Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Meni fifa ne radi,ne znam sto,nije do kompa jer je solidan,ali jednostavno nije mi radila ni fifa 11,ni fifa 10,a ni fifa 12 mi ne radi.harebianconero je napisao/la:Fifa je totalno izdominirala PES ove godine, mnogo bolja igra.
Pa možeš skinuti PATCH (preporučujem) ili jednostavno da te igrače zamjeniš sa pravim igračima, imaš vjerovatno neku opciju u EDIT.braco je napisao/la:Raja izvinite ako je bilo pitanje,mada nisam naletio na njega na ovoj temi,ali kako da mi budu pravi igrači u reprezentaciji BiH,a ne neke Dzamqe i Mrtojanac nešto.Neki patch ili nešto?
Ima li ovaj tvoj drug krug na džojstiku?beli je napisao/la:
evo jedno umjetnicko djelo od mene
ps
nisam igrao protiv botova nego protiv druga
Fali ti jedan folder, nedavno je izasao update za to, kod mene sve normalno radi sad.messilla je napisao/la:Zgadio mi se ovaj PesEdit![]()
Sve mi neku grešku izbacuje kad 'oću drugu ligu promjenit'![]()
Vraćam ja se na Smoke Patch
Hvala na čestitkamaraul-zakon je napisao/la:Ima li ovaj tvoj drug krug na džojstiku?beli je napisao/la:
evo jedno umjetnicko djelo od mene
ps
nisam igrao protiv botova nego protiv druga![]()
Da ne zvučim baš skroz k'o zavidni Bošnjo, čestitam, lijep gol !
Imaš one 4 formacije u game planu i tu napraviš sebi formacije koje želiš da igraš tokom utakmice.vrabac je napisao/la:http://www.pes-serbia.com/portal/1600/p ... za-taktike. Je li neko zna detaljnu uputu za mijenjanje taktike nemogu nikako da nastimam....
Pravio je onaj lik što radi smoke patch ( dresove i ubacio igrače koji su pozvani).Toxicity je napisao/la:Je li pravljen ikakav poseban patch za Euro 2012?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.