Ne seri
Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)
Strašno nam fale napadačke opcije. Ako ćemo igrati na kontre moramo imati igrača koji nešto može napraviti u takvoj situaciiji, a s Hajradinovićem, Demirovićem i/li Tabakovićem to nećemo vidjeti. Moliti Bajraktarevića da igra za BiH, osim njega ne vidim nikoga ko bi mogao da uleti.
Fino to pokeraš hendla obzirom da nam je večeras falio strašni Vuković.
Zayebanciju na stranu. 3:0 je završilo, a trebalo je biti 6:0. Loša reprezentacija, sa jako malo kvaliteta u igračkom kadru, i ono što imaš da valja ti odyebeš ili ne zoveš. Normalan slijed događaja je da primiš 3 komada od Engleza
Zayebanciju na stranu. 3:0 je završilo, a trebalo je biti 6:0. Loša reprezentacija, sa jako malo kvaliteta u igračkom kadru, i ono što imaš da valja ti odyebeš ili ne zoveš. Normalan slijed događaja je da primiš 3 komada od Engleza
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Fali nam Srba radi boljeg balansa,neide da nije bio ni jedan u rosteru 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nemamo zadnjeg veznog, to mozda moze biti Katić, a da libera igra Hadžikadunić. Krunić definitivno treba, ono sto sam vidio protiv Ukrajine je bilo bolje od Tahirovića. Mislim da se nećemo nadavati golova sa jednim špicom. Ako ostane tako druga dva vezna - Gigović i Bašić, Hajradinović spor i ne sviđa mi se kako dodaje.
Glory Glory Man United
Ovdje zaista postoji ozbiljan broj retarda i glupih ljudi, nemam šta drugo reći. Zato i jesmo u qurcu jer ste većina. 

Cvajtasi i Sporovci nam cine repku. Tako da ne treba imat velika ocekivanja.
Prvo poluvrijeme korektno. Kasnije pali.
Prvo poluvrijeme korektno. Kasnije pali.
Ustavom zabraniti da se pozivaju igraci iz Turske !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Po meni jedna od 3 najgore tekme repke.. pa Andorq bi bolje odigrala.. nabi, nabi, nabi, nabi.. u aut, u aut, vrati golmanu, nabi... kakva patnja. I budala vidi da fali vezni/box to box igrac
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hajradinović nema šta tražiti u reprezentaciji. Momak fizički nije u stanju igrati fudbal na vrhunskom nivou svih 90 minuta. Ostalo sve manje više očekivano. Svakako je protivnik bio prejak.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Ne znam sta su pojedinci ocekivali pa su razocarani, trenutno smo na tom nivou da nam je poraz od par golova razlike vrhunac protiv najjacih reprezntacija ako im se igra i to treba prihvatiti. Pretesko je braniti se citavu utakmicu protiv bilo koga a kamo li protiv Engleske al jednostavno nemamo kvalitetu za nesto vise.
Galager, Arnold i Palmer sa jedne strane a na drugoj Saric, Hajradinovic i Tahirovic i onda se neko cudi sto nista nismo mogli, nevjerovatno. Pogledas izmjene i suvisno je ista vise dodati.
Galager, Arnold i Palmer sa jedne strane a na drugoj Saric, Hajradinovic i Tahirovic i onda se neko cudi sto nista nismo mogli, nevjerovatno. Pogledas izmjene i suvisno je ista vise dodati.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ali bez suta u okvir gola u prijateljskoj utakmici
Nece pokeraš 5 boba skupiti u kvalifikacijama

Nece pokeraš 5 boba skupiti u kvalifikacijama
S ekipom koja u sastavu nema nijedno krilo, fakticki nijednog ofanzivnog veznjaka i jednog beka koji je igrao na kontra poziciji od one na kojoj igra - tesko se moze nesto vise ocekivati. Cista realnost.
Hajd ne zezaj. Nije uopšte njegova taktika. Drugi mu napravili.JayCatwright je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:32Barbareza još veceras otjerati. Kakva očajna taktika

Sve nabrojane su Francuska u Parizu za onu protiv Rumunije u gostima
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Prvo poluvrijeme je bilo još ok s dosta borbe i tu i tamo nekim kiksom. Drugo, realno, goli užas ispod svakog nivoa.
Mislim da je navedeno bilo realno za očekivat s obzirom na to da smo igrali bez krila i sa samo jednim pravim wingbackom (Gaizbegovićem).
Vasilj-Odličan. Napravio je sve šta je mogao i morao.
Tahirović je solidno grohno i to se vidi.
Radeljić, Katić i Gigović solidni
Gazibegović-ok. nit smrdi nit miriše
Ovo ostalo, ne znam šta bi rekao.
Svaka čast svima koji uspiju izvuć neke pouke iz ove utakmice.
Mislim da je navedeno bilo realno za očekivat s obzirom na to da smo igrali bez krila i sa samo jednim pravim wingbackom (Gaizbegovićem).
Vasilj-Odličan. Napravio je sve šta je mogao i morao.
Tahirović je solidno grohno i to se vidi.
Radeljić, Katić i Gigović solidni
Gazibegović-ok. nit smrdi nit miriše
Ovo ostalo, ne znam šta bi rekao.
Svaka čast svima koji uspiju izvuć neke pouke iz ove utakmice.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 03 jun 2024, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kako pojedini mogu srat, to je za nepovjerovat 

naprijed rejal
Ovo nije nas rang da bi naucili ili probali ista. Nama su dva tri ranga ispod engleske konkurenti za tekme i probanja i napredovanje. Cuda nece biti, niti cemo ista ozbiljno napraviti u doglednplo vrijeme, i sad je bitno da se napravi kostur za narednih 5 kvalifikacija, pa ako se pravila ne promjene da probamo otici negdje na prvenstvo tamo za 5-6 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.