Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real....
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real
Znaci vi volite klub zato sto im igraci znaju igrat lopte ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Sve je to u redu i mogu shvatit Sarajlije zasto se bune kad neko navija za neki drugi tim, al covjece ja dolazim iz Orasja i najblizi premijerligas mi je Zvijezda Gradacac, a u Gradacu sam bio 3-4 puta i sta bi mene trebalo vezati za Gradacac, za HNK Orasje sam jos manje vezan jer su mladji klub od mene i na kraju klub kojeg pratim samo iz BiH igra u 1- zupanijskoj ligi Posavskog kantona
. Pored toga svega simpatisem Zelju, zbog Osima, ali ja naravno ne mogu dolazit na utakmice Zelje. Dolazio bih da zivim u Sarajevu, ali ne bih navijo. Ja, da odem u Liverpool, da ih gledam bila bi drugacija prica.
Uglavnom, nemojte nekoga nazivati maloumnim i nenormalnim samo zato sto ne radi nesto po tvom. Sad bih ja trebo sve ljude koji zive u Vogosci, a redovno prate Zelju ili Sarajevo osuditi zato sto ne prate "svoj" UNIS...
Btw. da bitam kad je zadnji puta Kosevo bilo puno, a da je igro neki klub (sa zapadnom tribinom) ?
Uglavnom, nemojte nekoga nazivati maloumnim i nenormalnim samo zato sto ne radi nesto po tvom. Sad bih ja trebo sve ljude koji zive u Vogosci, a redovno prate Zelju ili Sarajevo osuditi zato sto ne prate "svoj" UNIS...
Btw. da bitam kad je zadnji puta Kosevo bilo puno, a da je igro neki klub (sa zapadnom tribinom) ?
Walk on, with hope in your hearts.
samo da uletimmerdanovic je napisao/la: @Ta pitanja postavljaj nekome drugom.Ja ne znam kolika je cijena predpostavljam 5KM za utakmicu želje.Eh,ako ti nisi u stanju da bar 3-4 puta godisnje izdvojiš 5KM onda ne znam šta da ti kažem.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- tyler durden
- Kontakt:
Bosančeros najgluplji na svijetu ko i uvijek, ebo fudbal 
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa zbog toga se i gleda fudbal. Necu za neke bogalje navijat'ZZtop10 je napisao/la:Znaci vi volite klub zato sto im igraci znaju igrat lopte ?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa volim i ja gledat dobru tekmu , ali nije lijepa igra bas neki razlog za toliku ljubav.
I onda kada više ne bude me ovdje
- Nail for Real
- Kontakt:
Ali takodjer ne moram da navijam za konkretno grmalje od fudbalskog kluba iz mojeg grada ako necu. Nisam vezan za njih i gotovo. Ne znam kako ne mozete shvatiti ove stvari i izaci iz nekih okvira...ZZtop10 je napisao/la:Pa volim i ja gledat dobru tekmu , ali nije lijepa igra bas neki razlog za toliku ljubav.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
merdanovic
- Kontakt:
Kako je moguće da si vezan za klub u Španiji,a nisi vezan za klub iz svog grada? Ne znam kako se zove ta bolest,al je ozbiljna.Kao što rekoh živite u fantaziji.Nail for Real je napisao/la:Ali takodjer ne moram da navijam za konkretno grmalje od fudbalskog kluba iz mojeg grada ako necu. Nisam vezan za njih i gotovo. Ne znam kako ne mozete shvatiti ove stvari i izaci iz nekih okvira...ZZtop10 je napisao/la:Pa volim i ja gledat dobru tekmu , ali nije lijepa igra bas neki razlog za toliku ljubav.
Imaš li ti pozorište u svom gradu?merdanovic je napisao/la: Kako je moguće da si vezan za klub u Španiji,a nisi vezan za klub iz svog grada? Ne znam kako se zove ta bolest,al je ozbiljna.Kao što rekoh živite u fantaziji.
NAPRIJED NARODE!
-
merdanovic
- Kontakt:
NemamZeman je napisao/la:Imaš li ti pozorište u svom gradu?merdanovic je napisao/la: Kako je moguće da si vezan za klub u Španiji,a nisi vezan za klub iz svog grada? Ne znam kako se zove ta bolest,al je ozbiljna.Kao što rekoh živite u fantaziji.
mogao sam i pretpostavitimerdanovic je napisao/la:NemamZeman je napisao/la:Imaš li ti pozorište u svom gradu?merdanovic je napisao/la: Kako je moguće da si vezan za klub u Španiji,a nisi vezan za klub iz svog grada? Ne znam kako se zove ta bolest,al je ozbiljna.Kao što rekoh živite u fantaziji.
NAPRIJED NARODE!
-
merdanovic
- Kontakt:
[/quote]
mogao sam i pretpostaviti
pretpostavljam i da više voliš gledati Lud, zbunjen, normalan od Mućki?[/quote]
Kakve to veze ima ?
mogao sam i pretpostaviti
Kakve to veze ima ?
Ima. Je li voliš više LZN ili Mućke?
NAPRIJED NARODE!
Bravo Zemane. Win - win situacija 
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
-
merdanovic
- Kontakt:
LZN -stare foreZeman je napisao/la:Ima. Je li voliš više LZN ili Mućke?
Mućke su dobre
a šojić i bela ladja najbolji a ne znam kakve to veze ima al eto...
Kad smo već kod Mućki..Dal na forumu ima tema Mućke??merdanovic je napisao/la:LZN -stare foreZeman je napisao/la:Ima. Je li voliš više LZN ili Mućke?
Mućke su dobre
a šojić i bela ladja najbolji a ne znam kakve to veze ima al eto...
OFK Gradina Srebrenik
De fkt reci kakve to veze imaZeman je napisao/la:Ima. Je li voliš više LZN ili Mućke?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Pa vjerovatno želi reći da su Mućke zasnovane na britkom i kvalitetnom britanskom humoru stvorenom za uzvišenije umove dok su LZN zasnovane na primitivnom balkanskom humoru gdje se smiješne scene zasnivaju na vrijeđanju i omalovažavanju nekoga/ nečega,humor za sitne duše i široke narodne mase 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Za LZN bi dodao i to da se zasnivaju na glupim koincidencijamaDylan Dog je napisao/la:Pa vjerovatno želi reći da su Mućke zasnovane na britkom i kvalitetnom britanskom humoru stvorenom za uzvišenije umove dok su LZN zasnovane na primitivnom balkanskom humoru gdje se smiješne scene zasnivaju na vrijeđanju i omalovažavanju nekoga/ nečega,humor za sitne duše i široke narodne mase
I on sad uz pomoc toga koju seriju gledas, napravi psiholoski plan, mudro
Allo Allo, Mucke, Fawlty Towers i do novijih Big Bang Theroy su moje najdraze, nek me opise
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- tyler durden
- Kontakt:
Fino ga Zeman navuce 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.