Samed Baždar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Samed Baždar
Sto se tice FB komentara, apsolutno niko nije zadovoljan sa njegovom partijom u kupu. Ne znam gdje su gledali te komentare.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Srpski drugoligas koji je pristao da mu bude menadzer vepar spahic i merle kodro zauzvrat obecano mjesto svako okupljanje i uvijek minute. U srbiji tesko da bi vlahovicu smio cistit kopacke. San mu je bio puna marakana, svjetsko sa srbijom ali... kvaliteta nije dala. Sinoc gol Kene Kodre, to je ta razlika izmedju njega i zgolje... golovi pricaju za napadaca, ofanzivca. Kodro dosao prije par sedmica vec ima vise golova nego zgoljo u cijeloj godini. Kakav narucen tekst duplog sporta od vepra, kakvi lazni "dobri" komentari saragossinih navijaca
Nista nece pomoc ko je los los je. Moze ga merle progurat i u la ligu ali on tamo samo moze krec farbat na penalu nista drugo.
Nista nece pomoc ko je los los je. Moze ga merle progurat i u la ligu ali on tamo samo moze krec farbat na penalu nista drugo.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Jel ti Samke duguje neki novac?bhfanatic14 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 10:45Srpski drugoligas koji je pristao da mu bude menadzer vepar spahic i merle kodro zauzvrat obecano mjesto svako okupljanje i uvijek minute. U srbiji tesko da bi vlahovicu smio cistit kopacke. San mu je bio puna marakana, svjetsko sa srbijom ali... kvaliteta nije dala. Sinoc gol Kene Kodre, to je ta razlika izmedju njega i zgolje... golovi pricaju za napadaca, ofanzivca. Kodro dosao prije par sedmica vec ima vise golova nego zgoljo u cijeloj godini. Kakav narucen tekst duplog sporta od vepra, kakvi lazni "dobri" komentari saragossinih navijaca![]()
-
FerdinandF
- Kontakt:
Bhfanatic
Smijem se kladit da ti nisi lopte u zivotu sutnuo, ili i ako si i šutnuo, nisi nikad bio biran u ekipe.
Ili si bio onaj jedini koji je imao loptu, pa je morao da igra.
Smijem se kladit da ti nisi lopte u zivotu sutnuo, ili i ako si i šutnuo, nisi nikad bio biran u ekipe.
Ili si bio onaj jedini koji je imao loptu, pa je morao da igra.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Neznam zasto ova mrznja prema Samedu, momak se trudi i radi sta moze. Mlad je i mislim da moze postati solidan napadac, sad drugo je sto ljudi ocekivaju da svaki napadac bude kao Edin ili ne valja.
Mislim da Dzeko, Tabakovic i Samed su dobar trio jer su razliciti napadaci, nemamo bolji?
Mislim da Dzeko, Tabakovic i Samed su dobar trio jer su razliciti napadaci, nemamo bolji?
-
FerdinandF
- Kontakt:
Meni bi Đurić bio uvijek cetvrti napadac. : )
Svaki centqrsut ti je 80% gol.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Slazem se, ali nazalost se oprostio ili su ga otjerali neznam, ali bas je bio dobar u svakoj tekmi u repki. I dalje valjda igra u Serie A?FerdinandF je napisao/la: ↑31 okt 2025, 11:36Meni bi Đurić bio uvijek cetvrti napadac. : )
Jos jedan slucaj gdje se rijesavamo igrace prelagano kao da smo Francuska. Sve od Begovica do Anela do Djurica do Huseinbasica, sigurno je bilo svasta i od strane igraca kao i saveza ali imam neki osjecaj da kad se zakace da je bas kraj, nema ni pokusaj da se dogovore da se vrati igrac u repki.
- NerminFatic
- Kontakt:
Ko ga je tjerao? Momak se sam oprostio i to je gotova prica.Edincapitano je napisao/la: ↑31 okt 2025, 13:19Slazem se, ali nazalost se oprostio ili su ga otjerali neznam, ali bas je bio dobar u svakoj tekmi u repki. I dalje valjda igra u Serie A?FerdinandF je napisao/la: ↑31 okt 2025, 11:36Meni bi Đurić bio uvijek cetvrti napadac. : )
Jos jedan slucaj gdje se rijesavamo igrace prelagano kao da smo Francuska. Sve od Begovica do Anela do Djurica do Huseinbasica, sigurno je bilo svasta i od strane igraca kao i saveza ali imam neki osjecaj da kad se zakace da je bas kraj, nema ni pokusaj da se dogovore da se vrati igrac u repki.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Jel se nije oprostio jer ga nisu zvali? Ili mozda gresim? Davno je to bilo, pa nisam siguran..NerminFatic je napisao/la: ↑31 okt 2025, 13:40Ko ga je tjerao? Momak se sam oprostio i to je gotova prica.Edincapitano je napisao/la: ↑31 okt 2025, 13:19Slazem se, ali nazalost se oprostio ili su ga otjerali neznam, ali bas je bio dobar u svakoj tekmi u repki. I dalje valjda igra u Serie A?FerdinandF je napisao/la: ↑31 okt 2025, 11:36Meni bi Đurić bio uvijek cetvrti napadac. : )
Sjecam se da je dugo igrao po italiji a nikad nije bio pozvan u repku, i tek poslje jednog vremena je rekao da se oprasta.
Da, jedno vrijeme ga nije bilo na spiskovima i odlucio se oprostitiEdincapitano je napisao/la: ↑31 okt 2025, 13:50Jel se nije oprostio jer ga nisu zvali? Ili mozda gresim? Davno je to bilo, pa nisam siguran..NerminFatic je napisao/la: ↑31 okt 2025, 13:40Ko ga je tjerao? Momak se sam oprostio i to je gotova prica.Edincapitano je napisao/la: ↑31 okt 2025, 13:19
Slazem se, ali nazalost se oprostio ili su ga otjerali neznam, ali bas je bio dobar u svakoj tekmi u repki. I dalje valjda igra u Serie A?
Sjecam se da je dugo igrao po italiji a nikad nije bio pozvan u repku, i tek poslje jednog vremena je rekao da se oprasta.![]()
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Tako je prekuco u kupu gdje je zamjenjen nakon 45 minuta, da bi danas opet sjedio kao uvijek na klupi u spanskoj trecoj ligi. 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: denza, General505, Proximic i 28 gostiju.