NK Zvijezda Gradačac

MokeGradačac
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la MokeGradačac » 13 dec 2009, 19:34

MinistaR je napisao/la:
MokeGradačac je napisao/la:Imal kakvih pojacanja raja nisam u toku pa da vidim sta vi znate ??? :?: :?:
Ima, pet igrača, pročitat ćeš to na ovom portalu za par sati.
Idel jerane taj clanak ??? :?: :?:

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 14 dec 2009, 10:40

nadam se da ce dati vise golova od ovih dosad giganta iz zvijezde
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 14 dec 2009, 10:48

edo_malesak je napisao/la:nadam se da ce dati vise golova od ovih dosad giganta iz zvijezde
Strah i treperica je lik!!!!

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 14 dec 2009, 11:09

MokeGradačac je napisao/la:
edo_malesak je napisao/la:nadam se da ce dati vise golova od ovih dosad giganta iz zvijezde
Strah i treperica je lik!!!!
ako ti tako kazes
@knele daj vidi sta vise o tim pojacanjima..zovi tamo cvitkusica,durguta itd..dosadjuj im malo
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 21 dec 2009, 12:15

zoran curguz izgleda novi trener Zvijezde

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 21 dec 2009, 16:38

edo_malesak je napisao/la:zoran curguz izgleda novi trener Zvijezde
Potvrđeno i objavljeno na ovom portalu (naslovnica).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 24 dec 2009, 18:30

NAJBOLJI igrač HNL-a Ermin Zec priveden je u srijedu poslijepodne u policijsku postaju jer je, sasvim slučajno, otkriveno da je igrao za Šibenik iako nije imao radnu dozvolu.
Slične problema prošle sezone je imao trener Croatije Sesvete Ljupko Petrović, no na kraju nije bio kažnjen. Ranije se zbog istog problema NK Zadar riješio trojice igrača, Cele, Alimanovića i Bečirija. Zec je prošlog tjedna izabra za najboljeg igrača HNL-a, a Šibenik je u prošloj polusezoni vodio do 3. mjesta na ljestvici i polufinala Kupa.
Ovu informaciju imate na index portalu .hr
Znači Alimanović nije u zadru, gdje je onda! Jeli ima ko kakvu info. da li postoji šamsa da se alimanović vrati u zvijezdu gradačac....

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 24 dec 2009, 18:36

Ermin Zec nema radnu dozvolu
Jedan od najboljih igrača Prve hrvatske nogometne lige, napadač NK Šibenika Ermin Zec, priveden je jučer poslijepodne u šibensku policijsku postaju. Sasvim slučajno je otkriveno da nema radnu dozvolu, kad ga je patrola zaustavila kod Benkovca zbog prebrze vožnje. Kako nema valjanu radnu dozvolu, znači da nema ni pravo nastupa u HNL-u. U klubu se pozivaju na to da je Zec imao radnu dozvolu, no ona je istekla prije tri mjeseca. Slična situacija dogodila se lani srpskom treneru Croatije Sesvete Ljupku Petroviću. On na kraju nije kažnjen, a sličnih je problema imao i NK Zadar i to čak s trojicom igrača, s kojima je zbog toga raskinuo ugovore.
portal "vidi.hr "

Situacija oko pojačanja je sljedeća:

U napadu: načelno je dogovoreno sa Bojićem,Kušljićem iz Prijedora, mladi Šehrić iz Gradine.
Vezni lijevi: Alimanović iz Zadra
Traži se još desni vezni i jedan stoper.
forum bihsoccer portal

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 dec 2009, 19:54

Pregovaralo se s Nikićem iz Modriče, golmanom Avdukićem iz Rudar Prijedora, doći će golman Oštraković iz Mionice, Krušljića ni na mapi!

Bojić je sve riješio, naš je igrač definitivno, to je jedan od boljih centafora lige. Bogičević (Modriča) također zanimljiv Upravi, no vidjet ćemo...

U januru će klub na pripreme u Makarsku najvjerovatnije.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 dec 2009, 20:36

MinistaR je napisao/la:Pregovaralo se s Nikićem iz Modriče, golmanom Avdukićem iz Rudar Prijedora, doći će golman Oštraković iz Mionice, Krušljića ni na mapi!

Bojić je sve riješio, naš je igrač definitivno, to je jedan od boljih centafora lige. Bogičević (Modriča) također zanimljiv Upravi, no vidjet ćemo...

Mislim da je Bojic odlican igrac bit ce vam od koristi
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 24 dec 2009, 22:07

FK Sarajevo je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Pregovaralo se s Nikićem iz Modriče, golmanom Avdukićem iz Rudar Prijedora, doći će golman Oštraković iz Mionice, Krušljića ni na mapi!

totalni sam pesimista al ajd druze iz tvojih usta u bozije usi

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 24 dec 2009, 22:25

Nije još bila ovakva situacija napeta oko tih pojačanja. Makar smo riješili pitanje trenera, imamo eto jednog iskusnog napadača i mislim da ćemo dobiti još tri, četiri kvalitetna pojačanja. Pare sada nisu problem, već je problem što na tržištu nema baš nekih kvalitetnih igrača, što na to svi kukaju.
Dragon Town

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 dec 2009, 14:03

edo_malesak je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:

totalni sam pesimista al ajd druze iz tvojih usta u bozije usi
Ma znam da je prosle sezone odlicno igrao za Modricu ove sezone je povrijedjen bio
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 25 dec 2009, 19:05

Bojić je sigurno jedan od boljih centafora u ligi, možda i najbolji igrač glavom u protivničkom šesnaestercu. Povreda ga je cijeli prvi dio sezone odvojila od terena, ali sada će u proljeće, ako Bod da, biti pravi.

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 26 dec 2009, 10:02

MinistaR je napisao/la:Bojić je sigurno jedan od boljih centafora u ligi, možda i najbolji igrač glavom u protivničkom šesnaestercu. Povreda ga je cijeli prvi dio sezone odvojila od terena, ali sada će u proljeće, ako Bod da, biti pravi.
najvjerovatnije bojic dolazi u borac ;)
TREĆI PUT ČASTIMO

arger13
Kontakt:

Post Postao/la arger13 » 26 dec 2009, 12:25

Posle svih promasaja u dovodjenju igraca napokon nesto dobro, barem po mom misljenju. Mislim da bi nam Bojic i Bogicevic bili dobra pojacanja. Kusljic naisam imao priliku gledati ali sam cuo da je dobar igrac. Sto se tice golmana nisam siguran da je ovaj Ostrakovic neko rijesenje, bolje je dovesti Smajica iz Orasija ili Iliskovica iz Omladinca,oni su provjereni golmani koji bi pojacali konkurenciju. Bilo bi lijepo dovesti i Alimanovica, mozda i Haskica iz Buducnosti. Vidjecemo, najvaznije da gledamo Zvijezdu i dogodine u PL.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 26 dec 2009, 13:02

borac_sampion je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Bojić je sigurno jedan od boljih centafora u ligi, možda i najbolji igrač glavom u protivničkom šesnaestercu. Povreda ga je cijeli prvi dio sezone odvojila od terena, ali sada će u proljeće, ako Bod da, biti pravi.
najvjerovatnije bojic dolazi u borac ;)
ma ne brini se ti, ionako mi navijaci malo znamo ko gdje ide i ko je pravo uistinu pojacanje ;)
Dragon Town

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 26 dec 2009, 13:11

Bilo bi lijepo ali ... Jesteli pročitali da je naš voljeni "smaja" potpisao za slobodu neše najljućeg rivala.... meni se to čini kao izdaja al hajde...
Znali li se šta za alimanovića bilo bi lijepo vidjetiga opet na "Banja Ilidža ". Neka neko zove cvitkušića nislim da bi se i navijači složili oko toga... Neznam zašto se traži toliko neki novi golman, važnije bi bilo da se dovede još kolji kvalitetan odbrambeni igrač. U svakom slučaju nam treba bar dva napadača i dva igrača u sredi i bar jedan odbrambeni....

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 26 dec 2009, 13:16

Opasni ste pojačavate se turbo,sretno Zmajevima ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

arger13
Kontakt:

Post Postao/la arger13 » 26 dec 2009, 17:43

emir_dj je napisao/la:Bilo bi lijepo ali ... Jesteli pročitali da je naš voljeni "smaja" potpisao za slobodu neše najljućeg rivala.... meni se to čini kao izdaja al hajde...
Znali li se šta za alimanovića bilo bi lijepo vidjetiga opet na "Banja Ilidža ". Neka neko zove cvitkušića nislim da bi se i navijači složili oko toga... Neznam zašto se traži toliko neki novi golman, važnije bi bilo da se dovede još kolji kvalitetan odbrambeni igrač. U svakom slučaju nam treba bar dva napadača i dva igrača u sredi i bar jedan odbrambeni....
I ja sam cuo da je Smaja zavrsio pregovore i da pojacava Slobodu. Mozda to jeste izdaja, ali je i realnost. Mislim da su neki losi potezi u ranijem periodu doveli do ove teske situacije u klubu, a samim tim i do manje sanse za dovodjenjem nekih zvucnih imena pogotovo jer je zimski prelazni period. Malo je slobodnih i dobrih igraca. Slazem se da nam trebaju dva napadaca, a i vezni igraci pogotovo po desnoj strani. Sto se tice golmana vec sam rekao svoje misljenje, nije nam rijesenje dovesti nekog ko nece biti ozbiljna konkurencija Karicu. Mislim da ima boljih rijesenja od Ostrakovica. Smajic je nas, iz grada dijete steta je da nije kod nas, Iliskovic je u Omladincu pokazao da je odlican golman, bilo koji od njih bi bio dobra konkurencija Karicu.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.