Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa bio povrijedjen?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 sep 2021, 22:34Ma sramota da se momku ne da 10 utakmica zaredom da igra.
Kao da u napadu imamo Benzemu ili CR7 pa ne može primirisati a ne Bamayanga i Lacazetta kojeg ionako hoće da se riješe.
Michael Antonio postao igrač sa 30 godina, a da Nketiah ne bude pristojan EPL napadač do 24-25-e.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Znam da je bio, ali mogao je prošle sezone uvezati nešto mečeva.Brokula je napisao/la: ↑22 sep 2021, 22:45Pa bio povrijedjen?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 sep 2021, 22:34Ma sramota da se momku ne da 10 utakmica zaredom da igra.
Kao da u napadu imamo Benzemu ili CR7 pa ne može primirisati a ne Bamayanga i Lacazetta kojeg ionako hoće da se riješe.
Michael Antonio postao igrač sa 30 godina, a da Nketiah ne bude pristojan EPL napadač do 24-25-e.
Velika greška što nije u West Ham otišao, sada povredom Antonia bi bio prvi napadač.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Bio bi prvi napadac citavu jednu utakmicu dok ovaj ne odradi crveni kartonDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 sep 2021, 22:49Znam da je bio, ali mogao je prošle sezone uvezati nešto mečeva.Brokula je napisao/la: ↑22 sep 2021, 22:45Pa bio povrijedjen?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 sep 2021, 22:34
Ma sramota da se momku ne da 10 utakmica zaredom da igra.
Velika greška što nije u West Ham otišao, sada povredom Antonia bi bio prvi napadač.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
topnik1 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 22:57Bio bi prvi napadac citavu jednu utakmicu dok ovaj ne odradi crveni kartonDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 sep 2021, 22:49Znam da je bio, ali mogao je prošle sezone uvezati nešto mečeva.
Velika greška što nije u West Ham otišao, sada povredom Antonia bi bio prvi napadač.![]()

Iz nekog razloga sam mislio da je povrijeđen. Da me nije zahebao onaj komentator na utakmici United - WH.
⚜️~⚜️~⚜️
Loic Perrin (ex Saint Etienne player) on Saliba:
I don’t understand how #Arsenal didn’t even try him at least once. When you observe him since his beginnings at Saint-Etienne…He’s calm, cold, lucid. In 1 on 1 situations, he’s got extraordinary footing and always gets out of it
I don’t understand how #Arsenal didn’t even try him at least once. When you observe him since his beginnings at Saint-Etienne…He’s calm, cold, lucid. In 1 on 1 situations, he’s got extraordinary footing and always gets out of it
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Arteta on how Xhaka has been since returning from covid:
"He came back and he was flying."
Ko se smije kladiti da Xhaka pocinje
"He came back and he was flying."
Ko se smije kladiti da Xhaka pocinje
Xhaka je ko oni likovi na poslu kaj uvijek neko sranje naprave, al na kraju sve prodje sa komentarom pa dobro to je ipak...(ime tog covjeka)
ARSENAL4ever
Navodno postoji mogućnost da dobijemo Azara u zimskom prelaznom roku za 50 mil. eura.
Kako nam realno fali jedan takav igrač u formi.
Kako nam realno fali jedan takav igrač u formi.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Da je 2015. bio bi odlicno pojacanje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Svejedno bih ga rado vidio kod nas. Početkom godine je dao izjavu da mu je Arsenal bio dječiji san. Nažalost, posao ga je odveo kod rivala.
Njega sam uvijek cijenio jer lika boli kita za statistike, ego i takve stvari, al eto dosli neki drugi problemi.
ARSENAL4ever
Pa taj ne bi krocio dvaput na Emirate, i to jednom od ta 2 bi bio prvi tour i slikavanje
- Ozymandias
- Kontakt:
Danas letimo u gornji dio tabele. 

Jel moguce da smo favoriti po kladionicama 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.