Samsung Galaxy Ace.TheVerminator je napisao/la:Raja mozel iko predloziti neki mobitel oko 400 KM? Ja sam gledao Xperiu Ray i Neo pa koji je bolji?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
to ona u Pošti/kod Pošte ?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:anonimni je napisao/la:ja danas u Telecomu na Markalama, pitam za listu telefona preko Ultra Plus paketa, kaže mi žena hladno "imate na stranici mobitele", pa ne bih doš'o vama da ste ažurni, mislim u sebi i odem u Sarače, kad mi tamo momak lijepo objasni i isprinta listu i reče da će od 15. septembra biti akcija sa Xperiama, pa koga zanimaju Xperie, nek' sačekabtw. ja u Dr. Technu kad bi, meni se čini Live with walkman, pitam koliko košta, kaže mi radnica "to je samo izložbeni primjerak, ne prodaje se"...
gdje ga mogu nabaviti u Sarajevu, nemam više ideje
?
Brate ja sam jucer uzeo Sony Xperia S (http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s-4369.php" onclick="window.open(this.href);return false;) u BH Telecom stigli su svi novi telefoni imas ih na Obali otidji pa vidi dosao je i Galaxy!!!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
anonimni je napisao/la:to ona u Pošti/kod Pošte ?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:anonimni je napisao/la:ja danas u Telecomu na Markalama, pitam za listu telefona preko Ultra Plus paketa, kaže mi žena hladno "imate na stranici mobitele", pa ne bih doš'o vama da ste ažurni, mislim u sebi i odem u Sarače, kad mi tamo momak lijepo objasni i isprinta listu i reče da će od 15. septembra biti akcija sa Xperiama, pa koga zanimaju Xperie, nek' sačekabtw. ja u Dr. Technu kad bi, meni se čini Live with walkman, pitam koliko košta, kaže mi radnica "to je samo izložbeni primjerak, ne prodaje se"...
gdje ga mogu nabaviti u Sarajevu, nemam više ideje
?
Brate ja sam jucer uzeo Sony Xperia S (http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s-4369.php" onclick="window.open(this.href);return false;) u BH Telecom stigli su svi novi telefoni imas ih na Obali otidji pa vidi dosao je i Galaxy!!!hvala
otići ću i vidjeti šta se može uzet' preko fiksnog, ako ne bude ništa zanimljivo, čekaću taj 15. da vidim hoće li biti bar jeftinije, svakako mi se ne žuri
Jeste to je ta...pocela je ta neka akcije dosli im je bruku telefona ima svega ja sam ovaj uzeo jer je prejak.
- TheVerminator
- Kontakt:
Jel to u pošti ili? Da znam pošto sam i ja kontao kupiti pa da sačekam onda snizenja, nije mi zurba 
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
@ The Verminator
BH Telecom
@ DARE_DEVIL
hvala
otići ću sutra da pogledam šta imaju, a da mogu uzeti preko fiksnog 
BH Telecom
@ DARE_DEVIL
hvala
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jesi siguran da je ace jaci od ray-a?hanniz je napisao/la:Samsung Galaxy Ace.TheVerminator je napisao/la:Raja mozel iko predloziti neki mobitel oko 400 KM? Ja sam gledao Xperiu Ray i Neo pa koji je bolji?Sutra meni stiže.

Danas uzeo, ekstra telefon, lagan, tanak, malen, kompaktan, 5 mpx kamera, wlan, mozes zvat, slat poruke i tako to sto meni treba... Nokia X3 Touch and Type
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
tako to samsung otplacuje 1 milijardu dolara appleu
tako to samsung otplacuje 1 milijardu dolara appleu
bio sam danas u Obali u Telecomu, u ponudi kakva meni treba baš i nema ništa zanimljivo, jedino Galaxy Ace Plus...
zna li neko koliko košta preko Ultra Plus paketa, pošto ga ne vidim na stranici Telecoma ?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- TheVerminator
- Kontakt:
A ja od tebe očekivao dobre vijesti, dobre mobitele, kad ono ništaanonimni je napisao/la:bio sam danas u Obali u Telecomu, u ponudi kakva meni treba baš i nema ništa zanimljivo, jedino Galaxy Ace Plus...zna li neko koliko košta preko Ultra Plus paketa, pošto ga ne vidim na stranici Telecoma ?
— Tony Adams.
— Tony Adams.
ma ima, al' meni jedino ovako odgovara jer starci neće na pretplatu
a mobiteli skuplji od 400-450 KM se ne prodaju ovako... moj drug ga je neki dan kupio, al' nije mi vjerodostojan izvor informacija
u septembru je i godišnjica Telecoma, taman će valjda bit' nešto 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Imam jedno pitanjce
hoce li sad u septembru biti ona akcija u posti prikljucak adsl-a za marku ?
ovo nema veze s mob, ovo je za komp 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
hoće valjda
biće ti i Moja TV i fiksni i ADSL i pretplata, sve za marku, možda će nešto od toga i meni trebati 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
anonimni je napisao/la:bio sam danas u Obali u Telecomu, u ponudi kakva meni treba baš i nema ništa zanimljivo, jedino Galaxy Ace Plus...zna li neko koliko košta preko Ultra Plus paketa, pošto ga ne vidim na stranici Telecoma ?
http://www.bhtelecom.ba/pravilaplus.html
http://www.bhtelecom.ba/ultra_plus1.html
http://www.bhtelecom.ba/ultra_plus2.html
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
i kakve to veze ima s kupovinom mobitela ?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma meni samo treba ADSLhoće valjdabiće ti i Moja TV i fiksni i ADSL i pretplata, sve za marku, možda će nešto od toga i meni trebati
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
tradicija je da bude
nego, kakav je Galaxy Ace Plus ? 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- TheVerminator
- Kontakt:
Meni ovako ne izgleda loše, solidan je..anonimni je napisao/la:tradicija je da budenego, kakav je Galaxy Ace Plus ?
— Tony Adams.
— Tony Adams.
imaš li ga ili po karakteristikama govoriš ?
http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalj ... d8c99.html" onclick="window.open(this.href);return false;
konačno bar jedan dobar mobitel mogu uzet' (ovaj
)
http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalj ... d8c99.html" onclick="window.open(this.href);return false;
konačno bar jedan dobar mobitel mogu uzet' (ovaj
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- TheVerminator
- Kontakt:
Ma jok ba, ja ti u životu nisam imao dobrog mobitelaanonimni je napisao/la:imaš li ga ili po karakteristikama govoriš ?![]()
konačno bar jedan dobar mobitel mogu uzet' (ovaj)
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.