Svaka budala igrala za rep.
BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Moci ce sada ovi manageri kao Husara uvaliti igrace u Sloveniju na osnovu nastupa u reprezentaciji. 
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
De ba ne ser* te danci u najjacem sastavu i ucesnici evropskog , a kod nas sve djeca koja zajedno nisu sastavili 2/3 treninga.
Nego bosnjo je samo naucio da pljuje po svome.
Sve full time forumasi , a žicaju za kafu i pivu.
Petev odlicno radi posao , treba ga podrzati.
Nego bosnjo je samo naucio da pljuje po svome.
Sve full time forumasi , a žicaju za kafu i pivu.
Petev odlicno radi posao , treba ga podrzati.
Zadnja izmjena: jamesrodriguez, dana/u 06 jun 2021, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
I gdje su sada oni misevi sto su prognozirali 3,4,5,6,7:0 za Dance.
Ko gura ove amatere?Sta se desava sa nasom reprezentacijom?Puno je pitanja a odogovra ni na vidikuUz ovu preprezentaciju su bili svi ne tako davno,jedna su se cekale utakmice,raja je uzivala
imalo se sta vidjet na utakmici,pa desi se i poraz al smo svi bili ko jedno.Ovo su grobari bosansko-hercegovackog fudbala,sve ovo treba rastjerat,OVO NIJE REPREZENTACIJA KOJU ZELIMO,MI NAVIJACI.
imalo se sta vidjet na utakmici,pa desi se i poraz al smo svi bili ko jedno.Ovo su grobari bosansko-hercegovackog fudbala,sve ovo treba rastjerat,OVO NIJE REPREZENTACIJA KOJU ZELIMO,MI NAVIJACI.
Djokanovic me je pozitivno iznenadio.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Momci glavu gore , ponavljam 23 godine prosjek
Ma ondje nema njegove krivice, jbg i jedan i drugi se okliznuli i Danac prosao gore!
Ko ste vi? Fanatikosi, Becka raja??admirrx je napisao/la: ↑06 jun 2021, 19:54Ko gura ove amatere?Sta se desava sa nasom reprezentacijom?Puno je pitanja a odogovra ni na vidikuUz ovu preprezentaciju su bili svi ne tako davno,jedna su se cekale utakmice,raja je uzivala
Kakav škart je sve šljego u reprezentaciju majcin sine. Koga god uspiju da prodaju za njih je dobro jer su svi u talu. Bice jos gore.
Oni jadnici na tribinama se slomise od navijanja "ko ne skace mrzi Bosnu", a ono pola reprezentacije i pola strucnog staba mrze nase drzavu
Oni jadnici na tribinama se slomise od navijanja "ko ne skace mrzi Bosnu", a ono pola reprezentacije i pola strucnog staba mrze nase drzavu
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
A koga bi vi zvali u repku samo mi recite?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Onaj glavonja Musa prilazi krimosu Petevu i daje mu znak, dvije minute kasnije parmak Cipetic ulazi 
Pa zato pola strucnog staba ili pola repke nije ni skakalo. Onaj ko je voli neka skace niko mu ne brani.retromoos je napisao/la: ↑06 jun 2021, 19:56Kakav škart je sve šljego u reprezentaciju majcin sine. Koga god uspiju da prodaju za njih je dobro jer su svi u talu. Bice jos gore.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Realno, nikakav igrač. U njegovim godinama Džeko je bio najbolji strijelac Bundeslige, dok ovaj tamo statira u kukuruzu.
Realno, nemamo igrace. Ja ne mogu Petevu ništa zamjeriti kad čovjek naprosto nema igrace. Evo, recite mi JEDNO ime koje je trebao zvati, a nije.
Djeca sasvim solidno odigrala.
Dok za to vrijeme Dzeko Amri trlja ckapi po Dubrovniku a Miralem kosu presadjuje i opija se po Tuzli.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sad bez zajebancije. Da nema kornera utakmica bi završila 0:0. Treba ukinuti kornere, i mirna Bosna. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], General505, Goalgetter, hansbosna i 21 gost.