@egoldie80
Follow
****: Lebron has reached out to at least one of the Cavs players within the last week and told him, "get ready & be prepared."
Shit's about to get real

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sve se bojim da ce uradit opt outSaltCityAttack je napisao/la:Nema veze taman Rose opt out sa contrakta I uzme manji pa I Westbrooka jarana im dovest da se I mi malo qurcimoKawhi je napisao/la:Durant FA tek za dvije godine.SaltCityAttack je napisao/la:Eto vam svi Bullsi ce ganjat Mr. Nice Guy gospodona Duranta do godine ..treba ukombinovat to Rose I Durant su slicnih razmisljanja vise old school a ovi vamo opet vise su Hollywood guys neka se oni sastavljaju I sve tako u krug idu
Meni je sve ovo smijesno jer me ne brine plaho da li ce doci ili ne, jer imamo jako dobar mladi tim i bez njega. Medjutim, ovaj lik sto je to napisao, izgleda je fakat dobar sa igracima i stalno se vrti oko njih, bar tako kazu navijaci Cavsa, te je moguce da je neki od igraca izletio. Sve novosti treba uzimati s rezervom ovih par dana, jer je moguce i sto je nemoguceAmar Dzeko je napisao/la:Cijelo vrijeme kontam patka, zayebancija![]()
Kako li će ga dočekati ovaj put ?
Jemes ceka Pata da mu kaze da odlazi, jer ne zeli jos jedno pismo u kojem ce biti popljuvan i nazvan laznim kingomtuzlak1987 je napisao/la:Melo ceka Bosha, James ceka Bosha. Wade ceka sve njih. Kobeu i Dirku nece niko
mah sve je to izgovoreno u afektu,mislim da Gilbert sa nestpljenjem ocekuje povratak LeBronaalemsa je napisao/la:Hoce li ga Gilbert imat' obraza u oci pogledat nakon onog pisma. Predpostavljam da se teza "samo prozvani king" brise, vraca se u King James
Zasto ne bi imao? Pa Gilbert je njega placao da igra, Gilbert je Jamesov poslodavac bio i kada se sve uzme u obzir, James je prvo njemu trebao reci da odlazi, pa tek onda izaci i obznaniti gdje odlazi. Ako je iole pametan, skontat ce da je on taj koji je pogrijesio, a nikako Gilbert. Btw. ja sam ponosan sto moj tim ima takvog gazdu, koji iznosi misljenje navijaca, nema veze sto sam ja u srcu BiH, a ne u Clevelandu, sve isto bih mu i ja rekao da sam bio umjesto Gilberta.alemsa je napisao/la:Hoce li ga Gilbert imat' obraza u oci pogledat nakon onog pisma. Predpostavljam da se teza "samo prozvani king" brise, vraca se u King James
BennettAmar Dzeko je napisao/la:Mene više zanima ko bi mogao pomoći s klupe, ako Bron ode u Cavse?![]()
Waiters, dalje ? Puno nedokazanih igrača, stvarno bih se iznenadio ako se James odluči ići tamo.
Vidim ja nema lenbiasa da nas pocasti sa svojim 'konstruktivnim' postovima. Aferim za moda koji ga je pocastio bananom.alemsa je napisao/la:Banovan
znaci @adriano ponovo te osvaja LBJ
Bennett je starter, James najbolji 6. igrac sljedece godine, ako ode u Cavsemiki_92 je napisao/la:BennettAmar Dzeko je napisao/la:Mene više zanima ko bi mogao pomoći s klupe, ako Bron ode u Cavse?![]()
Waiters, dalje ? Puno nedokazanih igrača, stvarno bih se iznenadio ako se James odluči ići tamo.
Ma jok, James kod vas ne bi mogao igrati jer je tu max Faried, future HOFJHam je napisao/la:Bennett je starter, James najbolji 6. igrac sljedece godine, ako ode u Cavsemiki_92 je napisao/la:BennettAmar Dzeko je napisao/la:Mene više zanima ko bi mogao pomoći s klupe, ako Bron ode u Cavse?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.