To uvijek moze priroda majka...kralj_je_mrtav je napisao/la:Gringo daj i nama malo da se opustimo, dobro te drzigringo2 je napisao/la:Zapamti dobro Buric je bolji i od Kene i Begovica zajedno!!!kralj_je_mrtav je napisao/la:Gringo mozda i vise od tebe, no sta vrijedi, Nemam namjere se raspravljati sa likom koji ne poznaje materiju o kojoj bi trebali raspravljati. Buric u Lechu ima sest, sedam tekmi i ti mi ovdje nesto pametujes. Pazi, daleko od toga da nema potencijala, ali ponavljam, on Keno i jos neki lagano u borbu za klupu, a Begovic je nasa jedinica u narednih 15 godina. Zao mi je Burića, ali rodio se u pogresno vrijeme, bas kao Stockton i Malone birvaktili
Buric primi gol samo kada ni 3 golmana nebi mogla odbaraniti da zajedno stoje na golu...
Pratim ga redovno i on je broj jedan ne u BH nego na balkanu...
Nemam nista protiv Begovica naprotiv moram reci da je perspektivan golman ali nema 3 vezane utakmice u zivotu i to se vidi i vise nego dobro na njegovoj nesigurnosti i nemogucnosti procjene...
Keno nasa legenda ali brate mili povrede su ga ubile tako da nikakda nije mogao pokazati prave mogucnosti...
I molim da nekomentiraju ljudi koji nemaju mogucnost pracenja u kontinuitetu LECH IZ POZNANA jer to su samo onda fikcije i GOOGLE a tu nema puno istine...
Ali veceras sam cist sto nebi mogao reci za vas "kralj je mrtav"...
Nemoj komentirati ono sto negledas i nevidis i biti ce sve OK!!!
Cini mi se da imas nesto protiv tog fantasticnog golmana,da nije mozda "ostavio sjeme" u nekoj vasoj malo njeznijeg pola???