RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- antipolitikaa
- Kontakt:
Re: FK Velež
Neki klubovi tipa Orasje,Leotar i ostalih tucarosa iz manjih sredina treba potjerat u 3 ligu...to nije nogomet vec ragbi po ovim selima !I Zrinjskog su drasticno ostetili i ponistili 2 gola Kordica a sad isto Velezu,pa do kad sranja od ovih primitivaca sto nista drugo ne znaju vec U KOSTI! 

Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
prodana i to je to, nema se tu ništa pričati ja vjerujem nekim likovima i to je to, ali nevsžno, sretno u nastavku.
da nisi ti mozda Munibov mali, sveznalica ? šta ce bola prodano biti, prvi put donijeli bod sa strane, ima sto godina, i na nosilima nas iznijeli. Ne trebaju ti nikakvi likovi nista govoriti, reći cu ti ja. Leotar je već odavno dogovorio, odnosno, obećeo Posušju bodove u Trebinju. Kako je Zrinskom ofirno da izgubi od Posušja kući, dao bi bodove u zadnjem kolu Leotaru. I to je dogovoreno ima pola godine. Jbg, sada osta Leotar bez para, a Zrinski mora izgubit od Posušja. Upamti ovo što sam ti rekao, pa prenesi tim likovima. A lopte nigdje!!!Rz88 je napisao/la:prodana i to je to, nema se tu ništa pričati ja vjerujem nekim likovima i to je to, ali nevsžno, sretno u nastavku.
- antipolitikaa
- Kontakt:
Da, Zrinjski ce pustit Posusja,da izgubi titulu a Leotar ce također pustit nebi da imamo 20 bodova a ne 8...pricate gluposti i jedan i drugi,kakve namjestaljke ta nebi ljudi noge u Trebinju
lomili radi jeb.. boda!

Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Oprosti antipolitika. Zaboravio sam da vi niste od toga. A ni Posušje, a pogotovo Leotar. Trebala bi vam UEFA dati posebnu licencu za nastup u eurokupovima. Ovi su bar udarali po nogama, kao Orašje što je vas. Kad bi kaseta od neki dan sa derbija kojim slučajem otišla u UEFU, zabranili bi vam sto godina izlazak na euro scenu.antipolitikaa je napisao/la:Da, Zrinjski ce pustit Posusja,da izgubi titulu a Leotar ce također pustit nebi da imamo 20 bodova a ne 8...pricate gluposti i jedan i drugi,kakve namjestaljke ta nebi ljudi noge u Trebinjulomili radi jeb.. boda!
Zaista cijenim Velez i volio bi da ostanu u premijer ligi, nadam se da ce i dogodine igrati protiv Sarajeva, ZELJEZNICARA, ...
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
ma igraće brate sto posto, garantujem ti ja. Nego ovako mi tlak podignu ovi, jojjjj. Shvatam ja njega, on je normala navijač, vjerovatno. Ali brate, zimus.... dočekamo ih ko kraljeve, dobiju nas 2-0. Niko ništa. nijedan kamen, nijedna nacionalna psovka. A oni pohasili. Kontali ispadamo mi, mjesec dana prije delegata završili da ne prekine utakmicu. To kamenjem udara, to zastave HVO, to sokovi na našeg trenera, to fašističke psovke, ma fuj. I ko će to iduće godine smiriti. Raja poludila, satraće ih kad dodju. Nego druže eto nas u subotu u rajvosa, u Želje na čevape pa na Koševo. Stogodišnja tradicija, jbg.amir je napisao/la:Zaista cijenim Velez i volio bi da ostanu u premijer ligi, nadam se da ce i dogodine igrati protiv Sarajeva, ZELJEZNICARA, ...
De nabaljezgajte gluposti...sta vam je...Svaka cast velezu i nadam se da je ovo jedan veliki korak ka opstanku u drustvu najboljih Bosanskohercegovackog fudballa...Velez samo naprije...antipolitikaa je napisao/la:Da, Zrinjski ce pustit Posusja,da izgubi titulu a Leotar ce također pustit nebi da imamo 20 bodova a ne 8...pricate gluposti i jedan i drugi,kakve namjestaljke ta nebi ljudi noge u Trebinjulomili radi jeb.. boda!

mB!
- antipolitikaa
- Kontakt:
Uvjek su trali pogotovo takvi poput tebe,ti su mi najdrazi internet huligani...cuj vi nas docekali ko kraljeve...daj bolan bio sam na toj utakmici do mene djete od 10 godina razjebaje majku ustasku ,a nismo mi krivi sto vi nemate iza klupa za igrace tribine,ne sumnjam da bi bilo gađanja...osim toga gdje je prikazana steta na autobusu koji je Velez iznajmio,daj bolan to je vise od derbija niti cete vi nas docakat ikada sa ruzama niti mi vas to zapamti,nema tu neke mrznje u ovom postu mom vec realno sagledavanje situacije.vfc1922 je napisao/la:ma igraće brate sto posto, garantujem ti ja. Nego ovako mi tlak podignu ovi, jojjjj. Shvatam ja njega, on je normala navijač, vjerovatno. Ali brate, zimus.... dočekamo ih ko kraljeve, dobiju nas 2-0. Niko ništa. nijedan kamen, nijedna nacionalna psovka. A oni pohasili. Kontali ispadamo mi, mjesec dana prije delegata završili da ne prekine utakmicu. To kamenjem udara, to zastave HVO, to sokovi na našeg trenera, to fašističke psovke, ma fuj. I ko će to iduće godine smiriti. Raja poludila, satraće ih kad dodju. Nego druže eto nas u subotu u rajvosa, u Želje na čevape pa na Koševo. Stogodišnja tradicija, jbg.amir je napisao/la:Zaista cijenim Velez i volio bi da ostanu u premijer ligi, nadam se da ce i dogodine igrati protiv Sarajeva, ZELJEZNICARA, ...
- Crveni_1922
- Crveni_1922
Više smo se orijentirali na tuču
Kada se sve sabere i ovaj bod je dobar - kaže Zečević...
Nakon glatkog poraza rezultatom 1:3 u Vrapčićima od Veleža u prvom dijelu sezone, u Trebinju su kružile priče da će po sistemu "tri za tri" Leotar isto tako lagano pobijediti u prekjučerašnjem duelu s istim rivalom na Policama.
No, "Rođeni" su iznenadili otvorenom i efikasnom igrom tako da su Trebinjci dva puta stizali prednost gostiju i jedva osvojili bod.
- Bila je ovo psihološki veoma teška utakmica. Pod takvim okolnostima, igrači su dali koliko su mogli. Dobro je da smo izvukli ovaj bod. Nemam nikakve zamjerke na to što je Velež u Trebinju izvukao remi - kaže trener Leotara Srđan Bajić.
Nenad Zečević u izjavi za naš list tvrdi da je bilo zakulisnih radnji uoči meča, ali da ne želi ići u detalje.
- Ušli smo u utakmicu lagano, mislili smo da ćemo bez problema dobiti. Na terenu smo se više orijentirali na tuču nego na stvaranje igre. Na kraju, kada se sve sabere, i ovaj bod je dobar - kaže Zečević.
Kada se sve sabere i ovaj bod je dobar - kaže Zečević...
Nakon glatkog poraza rezultatom 1:3 u Vrapčićima od Veleža u prvom dijelu sezone, u Trebinju su kružile priče da će po sistemu "tri za tri" Leotar isto tako lagano pobijediti u prekjučerašnjem duelu s istim rivalom na Policama.
No, "Rođeni" su iznenadili otvorenom i efikasnom igrom tako da su Trebinjci dva puta stizali prednost gostiju i jedva osvojili bod.
- Bila je ovo psihološki veoma teška utakmica. Pod takvim okolnostima, igrači su dali koliko su mogli. Dobro je da smo izvukli ovaj bod. Nemam nikakve zamjerke na to što je Velež u Trebinju izvukao remi - kaže trener Leotara Srđan Bajić.
Nenad Zečević u izjavi za naš list tvrdi da je bilo zakulisnih radnji uoči meča, ali da ne želi ići u detalje.
- Ušli smo u utakmicu lagano, mislili smo da ćemo bez problema dobiti. Na terenu smo se više orijentirali na tuču nego na stvaranje igre. Na kraju, kada se sve sabere, i ovaj bod je dobar - kaže Zečević.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- Crveni_1922

Elvir Čolić je najbolji igrač u ligi
Napokon se i to dogodilo. Velež je osvojio bod u gostima. Ustvari, bod je spasio Leotar, jer su Rođeni trebali uzeti cijeli plijen. Abdulah Ibraković je najzaslužniji za Veležov preporod. Mladi je trener zanat pekao u Lukavcu, potom na Tušnju, u Tešnju, Srebreniku, Gračanici... U Velež je došao sa devizom «sve ili ništa». Velež je još uvijek u opasnoj zoni, ali proljetne utakmice daju nadu u opstanak. Rođene niko nije nadigrao. Mostarci su uz malo više sreće mogli već sada prebrinuti sve brige oko opstanka. Nikad se nije desilo od kako je bh lige, da su domaćini protiv Veleža u finišu (Slavija, Velež, Zrinjski) čuvali vodstvo. To je novo lice rođenih.
- Trebali smo uzeti najmanje bod na Grbavici, pod Bijelim brijegom i u Lukavici. U Trebinju smo imali pobjedu u rukama, ali nećemo previše žaliti. Idemo dalje - kaže Ibraković.
Novi izazov je Borac u Vrapčićima?
- Neka ostave svaku nadu prije nego što dođu u Vrapčiće!
Onda je na redu gostovanje na Koševu...
- Pozivam sve navijače, bilo Sarajeva, Veleža, ali i druge, neutralne, da dođu na Koševo i uživaju u fudbalskom prazniku. Uvjeren sam da će i Sarajevo i Velež igrati za raju, a toga odavno nema na našim terenima. Kada se igra otvoreno, dolaze i pobjede. To je moja filozofija. Žao mi je što većina mojih kolega robuje rezultatu, stvara pritisak na igrače i zadovoljava se tijesnim pobjedama. Velež puni gostujuće stadione, to nam je satisfakcija.
Ibraković se oslanja na iskusne Zaimovića, Obada, Velagića, Jugu, Kadrića..., ali i forsira mlade. Proljeće je u znaku igrača kojeg je neko nepravedno gurnuo na bočnu poziciju.
- Elvi Čolić je igrač za reprezentaciju. Od beka sam napravio modernog napadača. On je najprijatnije iznenađenje, najbolji igrač u BiH. Uvjeren sam da će ga i Ćiro pozvati kada ga vidi na djelu.
Cijene sve kolege, neke izdvaja?
- Sakib Malkočević je počinjao samnom. Odličan je momak i trener, pokazuje to rezulatima. Žao mi je što nisu angažirani; Muzurović i Osim, jer se radi o proklasnim stručnjacima. Musemić se potvrđuje u Olimpiku. Njihov povratak u Premijer ligu oplemenit će naš nogomet.
Uvjeren je u Ćirin projekat...
- Cijela nacija vjeruje u Ćiru. Niko nije napravio ni blizu koliko Blažević. I kome sada to smeta, zašto, sta je cilj ovih napada..?
Kako komentirate istup Blaža Sliškovića?
- Nekorektnim i prema državi i prema Blaževiću, reprezentaciji, javnosti... Na kraju, Baka je sebi, kako napisa jedan vaš kolega, zabio autogol. Pogotovo je ružno optuživati igrače koji su sada nosioci igre u reprezentaciji. Ja sam uvjeren da će Ćiro napraviti rezultat i odvesti nas u Afriku, kao što sam siguran da ćemo Branimir Tulić i ja izboriti baraž sa mladom reprezentacijom. Italija i Mađarska jesu favoriti, ali mi se ne bojimo - izjavio je za "San" Abdulah Ibraković, hit trener u Premijer ligi.
S.S.
Daum, Topmeler, Ristić...
Od kojih trenera učite?
- Stažirao sam u Njemačkoj kod Kristofa Dauma, Topmelera i Ace Ristića. Sva tri su trenera vrhunski stručnjaci. Od svakog sam ponešto naučio. Jako cijenim sve naše trenere, kako domaće, tako i Osima, Bajevića, Halilhodžića, Marića, Hadžiabdića, Baždarevića, Sušića, Hadžibegića, Bijedića, Omerovića.., koji se dokazuju u inostranstvu i koji su tu vrijednost potvrdili u zemljama gdje rade - kaže Ibraković.
O Želji
Da ste trener Želje, sta bi ste uradili?
- Trener Želje i Sarajeva ima privilegiju, kao što ja imam što sam na klupi Veleža, ali u težim okolnostima, da uvijek može juriti Evropu. Sa sadašnjim kadrom Želje ja bih bio u samom vrhu. Pogledajte tim Želje i vidjećete da tu ima kvalitetog kadra bivših i aktuelnih mladih reprezentativaca. Uvjeravam vas da će se Velež sa ovim ljudima koji vode klub, sa sjajnim navijačima, u skorije vrijeme boriti za Evropu - optimista je Ibraković.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Odsad prije utakmice napisi da je prodana, pa da zaradimo koju markuRz88 je napisao/la:prodana i to je to, nema se tu ništa pričati ja vjerujem nekim likovima i to je to, ali nevsžno, sretno u nastavku.

U suprotnom ne baljezgaj!
010 ISN'T JUST A CODE
- FK Sarajevo
- Kontakt:
neznam nevjerujem u to da je prodana da im se je prodavalo davno bi prodali jos na pocetku kad velez nije mogo sastaviti pobjeduRK Gradacac je napisao/la:Odsad prije utakmice napisi da je prodana, pa da zaradimo koju markuRz88 je napisao/la:prodana i to je to, nema se tu ništa pričati ja vjerujem nekim likovima i to je to, ali nevsžno, sretno u nastavku.![]()
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Mislim da je u Trebinju bila namjestena ..pa niko iz Trebinja nije 3 boda uzeo ako se nevaram i dodje Velez i uzme ..zaista cudno..
A C A B !
A da skontas da je Velez mozda jedini koji ih je razvalio igrom na terenu,i da su tako dosli do boda...Emir_ZENICA je napisao/la:Mislim da je u Trebinju bila namjestena ..pa niko iz Trebinja nije 3 boda uzeo ako se nevaram i dodje Velez i uzme ..zaista cudno..
znaci ko god da osvoji bod u trebinju ta je utakmica prodata niko ne gleda to kako je Velez nadigrao Leotara...nemoze ni Leotar non stop da se izvlaci na sudije...dosta je bilo...ljudi su ih uzeli na terenu zasluzeno odnjeli bod i nevidim sta je tu sumljivo...ko je taj Leotar da mu se bod ne moze uzet **** Leotar kud im nisu sva tri uzeli
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FK Sarajevo
- Kontakt:
tako je neznam zasto bi leotar pustio utakmicu kad se ljudi bore za opstanak kao i velezmiky_hz je napisao/la:A da skontas da je Velez mozda jedini koji ih je razvalio igrom na terenu,i da su tako dosli do boda...Emir_ZENICA je napisao/la:Mislim da je u Trebinju bila namjestena ..pa niko iz Trebinja nije 3 boda uzeo ako se nevaram i dodje Velez i uzme ..zaista cudno..
znaci ko god da osvoji bod u trebinju ta je utakmica prodata niko ne gleda to kako je Velez nadigrao Leotara...nemoze ni Leotar non stop da se izvlaci na sudije...dosta je bilo...ljudi su ih uzeli na terenu zasluzeno odnjeli bod i nevidim sta je tu sumljivo...ko je taj Leotar da mu se bod ne moze uzet **** Leotar kud im nisu sva tri uzeli
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- Stone Island
- Kontakt:
Upravo tako !!!RK Gradacac je napisao/la:Odsad prije utakmice napisi da je prodana, pa da zaradimo koju markuRz88 je napisao/la:prodana i to je to, nema se tu ništa pričati ja vjerujem nekim likovima i to je to, ali nevsžno, sretno u nastavku.![]()
Pitanje: Je li i Leotar - Zvijezda bilo namjesteno? Eto onako, cisto me zanima .. Hvala unaprijed!
Support Velez, It's logical! ★
Ja ti garantujem da nije namjestena.A Velez igra odlicno na gostovanjima to je pokazala utakmica protiv Zrinjskog i Slavije a i Leotara.Takodje prisjeti se kako ste nas vi pobjedili u 94toj minuti, kada nismo imali ni trenera kada su sve igrali juniori.Bolje se zabavi problematikom Celika imate vi dosta svoji problema tako da o Velezu nemate sta razmisljati.Mi smo vas pobjedili u Vrapcicima posteno bez ikakve kradje i mogu ti reci da ste jedna od losiji ekipa koja je dosla ove godine u Vrapcica, vjeruj mi da je Orasje i Posusje kud i kamo bilo teze pobjediti.Emir_ZENICA je napisao/la:Mislim da je u Trebinju bila namjestena ..pa niko iz Trebinja nije 3 boda uzeo ako se nevaram i dodje Velez i uzme ..zaista cudno..
Bez UVREDE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.