Ma tko ce to praviti,najlakse makete napraviti !domineysn je napisao/la:Plan novog Poljuda:

Hoces da ti ja stavim maketu novoga B.Brijega?
Ima i Koseva,Tusnja,Vrapcica,Borceva gradskog stadiona itd

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Ma tko ce to praviti,najlakse makete napraviti !domineysn je napisao/la:Plan novog Poljuda:
Ja imam jednu maketu Čekrećići Arenekomrad je napisao/la:Ma tko ce to praviti,najlakse makete napraviti !domineysn je napisao/la:Plan novog Poljuda:
![]()
Ima i Koseva,Tusnja,Vrapcica,Borceva gradskog stadiona itd![]()
Očigledno ima inspiracije, prema Rivijeri, Prema Marjanu, Prema Maksimirskoj Šumibadblueboylivno je napisao/la:Zanimljivo, taj plan koji spominjete je zapravo plan za novi stadion u Rijeci, u riječkom naselju Rujevica. Stadion je planiran za EP 2012, međutim to je neslavno završilo. Sad je takav u planu za Mediteranske Igre 2021., ako Rijeka dobije organizaciju tog natjecanja.
Inače, isti arhitekt poljudskog stadiona, Boris Magaš, napravio je i ovaj plan. Skoro jednak Poljudu. Samo da je školjkast, da nema jedne tribine, da gleda prema nečemu - ovamo Rivijera, u Poljudu Marjan. Planirao je i slično za Maksimir, da gleda prema Šumi.
daj postavi da vidimo makar na slici ?komrad je napisao/la:Ma tko ce to praviti,najlakse makete napraviti !domineysn je napisao/la:Plan novog Poljuda:
![]()
Ima i Koseva,Tusnja,Vrapcica,Borceva gradskog stadiona itd![]()
"Karadjordje",Novi Sad.don_burza je napisao/la:devilpedia
gdje je ovo
Suti ba,pa sto je sigurno,sigurno jeDevil je napisao/la:"Karadjordje",Novi Sad.don_burza je napisao/la:devilpedia
gdje je ovo
neki kazu da je zbog same nosivosti reflektora koji ce biti ne znam koliko metara u visinu preko potrebno,ali opet ovoliki obim i temelj praviti je stvarno boze sacuvaj.
extra stadionjacky09 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.