FK Mladost DK
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Navijacima Mladosti zabranjen organizovan dolazak na gostovanje u Mostaru. Kako su rekli MUP HNK ne moze garantovati za sigurnost navijaca u Mostaru.
Receno je i to ako kojim slucajem autobus i krene bit ce vracen nazad i nece mu biti dozvoljen ulazak u HNK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Receno je i to ako kojim slucajem autobus i krene bit ce vracen nazad i nece mu biti dozvoljen ulazak u HNK
a imate i navijace??!!!
Nemamo aga, ovo je trebala biti ekskurzija rekreativno-edukativnog tipa
Da li je to zbog utakmice Zrinjski-Zeljeznicar ili zbog vasziher je napisao/la:Navijacima Mladosti zabranjen organizovan dolazak na gostovanje u Mostaru. Kako su rekli MUP HNK ne moze garantovati za sigurnost navijaca u Mostaru.

Pa vjerovatno zbog tog derbija u PL, pa su se bazirali na tu utakmicu, ali zbog cega god da je nije u redu
Mladost povela u Mostaru sa 1:0 strijelac Isakovic
čestitam komšije...iskreno navijam za vaš ulazak u PL, pa bar se zadržali jednu sezonu 

-
- Moderator
- Kontakt:
Smaras vec uveliko sa svojim trolovanjem.agalo je napisao/la:a imate i navijace??!!!
Smanji dozivljaj malo i provociranje na nekim drugim mjestima na forumu.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
a ti si?vi ste..?!
-
- Moderator
- Kontakt:
Uglavnom shvati ovo kao zadnju opomenu radi mjesec, dva smaranja i trolovanja, što će većina forumaša potvrditi.
Slušao sam na videu kako pričaš prije sezone i koliko si ambiciozan i nerealan, ali ne moraš to ovdje ispoljavati. Otiđi na stadione i pričaj tako, a navijače Mladosti i ostalih timova popusti.
Slušao sam na videu kako pričaš prije sezone i koliko si ambiciozan i nerealan, ali ne moraš to ovdje ispoljavati. Otiđi na stadione i pričaj tako, a navijače Mladosti i ostalih timova popusti.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Be.njo imaj razumjevanja za AguBenjo_AFC86 je napisao/la:Uglavnom shvati ovo kao zadnju opomenu radi mjesec, dva smaranja i trolovanja, što će većina forumaša potvrditi.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
jbt,na koju god temu banem ovaj nema gdje ne smara sa svojim seljackim forama..komedijas neki,sta li....divi ga sad...sad mu i ova mladost smetaagalo je napisao/la:a ti si?vi ste..?!

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nisi ti procito kakav je meni kome tar napiso...kaze da nece da prica sa ljudima koji ne zive u zgradama....za njega su to seljaci....mora da je iso u Afganistan ...zaradio malo para...kupio garsonjeru sa pogledom na autobusku....i sad se kurcistaragarda je napisao/la:jbt,na koju god temu banem ovaj nema gdje ne smara sa svojim seljackim forama..komedijas neki,sta li....divi ga sad...sad mu i ova mladost smetaagalo je napisao/la:a ti si?vi ste..?!![]()
....cccccc

Tesko naguzivanje

evo agana sta ima kako ste
Eh da mi je vidjeti sta ce naci nakon danasnje pobjede, koga smo podkupili, ko nas gura i ko nam sve stima
- samo_lijevo
- Kontakt:
Bravo komsije, svaka cast ! 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Lagano koracamo prema PL, sljedeca stanica je Konjic
Samo mi nije jasno cemu onakve policijske snage jucer na utakmici na kojoj nije uopste bilo gostujucih navijaca. Mislim da ih je bilo barem 30-40 ukljucujuci i specijalnu jedinicu. Interesantno je da je delegat iz Livna (ne znam ime) posebno bio nadrkan pa je zaprijetio odmah na pocetku da ce stadion biti ispraznjen ako opusak padne u stadion ili se upali i jedna baklja. Predsjednik kluba je odstranjen s brifinga na poluvremenu a rekao mi je da nije rekao nista. Kao da se nesto spremalo ali nije proslo.
- ASD
- Kontakt:
Ko je glavni u ovom klubu?
Kako mislis ko je glavni???
Imaju dva privrednika koji drze klub i koji se najvise pitaju i to je to.
Imaju dva privrednika koji drze klub i koji se najvise pitaju i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.