Newcastle United F.C.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Newcastle United F.C.
ma ovaj tiote je bas zvjerka igrac..brz ..jak ko zemlja hhehe strasan igrac mislim da ce on nazalost ubrzo u neki od klubova prve cetvorke!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- gloryhunter
- Kontakt:
evo protiv blackpoola 1-1 poluvrijeme.....pa oni se nemogu rijest blackpoolovog pritiska od 5min i moraju primit gol...

- gloryhunter
- Kontakt:
x na kraju 

e je.boga blackpool cuj x pa vigan ih otrese a svrake nemogu jbt....al ajde blackpoolu gori pod nogama ova im je tekma bila biti il ne biti hehehgloryhunter je napisao/la:x na kraju
FK SARAJEVO.
- gloryhunter
- Kontakt:
jbg loša utakmica za newcastle sve u svemu.......napad nam nista a dok je blackpool dao gol iz kaoticnog napada....mma_hz je napisao/la:e je.boga blackpool cuj x pa vigan ih otrese a svrake nemogu jbt....al ajde blackpoolu gori pod nogama ova im je tekma bila biti il ne biti hehehgloryhunter je napisao/la:x na kraju
- gloryhunter
- Kontakt:
PREMIERSHIP
LIVERPOOL VS NUFC
01.05.2011., 13:00h
LIVERPOOL VS NUFC
01.05.2011., 13:00h
Barton u Newcastleu nove četiri godine
Zločesti dečko engleskog nogometa Joey Barton uskoro će potpisati četverogodišnje produljenje ugovora s aktualnim mu klubom Newcastleom, piše Goal.com...
Pregovori o produljenju aktualnog ugovora koji istječe krajem sezone zapeli su u siječnju, a tada je interes za dovođenjem 28-godišnjeg veznjaka pokazao Liverpool.
No, nogometni portal se poziva na izvore bliske Bartonu i tvrdi da je sada situacija drugačija i da bi uskoro i službeno trebalo doći do produljenja suradnje. U redove "svraka" Barton je stigao 2007. godine iz Manchester Cityja i otad je postao ljubimac navijača, usprkos problematičnom životu izvan travnjaka i kratko odsluženoj zatvorskoj kazni.
Ove je sezone Barton odigrao 28 premierligaških susreta i pritom je upisao četiri gola i osam asistencija.
Nadam se da je tačno ipak je goal.com u pitanju
Zločesti dečko engleskog nogometa Joey Barton uskoro će potpisati četverogodišnje produljenje ugovora s aktualnim mu klubom Newcastleom, piše Goal.com...
Pregovori o produljenju aktualnog ugovora koji istječe krajem sezone zapeli su u siječnju, a tada je interes za dovođenjem 28-godišnjeg veznjaka pokazao Liverpool.
No, nogometni portal se poziva na izvore bliske Bartonu i tvrdi da je sada situacija drugačija i da bi uskoro i službeno trebalo doći do produljenja suradnje. U redove "svraka" Barton je stigao 2007. godine iz Manchester Cityja i otad je postao ljubimac navijača, usprkos problematičnom životu izvan travnjaka i kratko odsluženoj zatvorskoj kazni.
Ove je sezone Barton odigrao 28 premierligaških susreta i pritom je upisao četiri gola i osam asistencija.
Nadam se da je tačno ipak je goal.com u pitanju

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- gloryhunter
- Kontakt:

bezveze bolje su 3 bijele linije na prsima...i glupi su bijeli rukavi takve arsenal ima

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nije me bilo ovdje par dana, a nisam bio u mogućnosti odgledati meč kontra Liverpoola. Neke sažetke pogledah i vidim da smo zaslužili visok poraz, al' bitno je to što opstajemo u društvu najboljih, jer je klaonica ispod nas sve gora i gora.
Što se tiče ovih dresova, ne znam šta da ti/vam/ kažem. Kako je krenulo, trebamo biti zadovoljni što su klupske boje nepromijenjene.

Što se tiče ovih dresova, ne znam šta da ti/vam/ kažem. Kako je krenulo, trebamo biti zadovoljni što su klupske boje nepromijenjene.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- gloryhunter
- Kontakt:
BIJELI RUKAVI SU SHIT bas mi to bode oči bijele rukave ima arsenalMonolog je napisao/la:Nije me bilo ovdje par dana, a nisam bio u mogućnosti odgledati meč kontra Liverpoola. Neke sažetke pogledah i vidim da smo zaslužili visok poraz, al' bitno je to što opstajemo u društvu najboljih, jer je klaonica ispod nas sve gora i gora.![]()

Ovi novi dresovi su katastrofa...
Po meni su najbolji bili ovi.

Po meni su najbolji bili ovi.

Handball ^^ <3
Jest dobar nema sta, ma danas vrse experimente sa dresovima kako tko hoce.>Maestro je napisao/la:Ovi novi dresovi su katastrofa...
Po meni su najbolji bili ovi.![]()
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
1-0 i igrac vise superiska 

- gloryhunter
- Kontakt:
i ostade 2-1...3 boda su tu....Carlo je napisao/la:2-1

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dugo ne napisah ovdje ništa (u moju odbranu, stvarno nisam im'o vremena). Opstanak, kao što sam i priželjkivao, je obezbijeđen. Svi znamo koliko su Svrake imale problema sa povredama, pa sa "izdajom" Carrolla te sa nevjerovatnim suspenzijama igrača, tako da...S obzirom da je bilo utakmica koje su se morale dobiti (nesretno primljeni golovi u sudijskoj nadoknadi), možda se može i biti ljut, no kada se pogleda onaj povratak protiv Arsenala, onda ponos ispuni srca svih simpatizera Svraka.
Evo i golmanski dres (negdje je izašla vijest da je ovo gostujući) za sljedeću sezonu.

Kada su odlasci u pitanju, spominje se nekoliko imena: Routledge, Kuqi, Campbell i Enrique (po svemu sudeći). Naravno, za dvojicu će se dobiti novac (Wayne i Jose), dok Kuqi-ju i Campbellu ističe ugovor. Također, spominjali su se i odlasci Guthrie-a, Lovenkradsa, Percha, Xiscoa
, al' ništa se još ne zna. U svakom slučaju, biće ovo ipak burno ljeto na St. James Parku.
Također, danas je izašla vijest da je Newcastle zainteresovan za Jose Salomon Rondona, igrača koji nastupa za reprezentaciju Venecuele. Eh, koliko je ovo provjerena vijest, ostaje nam da vidimo. Svi znamo koliko patki se može pročitati na netu u posljednje vrijeme, pa...Inače, radi se o napadaču koji nastupa za Malagu, te koji je zabio 16 golova ove sezone. Govori se o nekoj cijeni od 5 miliona funti.
Evo i golmanski dres (negdje je izašla vijest da je ovo gostujući) za sljedeću sezonu.

Kada su odlasci u pitanju, spominje se nekoliko imena: Routledge, Kuqi, Campbell i Enrique (po svemu sudeći). Naravno, za dvojicu će se dobiti novac (Wayne i Jose), dok Kuqi-ju i Campbellu ističe ugovor. Također, spominjali su se i odlasci Guthrie-a, Lovenkradsa, Percha, Xiscoa

Također, danas je izašla vijest da je Newcastle zainteresovan za Jose Salomon Rondona, igrača koji nastupa za reprezentaciju Venecuele. Eh, koliko je ovo provjerena vijest, ostaje nam da vidimo. Svi znamo koliko patki se može pročitati na netu u posljednje vrijeme, pa...Inače, radi se o napadaču koji nastupa za Malagu, te koji je zabio 16 golova ove sezone. Govori se o nekoj cijeni od 5 miliona funti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Citam west ham ce prodati engleske reprezentativce ako ispadnu iz lige moglo bi se tu sta probrati
. Npr. Upson ili C.Cole. Ja bi licno najvise volio kad bi se Parker vratio ali mi to zvuci nerealno prilicno...

- gloryhunter
- Kontakt:
nebi uzeo niti jednog ni da su dzabe...__EmIr__ je napisao/la:Citam west ham ce prodati engleske reprezentativce ako ispadnu iz lige moglo bi se tu sta probrati. Npr. Upson ili C.Cole. Ja bi licno najvise volio kad bi se Parker vratio ali mi to zvuci nerealno prilicno...
btw navodno je NUFC prodan
http://www.newcastle.vitalfootball.co.u ... dium=twitt
Bilo je price i ranije da ce ashley napustiti klub tako da je to veoma moguce... Nista ne reci da i nama ne dodje kakav ludi arap al hajd bolje svakako nego ovaj kockar da ostane...
- Homer Simpson
- Kontakt:
njukastl je potpisao endija kerola iz liverpula za 20 milijona i to neocekivano tako je pisalo na stranici fudbalvjesti.com a samo jedno pitanje jel on igro prije u njukastl
I Love Málaga CF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.