SP2014 Brazil: Sličice
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: SP2014 Brazil: Sličice
Nevjerovatno
http://www.****/artikal/11678433/panini-album-2014/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/artikal/11678433/panini-album-2014/" onclick="window.open(this.href);return false;
- muha milanez
- Kontakt:
Stigo' album napokon
Pletikosa, Torosidis, Candreva, L. Remy, Di Maria i Bruno Alves za pocetak, jbte ekstra je uradjen ovaj album al valja ga popunit, ako nista bar pola

Pletikosa, Torosidis, Candreva, L. Remy, Di Maria i Bruno Alves za pocetak, jbte ekstra je uradjen ovaj album al valja ga popunit, ako nista bar pola

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
jutros sam uzeo album u oslobodjenu i u nezavisnim (ako nekome treba album neka se javi na pp poslacu mu ili da se nadjemo negdje ko je iz sarajeva ili kome nije tesko doci ako zeli)
sto se tice slicica evo slika koliko do sada imam (otprilike oko 250 od toga 30-ak duplih) slika onih najpoznatijih igraca i naravno nasih zmajeva...

sto se tice slicica evo slika koliko do sada imam (otprilike oko 250 od toga 30-ak duplih) slika onih najpoznatijih igraca i naravno nasih zmajeva...

Evo gdje nestaju albumi iz novina,te prodavacice stavljaju samo novine a albume izvade sa strane.
http://www.****/artikal/11679020/albu ... asil-2014/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/artikal/11679020/albu ... asil-2014/" onclick="window.open(this.href);return false;
i jos nesto od mene nevezano za ovu temu, ako nekome treba slicica da popuni album francuska 98 imam dosta duplih, pa neka se javi u pp da se dogovorimo

Zadnja izmjena: reeds, dana/u 19 mar 2014, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
U kojim sve novinama dolaze albumi jer oslobodjenja nema ni na mapi 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Glas srpske i Nezavisne ja mislim. Ili Večernje novosti.
Nama je Željo svetinja jedina.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najisplatljivije rjesenje je Glas Srpske, osam bonova je.
Hahahaa ti 6 igrača sam i ja dobio u albumu, Pletikosa i DI Maria bili napred ova ostala 4 nazad.muha milanez je napisao/la:Stigo' album napokon![]()
Jel dobio ko one slicice sa zadnje strane,one A B C D .. ? Jbt pojede me sta je na tim slicicama 

Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
dobio sam u oslobodjenju danas album... dobio sam neuera, lavezzija, suareza, okazakija... nije lose 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ehet ja đe god da sam otišao, album nije došao uz oslobođenje, sutra će

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Glas srpske danas definitivno obara rekord prodaje.Vasa Ladacki je napisao/la:Glas srpske i Nezavisne ja mislim. Ili Večernje novosti.

Jel neko bar procitao naslovnu o cemu pisu?

PS:koje novine sutra objavljuju albume?
Ni jedne. Od sutra je album 2.5 KM.budzak je napisao/la:PS:koje novine sutra objavljuju albume?

-
- Kontakt:
ko je jamio jamio 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- muha milanez
- Kontakt:
Rafael30 je napisao/la:Hahahaa ti 6 igrača sam i ja dobio u albumu, Pletikosa i DI Maria bili napred ova ostala 4 nazad.muha milanez je napisao/la:Stigo' album napokon![]()

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
joj kolko albuma imam kod kuce braco mila 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- pintol_TM87
- Kontakt:
hoce te kad zivis tu gdje zivis moj tarekokuz je napisao/la:ehet ja đe god da sam otišao, album nije došao uz oslobođenje, sutra će![]()

rece meni ova jedna teta na trafici da ce sutra biti u novinama dnevni list valjda postoje te novine haha

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- akisarajevo92
- Kontakt:
muha milanez je napisao/la:Rafael30 je napisao/la:Hahahaa ti 6 igrača sam i ja dobio u albumu, Pletikosa i DI Maria bili napred ova ostala 4 nazad.muha milanez je napisao/la:Stigo' album napokon![]()
Pletikosa, Torosidis, Candreva, L. Remy, Di Maria i Bruno Alves za pocetak, jbte ekstra je uradjen ovaj album al valja ga popunit, ako nista bar pola![]()
![]()
Hahahah, i ja sam danas dobio tih 6 igraca u Oslobodjenju

I uzmem kasnije jos jedno Oslobodjenje i Nezavisne novine, i dobijem isto u oboje, Barzagli 2x, Atsu 2x, Montes 2x, Garay 2x, Jackson Martinez 2x, Koscielny 2x, tako da imam 18 slicica, od toga 6 duplikata

Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.