NK Vitez

nkvitez
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la nkvitez » 28 apr 2013, 18:56

sony_91 je napisao/la:Sa pobjedom nad Slobodom ste jednom nogom već u Premijer ligi. Do kraja imate 6 susreta od toga 4 kući a u 29. kolu idete Goraždu, bolji raspored ni poželjeti niste mogli. Nadam se da će se u Vitezu slaviti ovog ljeta, jer to ste i zaslužili

hvala,nadam se da cemo vec u subotu rijesiti sve dileme oko Prvaka! Sloboda moram pasti u Vitezu :twisted:

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 28 apr 2013, 18:58

žao mi je slobode i radničkog ali naletjeli ste na prvake svita pozz iz viteza

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 apr 2013, 18:59

kaskader52 je napisao/la:žao mi je slobode i radničkog ali naletjeli ste na prvake svita pozz iz viteza

:lol: :lol: :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 28 apr 2013, 19:04

Kaskader kolko ti imas godina? :lol:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 apr 2013, 19:05

kaskader52 je napisao/la:žao mi je slobode i radničkog ali naletjeli ste na prvake svita pozz iz viteza

Ti moš govorit kontra mene i kontra cilog svita al neću da čujem ništa,ništa kontra Splita? :lol:
Pobjeda je bolja od orgazma!

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 28 apr 2013, 19:06

Ma pusti Slobodu i Radnički, meni žao tebe...

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 28 apr 2013, 19:08

Bod zlata vrijedan za NK Vitez. Nije jos gotovo, ima da se igra. U zadnje vrijeme Vitez lose igra kuci, ali sve ce sigurno dati od sebe da dobiju utakmicu. Tribine ce biti pune. Ja cu prvi doci, iako vise gotivim FK Vitez, red bi bio zbog grada da NK udje u ligu, pa da onda svoje manijake ugostim kako treba :D
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 28 apr 2013, 19:24

Nazalost igraci ni krivi ni duzni povrijedeni! : http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... s-razbijen" onclick="window.open(this.href);return false;

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 28 apr 2013, 19:29

Cestitke Vitezu na ulasku u PL .
Zao mi je zbog nemilih scena poslije utakmice ali to je samo
znak nemoci, jos jednom cestitke Vitezu iz Gracanice na ulasku u PL
jer ste ove godine svojim igrama to i zasluzili.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 28 apr 2013, 20:11

Cestitke komsije.Nadam se da ulazite.A to sto je bilo gore -bilo i proslo vazno je bilo ne izgubiti.A krkan ostaje krkan ... ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 apr 2013, 22:09

vidovitadjemila je napisao/la:Cestitke komsije.Nadam se da ulazite.A to sto je bilo gore -bilo i proslo vazno je bilo ne izgubiti.A krkan ostaje krkan ... ;)
a vi letite :lol: :lol: :lol: ...eto opet PL na 20 km :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

gratis
Kontakt:

Post Postao/la gratis » 28 apr 2013, 23:03

citam ove vijesti sa pojedinih portala da su povrijedeni igraci ili neko iz viteza...VELIKE LI BAS VELIKE LAŽI...bio sam na utakmici i prisustvovao cirkusu i otimacini i nadam se da ce se naci neko iz viteza ko je bio danas u lukavcu da kaze pravu istinu o sudiji ako se tako moze nazvati...

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 28 apr 2013, 23:21

ASD je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la: U pravu si jarane ,ne treba odmah se smijati ljudima koji pokusavaju napraviti nesto.Svaki pokusaj kod nas treba pozdraviti i to je zapravo razvoj nogometa ovdje.
Inace Vitez ima dobru bazu za takvo nesto poznajem dosta ljudi dolje ,ako odluce da udju oni ce to uraditi sigurno na nekom nivou,mislim stadion i to.Navijaca sto uspjesi budu veci normalno da ce biti i vise.
I bez uvrede bilo kome za Vitez kao sredinu sigurno zna vise raje nego za Lukavac.U svakom pogledu...Jer koga god pitas da nije sa tog kantona naici ces na jedinstven odgovor.Lukavac aha to je NEGDJE kod Tuzle... ;)
U krivu si jarane.
Nisam iz opstine Lukavac nego iz jedne okolne opstine i sa sigurnoscu mogu reci da je opstina Lukavac jedna od najjacih u BiH i da je daleko iznad Viteza u svakom pogledu, a o broju stanovnika u opstini a pogotovo u samom gradu da ne govorim.
Pa kako je Vitez poznatiji, ko je cuo za jezero Modrac cuo je i za Lukavaca jezero Modrac jedno od poznatijih ;)

vitez01
Kontakt:

Post Postao/la vitez01 » 29 apr 2013, 03:46

gratis je napisao/la:citam ove vijesti sa pojedinih portala da su povrijedeni igraci ili neko iz viteza...VELIKE LI BAS VELIKE LAŽI...bio sam na utakmici i prisustvovao cirkusu i otimacini i nadam se da ce se naci neko iz viteza ko je bio danas u lukavcu da kaze pravu istinu o sudiji ako se tako moze nazvati...
Sve će se vidjeti je li bilo povrijeđenih ili nije. A ako si bio na utakmici i govoriš o istini onda bi bilo u redu da napišeš kako ste pendrečili naše igrače, tjerali članove uprave preko terena i polupali autobus. Što se tiče suđenja, veselimo se snimci ;)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 apr 2013, 09:11

nkvitez je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:Sa pobjedom nad Slobodom ste jednom nogom već u Premijer ligi. Do kraja imate 6 susreta od toga 4 kući a u 29. kolu idete Goraždu, bolji raspored ni poželjeti niste mogli. Nadam se da će se u Vitezu slaviti ovog ljeta, jer to ste i zaslužili

hvala,nadam se da cemo vec u subotu rijesiti sve dileme oko Prvaka! Sloboda moram pasti u Vitezu :twisted:
Kako bi bilo dobro kada bi neka nasa televizija prenosila tu utakmicu.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 29 apr 2013, 09:17

ASD je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:

Kako bi bilo dobro kada bi neka nasa televizija prenosila tu utakmicu.

Ova utakmica je daleko vaznija od one u Lukavcu,slazem se da bi bilo dobro kad bi neki prenos bio.uglavnom stadion ce biti pun siguran sam,dolazi nam jedna Sloboda (klub sa dugom i poznatom tradicijom),veselim se dolasku fukara koje ce svojim navijanjem uljepsati derbi siguran sam. Dole ste nas dobili u posljednjim trenutcima utakmice 3-2,ovdje ako budemo igrali kako treba bi trebali dobiti,no sve je moguce.Treba vidjet da li smo kompletni i vi i mi,pa neka bolji dobije.Nadam se finom vremenu,korektnoj utakmici i punom stadionu! :D

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 29 apr 2013, 10:38

čestitke Vitezu

ekipa koja pobjedi u Gračanici, uzme bod u Lukavcu i ispusti bod ili bodove na Tušnju, definitvno ima mu-da i kvalitet za PL
Undici stelle - ACM 1899

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 29 apr 2013, 11:23

vitez01 je napisao/la:A ako si bio na utakmici i govoriš o istini onda bi bilo u redu da napišeš kako ste pendrečili naše igrače, tjerali članove uprave preko terena i polupali autobus. Što se tiče suđenja, veselimo se snimci ;)
Ma u kakvim filmovima zivite, nista nije bilo
inace ?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 apr 2013, 11:30

gledao sam sada ovu snimku tekme iz lukavca, i vidio sam šta se dešavalo, ali mi je jedan detalj ostao nelogičan, a to je naivan penal za vitez, kada igrač radničkog bez ikakvog razloga ruši igrača koji i nije nešto bio u gol šansi.. :?

imam osjećaj da su domaći previše izgorili u ovoj utakmici, i to ih je i koštalo ovoga...radnički je u velikim problemima, čak 4 igrača isključena, što će u mnogome poremetiti ovu ekipu, u narednim utakmicama, pa bi mogli lako izgubiti i ovu poziciju na tabeli...

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 29 apr 2013, 11:45

Znaš sta druze,realno presudila je u ovoj utakmici širina klupe koju radnički nije imao,a nece je imati ni na preostalim utakmicama. sto se tice i subotnje utakmice sa slobodom,i od nje imamo veci roster igraca koji mogu kvalitetom promijeniti tijek utakmice,sad je sve kakav bude pristup u utakmicu.ovo moramo dobiti,ako tako bude ima da gori Vitez! velika bi to stvar bila da se ude u PL,zasluzili jesmo sigurno,to ne moze nitko da osporava. :D

samo pogledaj odakle smo sve bodove u gostima donijeli: Livno,Bihać,Banovići,Gračanica,Cazin,Mostar,Viskoko,Kakanj,Lukavac i umalo da odnesemo bod iz tuzle,u posljednjim trenutcima primismo gol... 8-)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.