Iz 2 razloga , lavovski se bore i blizu su bili u prosloj , a evo i sad , tuzno bi bilo da izgube i ovu u tijesnoj zavrsnici .
Ih , Harden fuli 2 bacanja zaredom :/
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
SaltCityAttack je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Baboo jedini![]()
[youtube][/youtube]
najaci..brate cudo od trenera.. pa brate ja gledam one Clipperse meni je njih zao
..on mi prekuao sa onim Clippersima ligu uvjeren sam
Prerano si to bio napisao. Normalno da su slabiji bez Westbrooka.adriano_leite je napisao/la:Los OKC bez Westbrooka, pravo lose igraju, Durant samo 20 poena za 17 minuta.
Mozes pogledati snimak preko one opcije sa VLC-om evo ti link:Greivis je napisao/la:Jel izasao vec gdje mec MEM-CLI da se skine? Torrent po mogucnosti da je.
Eh` da malo objasnim, to ko je kakav covjek mi obicni smrtnici pored malih ekrana tesko mozemo znati, jer niti smo prijatelji, poznanici, porodica Lebrona ili bilo koga drugog ako vec raspravljamo o tim kvalitetama neke osobe iz javnog miljeaTitova-Juga je napisao/la:Pročitao sam sad. Uglavnom, LeBrona poštujem kao Velikog igrača, astronomskog talenta.. kao čovjek je nula.rio_Ferdy88 je napisao/la: Objasnio sam BihFanu zbog čega sam to napisao, da se ne ponavljam, imaš na prethodnim stranicama
Nisam gledao utakmicu tako da ne mogu komentarisati. Ako je Atlanta mogla nabiti Indianu 20 razlike, tako moze i Memphis. Jos stojim pri tome da Clippersi uzimaju Memphis.Greivis je napisao/la:Jel izasao vec gdje mec MEM-CLI da se skine? Torrent po mogucnosti da je.
Prerano si to bio napisao. Normalno da su slabiji bez Westbrooka.adriano_leite je napisao/la:Los OKC bez Westbrooka, pravo lose igraju, Durant samo 20 poena za 17 minuta.
Nego, zanima me tvoj komentar na igru Clippersa.
Probaj sa ovim linkom u VLC-udijabola je napisao/la:Imal ko torrent ove utakmice Houston-OKC, tu nisam gledo a imam želju?
Hvala. Samo ovdje izgleda sve utakmice do sada postavljene, ko ce 10GB skidati.rio_Ferdy88 je napisao/la:Mozes pogledati snimak preko one opcije sa VLC-om evo ti link:Greivis je napisao/la:Jel izasao vec gdje mec MEM-CLI da se skine? Torrent po mogucnosti da je.
http://nbalp1-f.akamaihd.net/nba/big/le ... =seek=1000
A evo ti i torrent link:
http://downloads.ziddu.com/downloadfile ... rrent.html
Pa samo izaberi ovu zadnju, kad otvoris torrent u Bitorrentu idi na files dolje i vidjeces sve 4 tekme, i onda samo na prve tri klikni don`t download i to je toGreivis je napisao/la:
Hvala. Samo ovdje izgleda sve utakmice do sada postavljene, ko ce 10GB skidati.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Eh` da malo objasnim, to ko je kakav covjek mi obicni smrtnici pored malih ekrana tesko mozemo znati, jer niti smo prijatelji, poznanici, porodica Lebrona ili bilo koga drugog ako vec raspravljamo o tim kvalitetama neke osobe iz javnog miljeaTitova-Juga je napisao/la:Pročitao sam sad. Uglavnom, LeBrona poštujem kao Velikog igrača, astronomskog talenta.. kao čovjek je nula.rio_Ferdy88 je napisao/la: Objasnio sam BihFanu zbog čega sam to napisao, da se ne ponavljam, imaš na prethodnim stranicama![]()
Pored toga, ove izjave koje LeBron ili bilo ko drugi daje, nisu mjerilo koje odredjuje ko je covjek (ili ne), odnosno kakav je covjek neko, jer to mogu znati samo oni koji poznaju tu osobu licno, barem prema nekoj mojoj procjeni. Dakle mi znamo samo ono sto nam mediji serviraju i poznajemo sliku LeBrona (ili bilo koje druge osobe iz javnog zivota) koju su mediji stvorili o njemu
Eto toliko o toj temi, da ne idemo dalje u off
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.