Skijaski skokovi
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Skijaski skokovi
Vraca se Ahonen,znaci opet pratimo ski skokove 

+1mike10 je napisao/la:Vraca se Ahonen,znaci opet pratimo ski skokove

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Super! Ovu vijest sam odavno čekao.
Znači, vraća se veliki Janne Ahonen.
Još samo da se Matti Hautamaeki vrati.
Inače, leteći Finac kao cilj naravno navodi atak na medalju (lično se nadam zlatnu) u Sochiju i ja mu od srca želim da to i osvoji. Biće zanimljivije pratiti skokove u budućem periodu, to je sigurno.

Inače, leteći Finac kao cilj naravno navodi atak na medalju (lično se nadam zlatnu) u Sochiju i ja mu od srca želim da to i osvoji. Biće zanimljivije pratiti skokove u budućem periodu, to je sigurno.
Janne Ahonen zbog nejga sam pratio i kad je otisao zbog njega sam presta pratiti skokove...znaci mogao bi opet poceti pratiti 

Eto i mene, najveci Janne 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
SLOVENIJA! Pa tako se to radi! 

- TMmanija2012
- Kontakt:
Slobodno mogu reci da penzioner VELIKI AHONEN je sad bolji od svi Finaca.Bice zanimljivo ako se vrati.ronaldo99 je napisao/la:Janne Ahonen zbog nejga sam pratio i kad je otisao zbog njega sam presta pratiti skokove...znaci mogao bi opet poceti pratiti
- TMmanija2012
- Kontakt:
Sreca pa Mietus kiksa..inace po meni bolji Poljaci.Slovenci bez kiksa,haman svi skakali oko 127 metra.Austrija treca,vidi se da fali Šliri.Norveska ocajna..a nekadasnje velesile Japan i Finska ispali nakon prve serije.iskratel je napisao/la:SLOVENIJA! Pa tako se to radi!
Velika pobjeda Slovenije, ja sam pratio prvu seriju gdje su poljaci bili fenomenalni a ni slovenci nisu bili losi.. Nije mi jasno sta se desava s fincima, japanci su me takodjer razocarali a vidim da svicarci nisu ni imali ekipu..
Mislim da se Janne vraca najviše zbog toga što pati zbog stanja finskog tima, pa da bar malo svojim autoritetom pokuša pomoci kako struci tako i mladim snagama da se malo trznu jer ovo je ocaj živi. Ja cisto sumnjam da on može do medalje, al svakako ce ga zanimljivo biti gledati
flyyyyyyyyyyyy
flyyyyyyyyyyyy
nema potpisa
Vjerovatno nece ni osvojiti medalju,ali nekako mi godra,
da ga opet vidim na zaletistu
da ga opet vidim na zaletistu

Ako ništa, bar će skokovi dobiti neku draž. Nešta pozitivno će se desiti.
Teško da će konkurisati za sami vrh, ali k'o što @Admir reče, on je tu vjerovatno više radi dizanja morala kolegama. Nema sumnje da se on vraća i kako bi pokušao uloviti tu medalju, ali trebalo bi mu i dosta sreće za to.
Iako nikad nisam bio neki njegov fan, volio bih da napravi neki rezultat vrijedan pažnje. Još kad bi se Mališ vratio, ih...
Teško da će konkurisati za sami vrh, ali k'o što @Admir reče, on je tu vjerovatno više radi dizanja morala kolegama. Nema sumnje da se on vraća i kako bi pokušao uloviti tu medalju, ali trebalo bi mu i dosta sreće za to.
Iako nikad nisam bio neki njegov fan, volio bih da napravi neki rezultat vrijedan pažnje. Još kad bi se Mališ vratio, ih...

FK Pjetlovi
Jos kad bi se Sven Hannawald vratio. 

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ne moze,covjek je zbog losih rezultata zavrsio na psihijatrijiM4kaveli je napisao/la:Jos kad bi se Sven Hannawald vratio.

Ne moze podnijet stres profesionalnog sporta
Dobra prva serija. Samo da mi Hvala ne zezne u drugoj
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- TMmanija2012
- Kontakt:
Veceras odlicni skokovi..Jacobsen slavio ispred Bardala.Tako da je Bardal u ukupnom plasmanu smanjio prednost Šlirija na 185 bodova.Sledeca takmicenja su iduce sedmice u Japanu.Sigurno ce neki od favorita odgoditi ovo putovanje.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Prvu pobjedu u karijeri i prvi podijum.. jutros u Saporu slavio Čeh Jan Matura.Drugo mjesto uzeo Hilde,a treci je bio Kranjec.
Gledam skokove preko 20 godina i uvijek se pitao šta bi bilo da se neko oklizne gore sa zaletišta i ev nocas se i to desi
Ito bio drugi nakon prve serije i kad je trebao da skoci u drugoj seriji ruka mu gore prokliže na kapiji i skotrlja se dole, malo falilo da padne sa mosta
Diskvalifikovali ga, a pobjedio opet Matura, drugi Kranjec

nema potpisa
A mene oduvijek zanimalo šta bi se desilo kad bi se neko baš jako odgurn'o odozgo. Kako bi taj skok završio. 

FK Pjetlovi
Desilo se je to vec jednom, Wolfgangu Loitzlu 2004 u Zakopane-u, slicno kao i Iti danas.Admir_Sa je napisao/la:Gledam skokove preko 20 godina i uvijek se pitao šta bi bilo da se neko oklizne gore sa zaletišta i ev nocas se i to desiIto bio drugi nakon prve serije i kad je trebao da skoci u drugoj seriji ruka mu gore prokliže na kapiji i skotrlja se dole, malo falilo da padne sa mosta
Diskvalifikovali ga, a pobjedio opet Matura, drugi Kranjec
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko nezna, rekao bi da ovaj u zivotu nikad nije prije toga skakao pa ga neko natjerao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.