i nosi bradicuPapastathopoulos je napisao/la:Nisam to za muziku ja rekao, neg efendija koji mi je predavao u srednjoj..inace su mu krace tole..Ultras1921 je napisao/la:U islamu naravno nije zabranjeno spavat na stomaku. Nije haram, nije ni mekruh. Jednostavno nije preporuceno. Neko napisa da je zabranjeno slusat muziku. To je najveca glupost ciji su nosioci vehabosi
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Naše čudne sitnice
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Naše čudne sitnice :)
- vedofeelgood
- Kontakt:
Neko spomenu da je zabranjeno slusati muziku u Islamu. Ne, zabranjeno slusati onu muziku koja te navodi na haram, doduše danas je GOTOVO sva muzika takva, tako da, ali eto samo da se zna.
Idemo puno u off. al eto
Idemo puno u off. al eto
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Dajte ljudi necu vise spavati na stomaku, da ne ide off topic

PAZZA INTER !!!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa to ti znaci da šejtan radi s tobom điđi miđi malo ono 'naMerlin2 je napisao/la:Dajte ljudi necu vise spavati na stomaku, da ne ide off topic![]()
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Ko' onaj vic, kad pijanicu boli supak od uzujskog xDvedofeelgood je napisao/la:Pa to ti znaci da šejtan radi s tobom điđi miđi malo ono 'naMerlin2 je napisao/la:Dajte ljudi necu vise spavati na stomaku, da ne ide off topic![]()
Ako te nekad ujutro šupak zasvrbi, znaj od čega je
(Šega šala pošalica)
PAZZA INTER !!!
kad vam hodza kaze, onda je dostahodža je napisao/la:haj dobro je više o haramu
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
teletovic12
- Kontakt:
treba kakvu temu otvorit o ovom
a kad spavam na leđim hoćel ga on malo pošitipu?vedofeelgood je napisao/la:Pa to ti znaci da šejtan radi s tobom điđi miđi malo ono 'naMerlin2 je napisao/la:Dajte ljudi necu vise spavati na stomaku, da ne ide off topic![]()
(Šega šala pošalica)
truts je napisao/la:a kad spavam na leđim hoćel ga on malo pošitipu?vedofeelgood je napisao/la:Pa to ti znaci da šejtan radi s tobom điđi miđi malo ono 'naMerlin2 je napisao/la:Dajte ljudi necu vise spavati na stomaku, da ne ide off topic![]()
(Šega šala pošalica)
Kad igram soccera uvijek pjevušim neku pjesmu (naravno ako dobro igram) 
ja se derem iz petnih i zila i ebem igracima sve po spisku, pogotovo kad igram sa nekim u internet klubudide je napisao/la:Kad igram soccera uvijek pjevušim neku pjesmu (naravno ako dobro igram)
Meni je to bila furka jedno vrijeme, kad igram kuci i povedem 2:0 pustim pjesmu na yt, neki hare mujic-dvica ti jedide je napisao/la:Kad igram soccera uvijek pjevušim neku pjesmu (naravno ako dobro igram)
Tekst ide nesto, ovaj put dvica ti je, ma dvica ti je
- Donnie Darko
- Kontakt:
kad igram pesa, beat it od MJ-a se mora pustiti. mora. ili je pjevam ja, sto nije preporuceno za ostale.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ne znam, ne bi ti znao reci, probaj pa nam javnitruts je napisao/la:a kad spavam na leđim hoćel ga on malo pošitipu?vedofeelgood je napisao/la:Pa to ti znaci da šejtan radi s tobom điđi miđi malo ono 'naMerlin2 je napisao/la:Dajte ljudi necu vise spavati na stomaku, da ne ide off topic![]()
(Šega šala pošalica)
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Ma ja ni ne spavam na stomaku skroz , nego nekad kako se okrećem u krevetu završi da se probudim tako, uglavnom legnem na boku , tako je i najbolje
A inače ne pratim nijednu religiju tako da mi to ništa ni ne znači 
Kad smo vec kod PES-a , ja kad uvijek igram , derem se na po uzoru na Limenog , AJMO AJMO DRAGANEE! I slične stvari
[youtube][/youtube]
Kad smo vec kod PES-a , ja kad uvijek igram , derem se na po uzoru na Limenog , AJMO AJMO DRAGANEE! I slične stvari
[youtube][/youtube]
Nismo,evo npr:ja prije kupanja moram da prvo odem u wc,i jos jedna veoma cudna,svaki put kad jedem domacu hranu(nesto kuhano a da nije fast food i sl.) moram da kihnem minimalno jednom a maximalno 3x
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja kad putujem busem,i neko sjedne do mene,i onda se oslobode sjedišta prekoputa i ta osoba pređe tamo,meni bude krivo,shvatim to kao uvredu,fakat me to pravo izbaci iz takta,trudim se da zapamtim lice te osobe i sledeći put kad upita jel slobodno' da odgovorim "begaj dalje" 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
gojzerica
- Kontakt:
Aj znam kako ti je.Dylan Dog je napisao/la:Ja kad putujem busem,i neko sjedne do mene,i onda se oslobode sjedišta prekoputa i ta osoba pređe tamo,meni bude krivo,shvatim to kao uvredu,fakat me to pravo izbaci iz takta,trudim se da zapamtim lice te osobe i sledeći put kad upita jel slobodno' da odgovorim "begaj dalje"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.