Saša Papac
Re: Saša Papac
Jos ako sudija bude Rus,e onda yebiga. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Misliš, grčki Kipraninharishp je napisao/la:Jos ako sudija bude Rus,e onda yebiga.

Ono je fakat bio jedan od pokazatelja koliko smo nebitni u svijetu fudbala, možel' ko zamisliti da se Francuskoj nešto slično desi..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Jok ono je bilo 100%votka.Taj Kipranski grk-VanBasten je napisao/la:Misliš, grčki Kipraninharishp je napisao/la:Jos ako sudija bude Rus,e onda yebiga.![]()
Ono je fakat bio jedan od pokazatelja koliko smo nebitni u svijetu fudbala, možel' ko zamisliti da se Francuskoj nešto slično desi..

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Bilo bi lijepo i dobro da se Sasa vrati. Da igra na beku i da Lulic rahat moze igrati lijevog/desnog veznog. Taman da moze dobro cuvati ledja onome koji bude igrao na lijevom veznom. A nece biti lose ni ako bude stopera igrao.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Povratkom Papca ,Lulic ce igrati svoju prirodnu poziciju,bice nesto ofanzivniji sto njemu najvise i odgovara.. Zanimljivo da se Papac vraca bas protiv Grcke,sudbina ocito...dobro je sto je Susic shvatio da mu je Papac neophodan,jer nam je odbrana protiv Rumunije bila bas mlitava ,Papac ce donijetu dodatnu cvrstinu u odbrani,pogotovo u dvije odlucujuce utakmice protiv Bjelorusije!
Susic je shvatio na samom pocetku od kad se prihvatio posla ali ovaj se bas nije puno trudio da shvati.k_c je napisao/la:Povratkom Papca ,Lulic ce igrati svoju prirodnu poziciju,bice nesto ofanzivniji sto njemu najvise i odgovara.. Zanimljivo da se Papac vraca bas protiv Grcke,sudbina ocito...dobro je sto je Susic shvatio da mu je Papac neophodan,jer nam je odbrana protiv Rumunije bila bas mlitava ,Papac ce donijetu dodatnu cvrstinu u odbrani,pogotovo u dvije odlucujuce utakmice protiv Bjelorusije!
Puno se tog razyebalo da se sipci sad beru.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Omerbavarac je napisao/la:Zavrsio sa repkom protiv Grcke, pomirice se sa repkom protiv Grcke.![]()
Zvati ga ponovo, sve dok ne popusti.

Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Nakon više od tri godine izbivanja, Saša Papac (31), nekadašnji reprezentativac BiH, obrambeni igrač škotskog prvaka Gasgow Rangersa, vraća se u reprezentaciju BiH.
Saša Papac se odlučio vratiti u reprezentaciju nakon promjena u Predsjedništvu i Izvršnom odboru N/FS BIH što je, uostalom, stvar na kojoj je istrajavao godinama. „Vratit ću se kad odu Iljo i Suljo“, kazao bi svaki put kada bi ga upitali za povratak u reprezentaciju. Konačno, skoro četiri godine nakon što je definitivno odlučio okrenuti leđa onima koji su fudbal u BiH doveli do samog dna, Papac nam je potvrdio kako će se odazvati pozivu selektora Safeta Sušića za prijateljsku utakmicu protiv Grčke koja se desetog augusta igra u Sarajevu, piše "Slobodna Bosna".
Saši je, kaže to najljepša stvar koja mu se dogodila u karijeri ovoga ljeta. Povratak u reprezentaciju i produljenje ugovora sa Rangersima dokaz su svima onima koji prate karijeru skromnog i tihog Mostarca njegove visoke fudbalske klase, ali i pokazatelj kako se velike stvari moraju desiti onima koji svojim radom i poštenjem, odanošću porodici i vjeri kroče kroz život.
"Čuo sam se sa selektorom Sušićem i vratit ću se“, kazao je Papac te dodao:
"Moje je da se odazovem da pomognem reprezentaciji svoje zemlje za koju trebaju igrati najbolji i najspremniji. A to hoću li ja biti na klupi ili u prvih 11, stvar je procjene i vizije selektora. Želim biti dio tima, pomoći svojim znanjem i voljom, hoću li igrati ili biti rezerva, nije stvar o kojoj ja odlučujem.“
-Ovo je sjajna vijest za nasu reprezentaciju,Papac je za mnoge nase reprezentativce igracina i ljudina,u pravom smislu te rijeci! iskusan i provjeren igrac,koji ce nam itekako pomoci u nastavku kvalifikacija da izborimo baraz!
Saša Papac se odlučio vratiti u reprezentaciju nakon promjena u Predsjedništvu i Izvršnom odboru N/FS BIH što je, uostalom, stvar na kojoj je istrajavao godinama. „Vratit ću se kad odu Iljo i Suljo“, kazao bi svaki put kada bi ga upitali za povratak u reprezentaciju. Konačno, skoro četiri godine nakon što je definitivno odlučio okrenuti leđa onima koji su fudbal u BiH doveli do samog dna, Papac nam je potvrdio kako će se odazvati pozivu selektora Safeta Sušića za prijateljsku utakmicu protiv Grčke koja se desetog augusta igra u Sarajevu, piše "Slobodna Bosna".
Saši je, kaže to najljepša stvar koja mu se dogodila u karijeri ovoga ljeta. Povratak u reprezentaciju i produljenje ugovora sa Rangersima dokaz su svima onima koji prate karijeru skromnog i tihog Mostarca njegove visoke fudbalske klase, ali i pokazatelj kako se velike stvari moraju desiti onima koji svojim radom i poštenjem, odanošću porodici i vjeri kroče kroz život.
"Čuo sam se sa selektorom Sušićem i vratit ću se“, kazao je Papac te dodao:
"Moje je da se odazovem da pomognem reprezentaciji svoje zemlje za koju trebaju igrati najbolji i najspremniji. A to hoću li ja biti na klupi ili u prvih 11, stvar je procjene i vizije selektora. Želim biti dio tima, pomoći svojim znanjem i voljom, hoću li igrati ili biti rezerva, nije stvar o kojoj ja odlučujem.“
-Ovo je sjajna vijest za nasu reprezentaciju,Papac je za mnoge nase reprezentativce igracina i ljudina,u pravom smislu te rijeci! iskusan i provjeren igrac,koji ce nam itekako pomoci u nastavku kvalifikacija da izborimo baraz!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ono sto je zahtijevao cijelo vrijeme i njegovo obecanje da ce se vratiti kad se zavrsi farsa sa savezom (ako se uopste zavrsila
) polako izlazi na vidjelo.
Covjek ima svoje stavove i drzi se svojih rijeci i ni u jednom trenutku iste ne zeli da pogazi.
Sasa, dobrodosao nazad!

Covjek ima svoje stavove i drzi se svojih rijeci i ni u jednom trenutku iste ne zeli da pogazi.
Sasa, dobrodosao nazad!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
E super,da nam konacno ''ubrza''repku jer dosta je dizelasa....................Omerbavarac je napisao/la:Ono sto je zahtijevao cijelo vrijeme i njegovo obecanje da ce se vratiti kad se zavrsi farsa sa savezom (ako se uopste zavrsila) polako izlazi na vidjelo.
Sasa, dobrodosao nazad!

Kako god okrenes Medunjanin je tu donji.iako je fakat se odlicno snasao na poziciji gdje je sad.
Jer Papac na beka,Lulic na krilo,Salihovic sa Rahimom.
Ni za zivu glavu Papca na stopera.Ionako jos strave nisu salivene od onih njegovih gresaka koji je bio mali milion.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
eh napokon se i ova sapunica zavrsila, dobrodosao natrag sasa! 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Sad ce se Sasa registrvati i citirat ce te i reci ce: HvalaSTEVIE je napisao/la:eh napokon se i ova sapunica zavrsila, dobrodosao natrag sasa!

A da je admin uveo TY opciju, mogao bi ti se odmah zahvaliti na dobrodoslici

- Omerbavarac
- Kontakt:
Hari, ja ocekujem tandem Medunjanin-Salihovic na poziciji 6, barem da se proba protiv Grcke. Iako je Rahimic mozda i nezamjenjiv, polako se trebamo naviknjavati na njegov izostanak. Puno ljeta je iza njega i mislim da su mu ovo zadnje kvalifikacije.harishp je napisao/la: E super,da nam konacno ''ubrza''repku jer dosta je dizelasa....................Moram ovog malog zelenog staviti.da nebi raja jos bas skontala da je Papac ''silo''
Kako god okrenes Medunjanin je tu donji.iako je fakat se odlicno snasao na poziciji gdje je sad.
Ni za zivu glavu Papca na stopera.Ionako jos strave nisu salivene od onih njegovih gresaka koji je bio mali milion.
Sto se Papca tice, on ce vjerovatno na beka, kakav stoper. Ne znam je li ikada u karijeri igrao na toj poziciji, ono sto sam ja gledo bio je na beku.
U ovom slucaju najvise ce ispusiti Subasic, ali mlad je on, doce i njegovo vrijeme.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Covjek koji je u karijeri igrao nasuprot ponajboljih napadaca danasnjice ce biti veliko,ogromno pojacanje za nasu obranu,vijest o njegovom povratku me je pravo obradovala..
Iako je recimo partija Papca u onom remiju u prijateljskoj sa Francuzima 1:1 ravna najgorima izdanjima Adnana Mravca

Iako je recimo partija Papca u onom remiju u prijateljskoj sa Francuzima 1:1 ravna najgorima izdanjima Adnana Mravca

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Dva rodjena ofanzivca staviti zajedno bi bila katastrofa.Ne dolazi u obzir Salihovica i Mudonja zajedno riskantno previse.Besica ili Vranjesa obucavati,na tu poziciju.Sto prije to bolje.Omerbavarac je napisao/la:Hari, ja ocekujem tandem Medunjanin-Salihovic na poziciji 6, barem da se proba protiv Grcke. Iako je Rahimic mozda i nezamjenjiv, polako se trebamo naviknjavati na njegov izostanak. Puno ljeta je iza njega i mislim da su mu ovo zadnje kvalifikacije.harishp je napisao/la: E super,da nam konacno ''ubrza''repku jer dosta je dizelasa....................Moram ovog malog zelenog staviti.da nebi raja jos bas skontala da je Papac ''silo''
Sto se Papca tice, on ce vjerovatno na beka, kakav stoper. Ne znam je li ikada u karijeri igrao na toj poziciji, ono sto sam ja gledo bio je na beku.
U ovom slucaju najvise ce ispusiti Subasic, ali mlad je on, doce i njegovo vrijeme.
Subasicu da bude standardan u ne bas tako naivnoj Ukrajinskoj ligi.
Igrao je papac kod Bake stopera cak ga i Barbarez priziva opet.Fakat zaboravio da je i on sam kao libero morao izvlaciti guzove Papcu.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Vraća se legenda ...
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- Goalgetter
- Kontakt:
Jos cekam zvanicnu potvrdu, ne vjerujem nista, dok iz njegovih usta cujem da kaze da se vraca 

-
- Kontakt:
Vraća se najveći obrambeni igrač Bosne i Hercegovine svih vremena!
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Veći je Konjić 6 cenata 

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Dobro, kakve to veze sada ima? 1.85 m nije mala visina...neko_iz_mase je napisao/la:Veći je Konjić 6 cenata
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.