OI London 2012 - BIH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: OI London 2012 - BIH
raspucavanje
4 BRODMEIER Daniel 595 52.3
5 HAN Jinseop 595 52.2
6 CAMPRIANI Niccolo 595 51.7
7 KARMAKAR Joydeep 595 51.6
8 DURKOVIC Bojan 595 51.6
------------------------------------------------
9 McPHAIL Michael 595 51.3
10 MIROSAVLJEV Nemanja 595 51.0
11 SIDI Peter 595 50.0
12 KHADJIBEKOV Artem 595 49.6
4 BRODMEIER Daniel 595 52.3
5 HAN Jinseop 595 52.2
6 CAMPRIANI Niccolo 595 51.7
7 KARMAKAR Joydeep 595 51.6
8 DURKOVIC Bojan 595 51.6
------------------------------------------------
9 McPHAIL Michael 595 51.3
10 MIROSAVLJEV Nemanja 595 51.0
11 SIDI Peter 595 50.0
12 KHADJIBEKOV Artem 595 49.6
A i mi smo malo ne realni, u kakvim nasi uslovima treniraju, koliko se kod nas novca ulaze, kakvu opremu koriste.Saurman je napisao/la:E moj Fazlija ko da si izašao iz kamenog doba pa metu gađaš kamenom od 40 kg ostavi pušku romboidna glavo.A i Mekić posebna priča kao najveća uzdanica našeg tima a ljudi s njim brišu patos.Da mi je znati ko je poslao ove mamlaze na Olimpijadu da nas brukaju i sramote godinama.
Daleko smo, daleko ...

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
nista 

OI London 2012 - BIH
Bolje i ovom da se uhvati kamena s ramena :)Kugla mu nije jaca strana 

Zadnja izmjena: nanek, dana/u 03 avg 2012, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
19.60
A od tebe smo se nadali moj Mešiću..
A od tebe smo se nadali moj Mešiću..

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
nije prošao

Još on živi u USA,ima EXTRA uslove za treninge...i 19,60..
Đe "iskopaše" ove sirovine....
Đe "iskopaše" ove sirovine....
Kindže, kindže...
cestitam Mesicu, prvi sportas BIH koji se probijo medju 30 na ovoj olimpijadi! 

Nevjerovatno koji gubitnicki mentalitet mi imamo. Ovaj Mesic prije dva mjeseca bacio 20.71 a danas vise od jednog metra udaljen od tog rezultata.
sra.nje......Kad nije u stanju baciti svoj rekord a trebao bi ga prebaciti.....Većina sportista na olimpijadi obara svoje rekorde, jer normala, za olimpijadu se spremaš 4 godine i tu trebaš biti u najboljoj formi.
Ovaj krkan da je bacio i blizu svog rekorda bio bi u finalu.
e tugo moja.
e tugo moja.

aahhahahahhahahahahhahahhahhhaahahhahahahahahahahahhhhahhhahhahhahaahhahahahhahahahahhahahhahhhaahahhahahahahahahahahhhhahhhahhahhahaahhahahahhahahahahhahahhahhhaahahhahahahahahahahahhhhahhhahhahhahaahhahahahhahahahahhahahhahhhaahahhahahahahahahahahhhhahhhahhahhahaahhahahahhahahahahhahahhahhhaahahhahahahahahahahahhhhahhhahhahhahaahhahahahhahahahahhahahhahhhaahahhahahahahahahahahhhhahhhahhahhahaahhahahahhahahahahhahahhahhhaahahhahahahahahahahahhhhahhhahhahhahaahhahahahhahahahahhahahhahhhaahahhahahahahahahahahhhhahhhahhahhahaahhahahahhahahahahhahahhahhhaahahhahahahahahahahahhhhahhhahhahhahaahhahahahhahahahahhahahhahhhaahahhahahahahahahahahhhhahhhahhahhah

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Semper je napisao/la:Malo pretjerujete za Fazliju, ovo danas je loš rezultat ali streljštvo je specifičan sport i razlike su vrlo male, danas je FAzlija imao 2 skoro savršene serije 99 ali je u prvoj seriji podbacio i to je srušilo sve što je kasnije radio. Fazlija je državni prvak u streljaštvu što znači da u BiH od njega niko nije bolji i naš najbolji poslijeratni olimpijac. I samo da vas upozorim za Mekića da se previše ne razočarate on ispada nažalost već u prvom krugu. Ja od Mešića očekujem najbolji rezultat negdje oko 20 mjesta.Hajdar će biti među 3 zadnja ali ima velike šanse s obzirom na rezultat da bude najgori.
Bio sam u pravu.
Elegant je napisao/la:A i mi smo malo ne realni, u kakvim nasi uslovima treniraju, koliko se kod nas novca ulaze, kakvu opremu koriste.Saurman je napisao/la:E moj Fazlija ko da si izašao iz kamenog doba pa metu gađaš kamenom od 40 kg ostavi pušku romboidna glavo.A i Mekić posebna priča kao najveća uzdanica našeg tima a ljudi s njim brišu patos.Da mi je znati ko je poslao ove mamlaze na Olimpijadu da nas brukaju i sramote godinama.
Daleko smo, daleko ...
Kakve to uslove treba obezbjediti za Fazliju, pušku već ima metu ću mu ja okačiti na punicu pa neka po cijeli dan trenira, isto važi i za Mekića.
Dosta je više bruke i sramote koje nam priređuju naši takozvani sportisti i dosta je izvlakuša na uslove.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Batko je napisao/la:sra.nje......Kad nije u stanju baciti svoj rekord a trebao bi ga prebaciti.....Većina sportista na olimpijadi obara svoje rekorde, jer normala, za olimpijadu se spremaš 4 godine i tu trebaš biti u najboljoj formi.
e tugo moja.
To je ono sto mene pojede, i ovo možemo zamjerit svima osim Mekica, on je imao boljeg naspram sebe i nije mogao, a ovi ostali su morali dat sve od sebe, ali ni to..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Hoceli Mekic imati jos nastupa
nemister_xy je napisao/la:Hoceli Mekic imati jos nastupa
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Tebi je 19.60 oko 20 metara? Pardon, nisam vidi dobroSemper je napisao/la:Semper je napisao/la:Malo pretjerujete za Fazliju, ovo danas je loš rezultat ali streljštvo je specifičan sport i razlike su vrlo male, danas je FAzlija imao 2 skoro savršene serije 99 ali je u prvoj seriji podbacio i to je srušilo sve što je kasnije radio. Fazlija je državni prvak u streljaštvu što znači da u BiH od njega niko nije bolji i naš najbolji poslijeratni olimpijac. I samo da vas upozorim za Mekića da se previše ne razočarate on ispada nažalost već u prvom krugu. Ja od Mešića očekujem najbolji rezultat negdje oko 20 mjesta.Hajdar će biti među 3 zadnja ali ima velike šanse s obzirom na rezultat da bude najgori.
Bio sam u pravu.

@Elegant, jesil ti vidio kad streljanu u Zetri?
Za Luciu Kimani nemamo brige, ona ne može ispast u prvom krugu

Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 03 avg 2012, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
Pročitaj šta sam napisao nije 20 metara nego oko 20 mjesta. Bio je 24.
sad nam ostaju još samo Fazlija(6. august 10:00) i Kimani(5. august u 11:00)
možda nas iznenade posebno možda se Fazlija iskupi za dosadašnje rezultate

možda nas iznenade posebno možda se Fazlija iskupi za dosadašnje rezultate

Mi nikad necemo biti dobri ni u jednom sportu! Nasi se prepadnu, izgube, sta li vec, ne samo na limpijadi vec u svim sportovima,bas kad treba tad nasi budu najgori.
Valjda u BiH ima kamenja koliko hoces, treba bi da bude jedan od bljih, ali sta je tu, na blje nismo navikli

Valjda u BiH ima kamenja koliko hoces, treba bi da bude jedan od bljih, ali sta je tu, na blje nismo navikli

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.