako ne bude, nedaj Bože nekih nesreća i defekata na bolidu onda je svakako Luis ispred The Ice Man-a.
-
- Kontakt:
Kako je bolje??
Ovako?

Ili ovako ??

Meni ona prva!!
Ovako?

Ili ovako ??

Meni ona prva!!
U Mclarenu svakako. Siva boja je lijepša nego red. Lijepi su bili dani dok je vozio Mclarenov bolid i kada je ispadu svaku utrku zbog nekoga magnetnog čuda od 3 milimetra. Kako mi je žao bilo Kimija.
Niki Lauda je na RTL-u rekao sljedece:
"Button je svijetski prvak i cestitam mu na tome, ali ne bih pricao je li zasluzeno ili nije".
Mislim da ova izjava sve govori. Button je danas najsretniji covijek na svijetu, ali je zalosno da ce njegovo ime biti tu pored velikana kao sto su Schmacher, Hakkinen, Senna, Prost i ostalih velekiana ovog sporta kojih se ja ne sjecam kao Lauda, Fanggio, Keke Rosberg, Jackie Stewart, Nelson Piquet itd itd.
Ovim zelim reci da uporedite Buttona s ovim vozacima, i mislim da je razlika u svijetlosnim godinama. Formula 1 je ovom titulom Buttona izgubila puno.
Naravno i ja se pridruzjem rijecima Niki Laude.
"Button je svijetski prvak i cestitam mu na tome, ali ne bih pricao je li zasluzeno ili nije".
Mislim da ova izjava sve govori. Button je danas najsretniji covijek na svijetu, ali je zalosno da ce njegovo ime biti tu pored velikana kao sto su Schmacher, Hakkinen, Senna, Prost i ostalih velekiana ovog sporta kojih se ja ne sjecam kao Lauda, Fanggio, Keke Rosberg, Jackie Stewart, Nelson Piquet itd itd.
Ovim zelim reci da uporedite Buttona s ovim vozacima, i mislim da je razlika u svijetlosnim godinama. Formula 1 je ovom titulom Buttona izgubila puno.
Naravno i ja se pridruzjem rijecima Niki Laude.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rob do bagro
- Kontakt:
cujte ovog kloca
Bernie Ecclestone
"Sennina je smrt bila dobra za Formulu 1!"
Šef takmičenja Formule 1 Bernie Ecclestone sablaznio je svjetsku javnost izjavom o jednom od najvećih vozača svih vremena, Brazilcu Ayrtonu Senni.
Skandalima skloni Britanac je u intervjuu za brazilski dnevnik Folha de Sao Paulo mrtav-hladan ustvrdio kako je Sennina smrt bila tragedija, ali i da je bila dobra za Formulu 1.
- Bila je to tragedija, ali publicitet koji nam je donijela je bio ogroman. Bilo je to dobro za Formulu 1. Velika je šteta što smo izgubili Ayrtona. Bio je toliko popularan, ali mnogi su se ljudi zainteresirali za Formulu 1 tek nakon njegove smrti koja nam je donijela veliki publicitet - rekao je Ecclestone uoči Velike nagrade Brazila u Interlagosu.
Trostruki svjetski prvak Senna poginuo je 1. maja 1994. godine na Velikoj nagradi San Marina u Imoli.
Bernie Ecclestone
"Sennina je smrt bila dobra za Formulu 1!"
Šef takmičenja Formule 1 Bernie Ecclestone sablaznio je svjetsku javnost izjavom o jednom od najvećih vozača svih vremena, Brazilcu Ayrtonu Senni.
Skandalima skloni Britanac je u intervjuu za brazilski dnevnik Folha de Sao Paulo mrtav-hladan ustvrdio kako je Sennina smrt bila tragedija, ali i da je bila dobra za Formulu 1.
- Bila je to tragedija, ali publicitet koji nam je donijela je bio ogroman. Bilo je to dobro za Formulu 1. Velika je šteta što smo izgubili Ayrtona. Bio je toliko popularan, ali mnogi su se ljudi zainteresirali za Formulu 1 tek nakon njegove smrti koja nam je donijela veliki publicitet - rekao je Ecclestone uoči Velike nagrade Brazila u Interlagosu.
Trostruki svjetski prvak Senna poginuo je 1. maja 1994. godine na Velikoj nagradi San Marina u Imoli.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
na sta je spala f1 da neki luzer button bude sampion strasno
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- majestic24
- Kontakt:
tax je napisao/la:na sta je spala f1 da neki luzer button bude sampion strasno
Najbolji je ove sezone...vettl,weber i barichelo su takodjer imali dobra auta..zasto nisu to iskoritsili???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
Nakon Brazila i Glocak vise nista nije isto. Ruznoca bolida i cirkusanti koji uzimaju bodove su unistili sve. Bio sam veliki fanatik F1,sedmicama sam se pripremao za trku, ustao u 6 za neke utrke ali sada nista. Sve su mi unistli. Hebo ga ova F1. Sranje obicno! Sad samo ostaje utjeha MotoGP. FIA glupost najveca.tax je napisao/la:na sta je spala f1 da neki luzer button bude sampion strasno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.