Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- bavaraccccc
- Kontakt:
Re: FC Juventus Torino
Bayern-juventus 4-0 juventus Bayern 1-3 ,tako da se ne mislite ko je bolji i ko ce proci kao prvi u skupini vi , makabi i bordo se borite za 2 mjesto realno 1Bayern 2. juventus 3 bordeoux 4 makabi uz malo srece mogli bi i francuzi do drugog mjesta i pri ovom komentaru sam maksimalno objektivan
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Kakav bayern ne mozete pobijediti mainzbavaraccccc je napisao/la:Bayern-juventus 4-0 juventus Bayern 1-3 ,tako da se ne mislite ko je bolji i ko ce proci kao prvi u skupini vi , makabi i bordo se borite za 2 mjesto realno 1Bayern 2. juventus 3 bordeoux 4 makabi uz malo srece mogli bi i francuzi do drugog mjesta i pri ovom komentaru sam maksimalno objektivan

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- bavaraccccc
- Kontakt:
zato mozemo juve i to sa velikom razlikom 

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
-
bavaraccccc je napisao/la:Bayern-juventus 4-0 juventus Bayern 1-3 ,tako da se ne mislite ko je bolji i ko ce proci kao prvi u skupini vi , makabi i bordo se borite za 2 mjesto realno 1Bayern 2. juventus 3 bordeoux 4 makabi uz malo srece mogli bi i francuzi do drugog mjesta i pri ovom komentaru sam maksimalno objektivan
na cemu si ti?
pa sta mislis ako v amj e dosao robben da ste sada ekipa je li?
U ime Gospodara...
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Zaboravio si oca.juventus 0244 je napisao/la:Selektor reprezentacije Italije, Marcello Lippi je saopštio spisak igrača na koje računa za kvalifikacione mečeve protiv Georgie i Bulgarie.
Golmani: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Marchetti (Cagliari);
Odbrana: Fabio Cannavaro (Juventus), Chiellini (Juventus), Crishito (Genoa), Grosso(Lyon), Legrottaglie (Juventus), Santon (Inter), Zambrotta (Milan);
Sredina: Mauro Camoranesi (Juventus), D'Agostino (Udinese), De Rossi (Roma), Marchionni (Fiorentina), Marchisio (Juventus), Palombo (Udinese), Pepe (Udinese), Pirlo (Milan);
Napad: Di Natale (Udinese), Gilardino (Fiorentina), Iaquinta (Juventus»), Quagliarella (Napoli), Rossi ( Villarreal).
Na spisku se nalazi 7 igrača Juventusa. Još ako aBd uzmemo Grosa i Amauri dobije poziv to je haman cijela ekipa

BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Eeej, i tebi ću reć, nabij sam sebe šakom. Znam šta ti je cilj,al ukucaj na google historiju naših utakmica,pa ćeš vidjet da, od zadnja 4 susreta, 3 puta ste dobili p.icki.bavaraccccc je napisao/la:Bayern-juventus 4-0 juventus Bayern 1-3 ,tako da se ne mislite ko je bolji i ko ce proci kao prvi u skupini vi , makabi i bordo se borite za 2 mjesto realno 1Bayern 2. juventus 3 bordeoux 4 makabi uz malo srece mogli bi i francuzi do drugog mjesta i pri ovom komentaru sam maksimalno objektivan
Samo ti mogu rec: NABERI GA!!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
bavaraccccc je napisao/la:Bayern-juventus 4-0 juventus Bayern 1-3 ,tako da se ne mislite ko je bolji i ko ce proci kao prvi u skupini vi , makabi i bordo se borite za 2 mjesto realno 1Bayern 2. juventus 3 bordeoux 4 makabi uz malo srece mogli bi i francuzi do drugog mjesta i pri ovom komentaru sam maksimalno objektivan
dobra ti ta objektivnost pravo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Kako tvrde talijanski mediji, Juventus je sa Lyonom posljednjeg dana prijelaznog roka postigao sporazum oko transfera talijanskog reprezentativca Fabia Grossa. Juventus će Lyonu za 32-godišnjeg nogometaša isplatiti odštetu od tri milijuna eura, a Grosso će potpisati dvogodišnji ugovor.
Grosso je za vrijeme dvogodišnjeg razdoblja provedenog u Lyonu osvojio jedan naslov prvaka, no iz prvog tima je ispao dolaskom Alya Cissokha iz Porta. Talijan je karijeru započeo u niželigaškom Chietiju, nakon čega je preselio najprije u Perugiu, a onda u Palermo, iz kojeg je prešao u Inter i osvojio naslov prvaka s tim klubom.
Sad racunajte da imate 8 reprezentativaca Italije
Grosso je za vrijeme dvogodišnjeg razdoblja provedenog u Lyonu osvojio jedan naslov prvaka, no iz prvog tima je ispao dolaskom Alya Cissokha iz Porta. Talijan je karijeru započeo u niželigaškom Chietiju, nakon čega je preselio najprije u Perugiu, a onda u Palermo, iz kojeg je prešao u Inter i osvojio naslov prvaka s tim klubom.
Sad racunajte da imate 8 reprezentativaca Italije

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma Grossa nebih smatrao nekim velikim pojacanjem... neznam ako je itko pratio Lyon vidio je da Grosso nije ni G od onoga što je bio na SP 2006... a i u Interu je bio dosta slab...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- L'Avvocato
- Kontakt:
hahahahhaahahahaahaahahhahahabavaraccccc je napisao/la:Bayern-juventus 4-0 juventus Bayern 1-3 ,tako da se ne mislite ko je bolji i ko ce proci kao prvi u skupini vi , makabi i bordo se borite za 2 mjesto realno 1Bayern 2. juventus 3 bordeoux 4 makabi uz malo srece mogli bi i francuzi do drugog mjesta i pri ovom komentaru sam maksimalno objektivan
ček ček da se skontam ... buahahahahahaahahahaahahahahaa
aaaaaaaaaaaahahahahahaahahahahahahaahhaa drame jarane

dodjel' tebi Ismet Horo šta familije ?

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Kakav god da je,bolji je od Molinara,a i igra za reprezentaciju.silenT. je napisao/la:Ma Grossa nebih smatrao nekim velikim pojacanjem... neznam ako je itko pratio Lyon vidio je da Grosso nije ni G od onoga što je bio na SP 2006... a i u Interu je bio dosta slab...
Joj jbt,pa opet je Italija = Juventus
Buffon - Grosso - Chiellini - Glupan(Cannavaro)- Camoranesi-Marchisio-Iaquinta-Del Piero....i uskoro i De Ceglie i Govinco i najvjerovatnije Amauri.
Uhhhh,slaaabi i mi.
- JuventusTorino
- Kontakt:
Uh jesi nas prepao. Idi noste belaj luda, ti nisi normalan covjek. Pun si sebe.
Eto zivi bili pa vidjeli te tvoje rezultate.
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
doso im Madridista i odmah se zanjeli ovi BavarciJuventusTorino je napisao/la:bavaraccccc je napisao/la:Bayern-juventus 4-0 juventus Bayern 1-3 ,tako da se ne mislite ko je bolji i ko ce proci kao prvi u skupini vi , makabi i bordo se borite za 2 mjesto realno 1Bayern 2. juventus 3 bordeoux 4 makabi uz malo srece mogli bi i francuzi do drugog mjesta i pri ovom komentaru sam maksimalno objektivan

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Evo i oficijelno: Grosso u Juventusu!
http://juventus.com/site/ita/NEWS_newse ... D70A5E.asp
Zadnja izmjena: Nerko_Juventino, dana/u 31 avg 2009, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
- JuventusTorino
- Kontakt:
Ma ja, odma se digli nesto. Nece on dugo, jos 2-3 utakmice i povrijedit ce se. Znas i sam da je tako bilo i u Madridu. Covjek sa staklenim nogamaJameS je napisao/la:doso im Madridista i odmah se zanjeli ovi BavarciJuventusTorino je napisao/la:bavaraccccc je napisao/la:Bayern-juventus 4-0 juventus Bayern 1-3 ,tako da se ne mislite ko je bolji i ko ce proci kao prvi u skupini vi , makabi i bordo se borite za 2 mjesto realno 1Bayern 2. juventus 3 bordeoux 4 makabi uz malo srece mogli bi i francuzi do drugog mjesta i pri ovom komentaru sam maksimalno objektivan

La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nerko_Juventino je napisao/la: Kakav god da je,bolji je od Molinara,a i igra za reprezentaciju.
Joj jbt,pa opet je Italija = Juventus
Buffon - Grosso - Chiellini - Glupan(Cannavaro)- Camoranesi-Marchisio-Iaquinta-Del Piero....i uskoro i De Ceglie i Govinco i najvjerovatnije Amauri.
Uhhhh,slaaabi i mi.
hahaha brate respekt za ovo

a inače uvijek smo bili alfa i omega u repki tako da me ovo ne čudi ... a još je tu i Lippi car

★★★
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vraca se Juve na stare staze slave. Neka, hvala Bogu zasluzili su.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Mali Maestro
- Kontakt:
Pa zna li iko u kakvoj je formi Grosso, šta se može očekivati i za koliko je prešo?
Please
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nije baš u Bog zna kakvoj formi ... potpisao je ugovor na tri godine a Lyon će za njega dobiti 2 miliona eura na tri rate ... Lyon može još dobiti milion eura ukoliko Grosso odigra određen broj utakmica u sezoni (pretpostavljam preko 30).
Zarađivat će oko milion eura po sezoni.
Zarađivat će oko milion eura po sezoni.
★★★
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Nerko_Juventino je napisao/la:Evo i oficijelno: Grosso u Juventusu!
makar je bolji od onog molinara
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.