Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 03:40, ukupno mijenjano 1 put.
Moramo se nadati ali istovremeno ostati realni. Ako se on uopste oporavi do kraja sezone u Njemackoj (maju mjesecu) to ce biti velika stvar za njega. 

Sto vise citam stvari o njemu, vise mi je muka!
Kao sto ciro kaze: "Takav je zivot, 'ebem ti zivot!"

Kao sto ciro kaze: "Takav je zivot, 'ebem ti zivot!"
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
njegova povreda je sigurna najgora stvar u bh sportu što se mogla desiti u ovoj godini
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Čovjek kojeg sam najviše poštovao i kojeg poštujem u BH fudbalu je legendarni Sergej Barbarez. Pojavom Vedada, odmah sam vidio u njemu nasljednika Barbe i jako mi je teško pala ova povreda Vedada. Toliko mi je krivo da bih prebio glupana koji ga je povrijedio.
Ali najvažnije je da smo svi uz Vedu i insallah on će se brzo oporaviti... Amin!!!
Ali najvažnije je da smo svi uz Vedu i insallah on će se brzo oporaviti... Amin!!!
-
- Kontakt:
salihovic reko u nekom intervjuu da uopste nije faul dosudjen,nije bio strasan start,niko nije nista posumnjo al eto belay....citam i joe cole ima istu povredu ko i Vedo,al nesto mi ga nije zao ko vedada
Vecinom se te povrede ligamenata i desavaju tako (znam iz licnog iskustva, imao sam 2 OP ligamenata), znaci ne treba biti neki start protivnika...nego je nekad dovoljan i banalan pokret nogom da bi doslo do toga...deni_m1312 je napisao/la:salihovic reko u nekom intervjuu da uopste nije faul dosudjen,nije bio strasan start,niko nije nista posumnjo al eto belay....citam i joe cole ima istu povredu ko i Vedo,al nesto mi ga nije zao ko vedada
Bice Vedo aBd dobro...ovaj trenutni period mu je najtezi.
Vom Jäger zum Gejagten
ja bih samo htjeo da pozelim vedi sto brzi oporavak i da se sto prija vrati na teren jer gledati hoffenhaim vise nije interesantno gledat bez njega u napadu.
a to da ce da se on vrati poslije ove povrede to nije ni upitno.
vedi je 24 godine i citava buducnost je pred njim.
ako je propala jedna polusezona boze dragi sta ces ti si vec dao dovoljno golova u prvom djelu sezone
i vjerujem da ce napadaci u njemackoj imati puno problema da dostignu tvojih 18 golova.
mogu zamislit koliko bi ih jos dao da nije bilo ove povrede .
ali nema veze mi cemo da cekamo na tebe naj bitnije je da je operacija prosla u najboljem redu.
sad samo treba cekat da se oporavis i ovo ti je jedno veliko iskustvo u zivotu i to nazalost puno igraca prode.
samo budi strpljiv a golovi ce sami ponovo doci do tebe nije to sve slucajno bilo 18 golova u 17 utakmica .
neki kazu sreca sreca moze biti 3 4 5 golova ali bogami ne 18.
zapijat ces ti njih opet zato jer si talenat uto nesumnjam samo da se ti nama oporavis .
sretno VEDOOOOOOOcare
a to da ce da se on vrati poslije ove povrede to nije ni upitno.
vedi je 24 godine i citava buducnost je pred njim.
ako je propala jedna polusezona boze dragi sta ces ti si vec dao dovoljno golova u prvom djelu sezone
i vjerujem da ce napadaci u njemackoj imati puno problema da dostignu tvojih 18 golova.
mogu zamislit koliko bi ih jos dao da nije bilo ove povrede .
ali nema veze mi cemo da cekamo na tebe naj bitnije je da je operacija prosla u najboljem redu.
sad samo treba cekat da se oporavis i ovo ti je jedno veliko iskustvo u zivotu i to nazalost puno igraca prode.
samo budi strpljiv a golovi ce sami ponovo doci do tebe nije to sve slucajno bilo 18 golova u 17 utakmica .
neki kazu sreca sreca moze biti 3 4 5 golova ali bogami ne 18.
zapijat ces ti njih opet zato jer si talenat uto nesumnjam samo da se ti nama oporavis .
sretno VEDOOOOOOOcare
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Koljeno nije oteklo, oporavak počeo
Do novih informacija o Vedadu Ibiševiću skoro je nemoguće doći. Naš je reprezentativac najbolje čuvana tajna klinike "St. Elizabet" u Hajdelbergu. Vodstvo klinike i čelnici kluba postavili su barikadu na vratima i brojne novinarske ekipe ne mogu doći do nikakvih vijesti.
Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine jučer je razgovarao sa pomoćnim trenerom Hofenhajma Tomislavom Marićem, koji je sa golgeterom Bundeslige doputovao iz Španije i bio kod njega u bolnici.
- Tomislav mi je prenio da se našem Vedadu moral popravlja. Raduju ga brojne poruke i pozdravi. Sva mu podrška mnogo znači. Doktori su zadovoljni stanjem nakon operacije. Koljeno nije oteklo. Najznačajnija je vijest da je sa Ibiševićem počeo raditi fizioterapeut i oporavak je već počeo - prenio nam je Blažević.
Kako nam je Ćiro rekao, podsvjesno je gajio nadu da bi oporavak mogao biti i kraći, ali se to, kako sada stvari stoje, neće desiti.
- Obeshrabrujuće je kada čujete da će Vedad sigurno biti šest mjeseci van terena. Nadao sam se nekom kraćem roku, ali šta ćemo, nema druge nego u ovim teškim trenucima biti uz njega i dati mu do znanja da smo svi sa njim i da mu želimo najbolje - kaže Blažević.
http://www.****
Do novih informacija o Vedadu Ibiševiću skoro je nemoguće doći. Naš je reprezentativac najbolje čuvana tajna klinike "St. Elizabet" u Hajdelbergu. Vodstvo klinike i čelnici kluba postavili su barikadu na vratima i brojne novinarske ekipe ne mogu doći do nikakvih vijesti.
Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine jučer je razgovarao sa pomoćnim trenerom Hofenhajma Tomislavom Marićem, koji je sa golgeterom Bundeslige doputovao iz Španije i bio kod njega u bolnici.
- Tomislav mi je prenio da se našem Vedadu moral popravlja. Raduju ga brojne poruke i pozdravi. Sva mu podrška mnogo znači. Doktori su zadovoljni stanjem nakon operacije. Koljeno nije oteklo. Najznačajnija je vijest da je sa Ibiševićem počeo raditi fizioterapeut i oporavak je već počeo - prenio nam je Blažević.
Kako nam je Ćiro rekao, podsvjesno je gajio nadu da bi oporavak mogao biti i kraći, ali se to, kako sada stvari stoje, neće desiti.
- Obeshrabrujuće je kada čujete da će Vedad sigurno biti šest mjeseci van terena. Nadao sam se nekom kraćem roku, ali šta ćemo, nema druge nego u ovim teškim trenucima biti uz njega i dati mu do znanja da smo svi sa njim i da mu želimo najbolje - kaže Blažević.
http://www.****
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Ovakvu povredu je imao Rooney 2006,tik prije SP,i njegov oporavak je trajao oko 4 mjeseca.
Ljudi kad tad se vratio!!!!Vedo ce da se vrati jaci i bolji!!!On je neunistiv!!
;;;pa uostalom bosanac je!

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
-
- Kontakt:
vedo je imao polusezonu iz snova, povreda je sprijecila bajku, nazalost, i sad je svejedno hoce li se vratiti u aprilu, maju ili junu jer je nastavak sezone za njega gotov i jedino sto ne bi zelio je da se forsira bilo sta, najbitnije da on u potpunosti sanira tu povredu, zatim slijede pripreme za novu sezonu i tu ce vedo u miru moci radit na formi ali samo ako u potpunosti bude zdrav, i mjesec ili dva mu previshe ne znace, jedino sto mu treba biti bitno sad je zdravalje i ja se nadam da ce on i svi koji odlucuju o njegovom povratku tako razmisljat. ja vjerujem da ce se vedo vratit jaci nego je bio!!!
csh je napisao/la:Pored nasih zelja moramo biti malo realni,vedo ima istu povredu kao sto je imao ronaldo,najgora moguca,nakon sest mjeseci ce rehabilitacije ce moci poceti trenirati igrati nikako...eto to su rijeci doktora,najse je da molimo boga da ozdravi i da se vrati jaci nego sto je bio u sto ja nesumnjam.
O tome i ja citavo vrijeme pisem al ovdje ima pojedinaca koji se prave pametni... Tek sa 6 mjeseci rehabilitacije moci ce tek poceti kako treba trcati..-a tek za nekih 7 mjeseci igrati... Neki frajer je ovdje napisao da Bogda se vratio u aprilu??? To je prosto nemoguce... A sta Ciro zna o toj povredi... Pogledaj te i Joe Cole je zadobio istu povredu i njega nece biti identicno vrijeme... Haman je ovdje samo ovaj momak csh normalan... Prije 7 mjeseci nema povratka a vi ostali sto tvrdite suprotne nemoj te dzaba pricati bajke...budite malo realni... Covjeku su otisli ligamenti... Eto toliko od mene i pozzz za csh-a
ako se vedo vrati upola dobar kao što je odigrao ovu polusezonu,svaka mu čast.
a nesumnjam u njega.
a nesumnjam u njega.
mes que un club
- juzni vjetar!
- Kontakt:
vedo ce se vratit bolji nego ikad !! samo se sjetite messia ista povreda ali se vratio i ostao najbolji tako ce i nas vedo !!! 

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Ma Vedo je mangup veliki, izdrzat ce on to!!!
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Prava šteta, nemogu vjerovati da je momak takav peh. Nije on samo igrač, on je ljudina i malo je onakvih kao on. Vratiće se on i biće još bolji, kad se mogao vratiti Eduardo Dasilva a kako je izgledalo, može onda i Vedo.
Ja sam napisao to daBogda se Ibisevic vratio u Aprilu a tebi to cudno i kao tebi nemoguce "doktore", jesam li trebao napisati daBogda se vratio za 7 mjeseci ili za godinu, e stvarno zalosno od tebe, ti bi izgleda bio sretan da bude sto duze odsutan.edo07 je napisao/la:csh je napisao/la:Pored nasih zelja moramo biti malo realni,vedo ima istu povredu kao sto je imao ronaldo,najgora moguca,nakon sest mjeseci ce rehabilitacije ce moci poceti trenirati igrati nikako...eto to su rijeci doktora,najse je da molimo boga da ozdravi i da se vrati jaci nego sto je bio u sto ja nesumnjam.
O tome i ja citavo vrijeme pisem al ovdje ima pojedinaca koji se prave pametni... Tek sa 6 mjeseci rehabilitacije moci ce tek poceti kako treba trcati..-a tek za nekih 7 mjeseci igrati... Neki frajer je ovdje napisao da Bogda se vratio u aprilu??? To je prosto nemoguce... A sta Ciro zna o toj povredi... Pogledaj te i Joe Cole je zadobio istu povredu i njega nece biti identicno vrijeme... Haman je ovdje samo ovaj momak csh normalan... Prije 7 mjeseci nema povratka a vi ostali sto tvrdite suprotne nemoj te dzaba pricati bajke...budite malo realni... Covjeku su otisli ligamenti... Eto toliko od mene i pozzz za csh-a
DABOGDA SE VRATIO U APRILU I IGRAO PROTIV BELGIJE U BIH ( jeli ti krivo dokore ??? )
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Amire zelje su zelje,a realnost je drugo!Ja vjerujem da bi edo najsretniji bio da se sutra vedo moze da vrati i9 pocne da igra.Ti nisi nista lose rekao,niti mislio kad si rekao da se vrati do aprila,ali mislim da je bolje realno razmisljati nego imati nerealne zelje.Nadam se da me neces pogresno shvatiti.Vedo vrati se sto brze i budi jos bolji!!
AMAR OSIM!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.