Idel jerane taj clanak ???MinistaR je napisao/la:Ima, pet igrača, pročitat ćeš to na ovom portalu za par sati.MokeGradačac je napisao/la:Imal kakvih pojacanja raja nisam u toku pa da vidim sta vi znate ???![]()

Idel jerane taj clanak ???MinistaR je napisao/la:Ima, pet igrača, pročitat ćeš to na ovom portalu za par sati.MokeGradačac je napisao/la:Imal kakvih pojacanja raja nisam u toku pa da vidim sta vi znate ???![]()
Strah i treperica je lik!!!!edo_malesak je napisao/la:nadam se da ce dati vise golova od ovih dosad giganta iz zvijezde
ako ti tako kazesMokeGradačac je napisao/la:Strah i treperica je lik!!!!edo_malesak je napisao/la:nadam se da ce dati vise golova od ovih dosad giganta iz zvijezde
Potvrđeno i objavljeno na ovom portalu (naslovnica).edo_malesak je napisao/la:zoran curguz izgleda novi trener Zvijezde
Mislim da je Bojic odlican igrac bit ce vam od koristiMinistaR je napisao/la:Pregovaralo se s Nikićem iz Modriče, golmanom Avdukićem iz Rudar Prijedora, doći će golman Oštraković iz Mionice, Krušljića ni na mapi!
Bojić je sve riješio, naš je igrač definitivno, to je jedan od boljih centafora lige. Bogičević (Modriča) također zanimljiv Upravi, no vidjet ćemo...
U januru će klub na pripreme u Makarsku najvjerovatnije.
totalni sam pesimista al ajd druze iz tvojih usta u bozije usiFK Sarajevo je napisao/la:Mislim da je Bojic odlican igrac bit ce vam od koristiMinistaR je napisao/la:Pregovaralo se s Nikićem iz Modriče, golmanom Avdukićem iz Rudar Prijedora, doći će golman Oštraković iz Mionice, Krušljića ni na mapi!
Bojić je sve riješio, naš je igrač definitivno, to je jedan od boljih centafora lige. Bogičević (Modriča) također zanimljiv Upravi, no vidjet ćemo...
Ma znam da je prosle sezone odlicno igrao za Modricu ove sezone je povrijedjen bioedo_malesak je napisao/la:totalni sam pesimista al ajd druze iz tvojih usta u bozije usiFK Sarajevo je napisao/la:Mislim da je Bojic odlican igrac bit ce vam od koristiMinistaR je napisao/la:Pregovaralo se s Nikićem iz Modriče, golmanom Avdukićem iz Rudar Prijedora, doći će golman Oštraković iz Mionice, Krušljića ni na mapi!
najvjerovatnije bojic dolazi u boracMinistaR je napisao/la:Bojić je sigurno jedan od boljih centafora u ligi, možda i najbolji igrač glavom u protivničkom šesnaestercu. Povreda ga je cijeli prvi dio sezone odvojila od terena, ali sada će u proljeće, ako Bod da, biti pravi.
Posle svih promasaja u dovodjenju igraca napokon nesto dobro, barem po mom misljenju. Mislim da bi nam Bojic i Bogicevic bili dobra pojacanja. Kusljic naisam imao priliku gledati ali sam cuo da je dobar igrac. Sto se tice golmana nisam siguran da je ovaj Ostrakovic neko rijesenje, bolje je dovesti Smajica iz Orasija ili Iliskovica iz Omladinca,oni su provjereni golmani koji bi pojacali konkurenciju. Bilo bi lijepo dovesti i Alimanovica, mozda i Haskica iz Buducnosti. Vidjecemo, najvaznije da gledamo Zvijezdu i dogodine u PL.MinistaR je napisao/la:Pregovaralo se s Nikićem iz Modriče, golmanom Avdukićem iz Rudar Prijedora, doći će golman Oštraković iz Mionice, Krušljića ni na mapi!
ma ne brini se ti, ionako mi navijaci malo znamo ko gdje ide i ko je pravo uistinu pojacanjeborac_sampion je napisao/la:najvjerovatnije bojic dolazi u boracMinistaR je napisao/la:Bojić je sigurno jedan od boljih centafora u ligi, možda i najbolji igrač glavom u protivničkom šesnaestercu. Povreda ga je cijeli prvi dio sezone odvojila od terena, ali sada će u proljeće, ako Bod da, biti pravi.
I ja sam cuo da je Smaja zavrsio pregovore i da pojacava Slobodu. Mozda to jeste izdaja, ali je i realnost. Mislim da su neki losi potezi u ranijem periodu doveli do ove teske situacije u klubu, a samim tim i do manje sanse za dovodjenjem nekih zvucnih imena pogotovo jer je zimski prelazni period. Malo je slobodnih i dobrih igraca. Slazem se da nam trebaju dva napadaca, a i vezni igraci pogotovo po desnoj strani. Sto se tice golmana vec sam rekao svoje misljenje, nije nam rijesenje dovesti nekog ko nece biti ozbiljna konkurencija Karicu. Mislim da ima boljih rijesenja od Ostrakovica. Smajic je nas, iz grada dijete steta je da nije kod nas, Iliskovic je u Omladincu pokazao da je odlican golman, bilo koji od njih bi bio dobra konkurencija Karicu.emir_dj je napisao/la:Bilo bi lijepo ali ... Jesteli pročitali da je naš voljeni "smaja" potpisao za slobodu neše najljućeg rivala.... meni se to čini kao izdaja al hajde...
Znali li se šta za alimanovića bilo bi lijepo vidjetiga opet na "Banja Ilidža ". Neka neko zove cvitkušića nislim da bi se i navijači složili oko toga... Neznam zašto se traži toliko neki novi golman, važnije bi bilo da se dovede još kolji kvalitetan odbrambeni igrač. U svakom slučaju nam treba bar dva napadača i dva igrača u sredi i bar jedan odbrambeni....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.