Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

bavaraccccc
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la bavaraccccc » 31 avg 2009, 16:05

Bayern-juventus 4-0 juventus Bayern 1-3 ,tako da se ne mislite ko je bolji i ko ce proci kao prvi u skupini vi , makabi i bordo se borite za 2 mjesto realno 1Bayern 2. juventus 3 bordeoux 4 makabi uz malo srece mogli bi i francuzi do drugog mjesta i pri ovom komentaru sam maksimalno objektivan
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 avg 2009, 16:10

bavaraccccc je napisao/la:Bayern-juventus 4-0 juventus Bayern 1-3 ,tako da se ne mislite ko je bolji i ko ce proci kao prvi u skupini vi , makabi i bordo se borite za 2 mjesto realno 1Bayern 2. juventus 3 bordeoux 4 makabi uz malo srece mogli bi i francuzi do drugog mjesta i pri ovom komentaru sam maksimalno objektivan
Kakav bayern ne mozete pobijediti mainz :mrgreen: :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 31 avg 2009, 16:13

zato mozemo juve i to sa velikom razlikom 8-)
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 31 avg 2009, 16:16

bavaraccccc je napisao/la:Bayern-juventus 4-0 juventus Bayern 1-3 ,tako da se ne mislite ko je bolji i ko ce proci kao prvi u skupini vi , makabi i bordo se borite za 2 mjesto realno 1Bayern 2. juventus 3 bordeoux 4 makabi uz malo srece mogli bi i francuzi do drugog mjesta i pri ovom komentaru sam maksimalno objektivan

na cemu si ti?
pa sta mislis ako v amj e dosao robben da ste sada ekipa je li?
U ime Gospodara...

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 31 avg 2009, 18:32

juventus 0244 je napisao/la:Selektor reprezentacije Italije, Marcello Lippi je saopštio spisak igrača na koje računa za kvalifikacione mečeve protiv Georgie i Bulgarie.

Golmani: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Marchetti (Cagliari);

Odbrana: Fabio Cannavaro (Juventus), Chiellini (Juventus), Crishito (Genoa), Grosso(Lyon), Legrottaglie (Juventus), Santon (Inter), Zambrotta (Milan);

Sredina: Mauro Camoranesi (Juventus), D'Agostino (Udinese), De Rossi (Roma), Marchionni (Fiorentina), Marchisio (Juventus), Palombo (Udinese), Pepe (Udinese), Pirlo (Milan);

Napad: Di Natale (Udinese), Gilardino (Fiorentina), Iaquinta (Juventus»), Quagliarella (Napoli), Rossi ( Villarreal).

Na spisku se nalazi 7 igrača Juventusa. Još ako aBd uzmemo Grosa i Amauri dobije poziv to je haman cijela ekipa ;)
Zaboravio si oca. ;) Znas ko ce ic na SP - GRANDE DEL PIERO.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 31 avg 2009, 18:35

Eeej, i tebi ću reć, nabij sam sebe šakom. Znam šta ti je cilj,al ukucaj na google historiju naših utakmica,pa ćeš vidjet da, od zadnja 4 susreta, 3 puta ste dobili p.icki.
Samo ti mogu rec: NABERI GA!!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 31 avg 2009, 18:46

dobra ti ta objektivnost pravo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 avg 2009, 19:18

Kako tvrde talijanski mediji, Juventus je sa Lyonom posljednjeg dana prijelaznog roka postigao sporazum oko transfera talijanskog reprezentativca Fabia Grossa. Juventus će Lyonu za 32-godišnjeg nogometaša isplatiti odštetu od tri milijuna eura, a Grosso će potpisati dvogodišnji ugovor.

Grosso je za vrijeme dvogodišnjeg razdoblja provedenog u Lyonu osvojio jedan naslov prvaka, no iz prvog tima je ispao dolaskom Alya Cissokha iz Porta. Talijan je karijeru započeo u niželigaškom Chietiju, nakon čega je preselio najprije u Perugiu, a onda u Palermo, iz kojeg je prešao u Inter i osvojio naslov prvaka s tim klubom.

Sad racunajte da imate 8 reprezentativaca Italije :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 31 avg 2009, 19:22

Ma Grossa nebih smatrao nekim velikim pojacanjem... neznam ako je itko pratio Lyon vidio je da Grosso nije ni G od onoga što je bio na SP 2006... a i u Interu je bio dosta slab...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 31 avg 2009, 20:56

hahahahhaahahahaahaahahhahaha

ček ček da se skontam ... buahahahahahaahahahaahahahahaa

aaaaaaaaaaaahahahahahaahahahahahahaahhaa drame jarane :lol: :lol: :lol: :lol:

dodjel' tebi Ismet Horo šta familije ? :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 31 avg 2009, 21:03

silenT. je napisao/la:Ma Grossa nebih smatrao nekim velikim pojacanjem... neznam ako je itko pratio Lyon vidio je da Grosso nije ni G od onoga što je bio na SP 2006... a i u Interu je bio dosta slab...
Kakav god da je,bolji je od Molinara,a i igra za reprezentaciju.
Joj jbt,pa opet je Italija = Juventus
Buffon - Grosso - Chiellini - Glupan(Cannavaro)- Camoranesi-Marchisio-Iaquinta-Del Piero....i uskoro i De Ceglie i Govinco i najvjerovatnije Amauri.
Uhhhh,slaaabi i mi.

JuventusTorino
Kontakt:

Post Postao/la JuventusTorino » 31 avg 2009, 21:07

Uh jesi nas prepao. Idi noste belaj luda, ti nisi normalan covjek. Pun si sebe.
Eto zivi bili pa vidjeli te tvoje rezultate.
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi

----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 31 avg 2009, 21:07

JuventusTorino je napisao/la:

doso im Madridista i odmah se zanjeli ovi Bavarci :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 31 avg 2009, 21:18

Evo i oficijelno: Grosso u Juventusu!
http://juventus.com/site/ita/NEWS_newse ... D70A5E.asp
Zadnja izmjena: Nerko_Juventino, dana/u 31 avg 2009, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.

JuventusTorino
Kontakt:

Post Postao/la JuventusTorino » 31 avg 2009, 21:20

JameS je napisao/la:
JuventusTorino je napisao/la:

doso im Madridista i odmah se zanjeli ovi Bavarci :mrgreen:
Ma ja, odma se digli nesto. Nece on dugo, jos 2-3 utakmice i povrijedit ce se. Znas i sam da je tako bilo i u Madridu. Covjek sa staklenim nogama :mrgreen:
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi

----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 31 avg 2009, 22:58

Nerko_Juventino je napisao/la: Kakav god da je,bolji je od Molinara,a i igra za reprezentaciju.
Joj jbt,pa opet je Italija = Juventus
Buffon - Grosso - Chiellini - Glupan(Cannavaro)- Camoranesi-Marchisio-Iaquinta-Del Piero....i uskoro i De Ceglie i Govinco i najvjerovatnije Amauri.
Uhhhh,slaaabi i mi.

hahaha brate respekt za ovo :D

a inače uvijek smo bili alfa i omega u repki tako da me ovo ne čudi ... a još je tu i Lippi car :lol:
★★★

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 avg 2009, 23:04

Vraca se Juve na stare staze slave. Neka, hvala Bogu zasluzili su.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 01 sep 2009, 14:24

Pa zna li iko u kakvoj je formi Grosso, šta se može očekivati i za koliko je prešo?
Please

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 01 sep 2009, 14:55

Nije baš u Bog zna kakvoj formi ... potpisao je ugovor na tri godine a Lyon će za njega dobiti 2 miliona eura na tri rate ... Lyon može još dobiti milion eura ukoliko Grosso odigra određen broj utakmica u sezoni (pretpostavljam preko 30).

Zarađivat će oko milion eura po sezoni.
★★★

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 sep 2009, 21:24

Nerko_Juventino je napisao/la:Evo i oficijelno: Grosso u Juventusu!
http://juventus.com/site/ita/NEWS_newse ... D70A5E.asp

makar je bolji od onog molinara
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.