Ti bi Sergeja, znamo, ali zamisli to se ne desi... džaba si krečio ovih godinu dana, pa opet jovo na novoRusilac je napisao/la:Bojane,ti li si?Sta kaze krug,koga predlaze?
Ja bi Ljupka Petrovica,sta mislis?
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ono sto je Susic prozivio ce biti mala maca kako ce ovaj biti vrijedjan ukoliko postane selektor.Neutral je napisao/la:Ko god dođe imaće maksimalnu podršku.
To je cinjenica .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
Aha iz Japana.karabaja_sa je napisao/la: Nije istina, Amar je prodao Dzeku
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
risingforce
- Kontakt:
Postovanje ima kod svakog poznavaoca fudbala, protiv njega su samo iskompleksirane zrtve njegove uspjesne trenerske karijere..chily-rz je napisao/la:Edin Dzeko nije reprezentacija,ako bi samo njega slusali vjerovatno bi prvi izbor za selektora bili Spaha ili babo DzekoVirtu4l je napisao/la:Edin Džeko će ti dati odgovor na to pitanjechily-rz je napisao/la: Kakav bi to on imao autoritet u svlacionici s obzirom da vecina igraca o njemu zna malo ili ni malo ?![]()
![]()
Hajmo biti realni,Amar Osim bi u Zenici i Tuzli bio docekan na nož,ja ti to odgovorno tvrdim,ne sumnjam da bi i u Sarajevu bilo dosta ljudi kontra njegovog imenovanja,.Amar Osim je sam po sebi,kao licnost,tempirana bomba,.Poštovanje ima iskljucivo medju simpatizerima Željeznicara,u mnogim drugim sredinima je omraženo lice koje ljudi ne vole vidjeti ni na televiziji a da ne pricamo o selektorskoj klupi nacionalnog tima..
Tu si upravu,dzaba sam krecio.Virtu4l je napisao/la:Ti bi Sergeja, znamo, ali zamisli to se ne desi... džaba si krečio ovih godinu dana, pa opet jovo na novoRusilac je napisao/la:Bojane,ti li si?Sta kaze krug,koga predlaze?
Ja bi Ljupka Petrovica,sta mislis?
Ti bogami nisi,posao je obavljen.
evo pape i BHF se je oglasio po tvom pitanju da li ces ostati.
citiram pape konju: ili mi ili susic, ili mi ili rat. !
citiram pape konju: ili mi ili susic, ili mi ili rat. !
04.10.2009 !!
-
ZvornikBBB
- Kontakt:
Da imali su.jasko__ je napisao/la:Blatite Sergeja jer kao nema trenerskog iskustva...a Bilić i Kovač su imali kad su preuzimali Hrvatsku je li????
Operacija #RemoveSušić: Mission Accomplished
Operacija #BringVaha je počela.
Operacija #BringVaha je počela.
Od svih navedenih u anketi jedino njih trojica imaju izgrađenu reputaciju i neke dobre trenerske uspjehe iza sebe.Head je napisao/la:U slucaju dolaska Vahida, Dusana, Antica postajemo ozbiljna reprezentacija.
U slucaju dolaska svih ostalih sa spiska gore navedenog i dalje ostajemo poluprofesionalna reprezentacija koja nema ozbiljnog trenera.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- storm_raider
- Kontakt:
+1. Hajdemo staviti klubske gluposti na jednu stranu, sigurno bi bilo krezavih morona koji bi ga prozivali i mozete mu mnogo cega prigovoriti, ali trenersko znanje ne.risingforce je napisao/la:
Postovanje ima kod svakog poznavaoca fudbala, protiv njega su samo iskompleksirane zrtve njegove uspjesne trenerske karijere..
Sport je lijek za tijelo i duh.
- anonymousHD
- Kontakt:
Kakva crna Zenica, pa na tribinama bude 100 zeničana, niko ne ide na tekme. Sve iz drugih gradova.chily-rz je napisao/la:Hajmo biti realni,Amar Osim bi u Zenici i Tuzli bio docekan na nož,ja ti to odgovorno tvrdim,ne sumnjam da bi i u Sarajevu bilo dosta ljudi kontra njegovog imenovanja,.Amar Osim je sam po sebi,kao licnost,tempirana bomba,.Poštovanje ima iskljucivo medju simpatizerima Željeznicara,u mnogim drugim sredinima je omraženo lice koje ljudi ne vole vidjeti ni na televiziji a da ne pricamo o selektorskoj klupi nacionalnog tima..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evi Vaha se namece.
Hajmo nacijo, napravi pametan potez.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dakle historija će se ponoviti, opet ćete se voditi predrasudama, eto čovjek je samo kandidat a ti si već protiv njega samo zbog geografije.avenija je napisao/la:Ono sto je Susic prozivio ce biti mala maca kako ce ovaj biti vrijedjan ukoliko postane selektor.
To je cinjenica .
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
karabaja_sa
- Kontakt:
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
Ja te molim da tu odvratnu glavatu spodobu vise ne pominjemo ovdje, vec mi je muka kada pomislim na onu konjsku njuskustorm_raider je napisao/la:Aha iz Japana.karabaja_sa je napisao/la: Nije istina, Amar je prodao Dzeku![]()
Ja sam misljenja da ce nasljednik biti Hadzibegic ili A. Osim, Vahid, Bajevic tesko.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Oni Vahu nece ni ponuditi,to ti garantujem.Omerbavarac je napisao/la:Evi Vaha se namece.![]()
Realnost je ovo:jasko__ je napisao/la:Blatite Sergeja jer kao nema trenerskog iskustva...a Bilić i Kovač su imali kad su preuzimali Hrvatsku je li????
Moramo se kvalifikovat na EP jer nam je to posljednji voz za nešto veće, mi smo s ovakvom klimom, igračima i formom imali prliku da se izdignemo iz prosječnosti i da zaredamo dva prvenstva i time bi ulagali u ligu, afirmisali nove igrače itd . Međutim vidimo kako je to sve ispalo. Nakon ovog ciklusa mi se vraćamo u odabrano društvo Mađarske Bugarske itd. Jer nam igrači stare a nigdje na vidiku nema mladih igrača niti zamjena na pozicijama. Žašto je to tako pitaj ono tvrdoglavo Zavidovačko magare.
Nama ne treba neko ko će se učit na reprezentaciji, s neiskusnim selektorom šanse su 50:50 da će uspjet ili past. Nama treba dokazani stručnjak koji ima muda, autoritet i koji neće dozvolit zajebanciju, trčkaranje i koji će na prijateljskim isprobavat nove igrače i taktike.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 17 nov 2014, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bili bi onih koji bi ga prozivali i vrijedjali, isto kao sto sad ima onih koji prozivaju i vrijedjaju Sergeja, bez ikakvog razloga, samo zato sto se nekome ne svidja Amar.
Ovjde su nekima očito klupski interesi ispred interesa repke i gledaju na ovu situaciju subjektivno, nažalost
Ovjde su nekima očito klupski interesi ispred interesa repke i gledaju na ovu situaciju subjektivno, nažalost
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja nastavljam po starom, od mene će svaki od njih dobiti maksimalnu podršku.Rusilac je napisao/la:Tu si upravu,dzaba sam krecio.
Ti bogami nisi,posao je obavljen.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najrealnije rijesenje i najbolji moguci izbor je VELIKI GOSPODAR FAMILIJE
AMAR AMAR , OSIM OSIM !!!
AMAR AMAR , OSIM OSIM !!!
Ne samo ovdje druze,ne samo ovdje.To nas je i ukopalo.rio_Ferdy88 je napisao/la:Bili bi onih koji bi ga prozivali i vrijedjali, isto kao sto sad ima onih koji prozivaju i vrijedjaju Sergeja, bez ikakvog razloga, samo zato sto se nekome ne svidja Amar.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], General505, hurem i 31 gost.