FK Velež (opšte diskusije)
-
- Kontakt:
Re: FK Velež (opšte diskusije)
Solinas, tezak si insan. Uzivaj u tome sto ispadamo koliko god hoces, samo ne peglaj vise. Udavi nas care.
Za ne povjerovat koji retardosi112233445566778899 je napisao/la:Solinas, tezak si insan. Uzivaj u tome sto ispadamo koliko god hoces, samo ne peglaj vise. Udavi nas care.
Vi se borite za titulu 3 000,mi zadnji na tabeli preko 1 500.fukaratz je napisao/la:cuj slabi s posjetom a protiv neatraktivnog olimpica 3000 nas bilonazalost rodjeni vi ste vec u drugoj ligi mozete vi pisati sta vas je volja ali koferi su vam vec spakovani
Kako to da smo mi slabi s posjetom a vi dobri objasni mi,baš me interesuje

Samim time što su uspjeli isprovocirati vaše odgovore, njih cilj je ispunjen. Oni očito pate od nedostatka pažnje pa na svaku stranu bacaju svoje idiotske komentare, i na svaki argumentovani post se ponavljaju kao roboti. Nisu vrijedi pažnje, odite na naš forum i uživajte.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Ma nebitni su skroz,prvi na tabeli a najmanje paznje tome daju.zizu1991 je napisao/la:Samim time što su uspjeli isprovocirati vaše odgovore, njih cilj je ispunjen. Oni očito pate od nedostatka pažnje pa na svaku stranu bacaju svoje idiotske komentare, i na svaki argumentovani post se ponavljaju kao roboti. Nisu vrijedi pažnje, odite na naš forum i uživajte.
STARAGARDA javi mi se bola sto me zaobilazis,dat cu ti cener za tekme
#musvdg
Ja sam se javio samo da vidim i pomognem kolegi iz Viteza da se registruje tamo. Bola momak se pati ima 20 dana niko od vas da mu izadje u susretzizu1991 je napisao/la:Samim time što su uspjeli isprovocirati vaše odgovore, njih cilj je ispunjen. Oni očito pate od nedostatka pažnje pa na svaku stranu bacaju svoje idiotske komentare, i na svaki argumentovani post se ponavljaju kao roboti. Nisu vrijedi pažnje, odite na naš forum i uživajte.
mi se borili za opstanak na kraju ispali iz lige zadnje tri tekme (Borav, Velez, Celik) bilo preko 6000 ljudi na stadionuAndrija je napisao/la:Vi se borite za titulu 3 000,mi zadnji na tabeli preko 1 500.fukaratz je napisao/la:cuj slabi s posjetom a protiv neatraktivnog olimpica 3000 nas bilonazalost rodjeni vi ste vec u drugoj ligi mozete vi pisati sta vas je volja ali koferi su vam vec spakovani
Kako to da smo mi slabi s posjetom a vi dobri objasni mi,baš me interesuje![]()
.

Sloboda Tuzla
Kad smo dobro stajali na tabelifukaratz je napisao/la:mi se borili za opstanak na kraju ispali iz lige zadnje tri tekme (Borav, Velez, Celik) bilo preko 6000 ljudi na stadionuAndrija je napisao/la:Vi se borite za titulu 3 000,mi zadnji na tabeli preko 1 500.Kako to da smo mi slabi s posjetom a vi dobri objasni mi,baš me interesujefukaratz je napisao/la:cuj slabi s posjetom a protiv neatraktivnog olimpica 3000 nas bilonazalost rodjeni vi ste vec u drugoj ligi mozete vi pisati sta vas je volja ali koferi su vam vec spakovani
![]()
.
vi i kad ste dobro stajali na tabeli nije vas se moglo skupiti preo 2500

-
- Interni moderator
- Kontakt:
PRVA LIGA FEDERACIJE. ...Eo, javljam se1922VFC1981 je napisao/la:Ma nebitni su skroz,prvi na tabeli a najmanje paznje tome daju.zizu1991 je napisao/la:Samim time što su uspjeli isprovocirati vaše odgovore, njih cilj je ispunjen. Oni očito pate od nedostatka pažnje pa na svaku stranu bacaju svoje idiotske komentare, i na svaki argumentovani post se ponavljaju kao roboti. Nisu vrijedi pažnje, odite na naš forum i uživajte.
STARAGARDA javi mi se bola sto me zaobilazis,dat cu ti cener za tekme

P.S. posto ispada 6 klubova nema sanse da se odmah vratite jer ce konkurencija bit duplo jaca nego onda kad vam je trebalo 3 godine...mislim da ce vam sad trebat 5 I to najmanje. ...nije da mi nije drago

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pisi nece te admin banovat. Poznat si po uvlacenju u supak a i on isto kao mrzitelj veleza i petokrake
-
- Kontakt:
6 bodova u preostalih 19 utakmica je sve osim nedostižnog. Ne trči pred rudu, čuvaj desanku za nešto drugo.staragarda je napisao/la:PRVA LIGA FEDERACIJE. ...Eo, javljam se1922VFC1981 je napisao/la:Ma nebitni su skroz,prvi na tabeli a najmanje paznje tome daju.zizu1991 je napisao/la:Samim time što su uspjeli isprovocirati vaše odgovore, njih cilj je ispunjen. Oni očito pate od nedostatka pažnje pa na svaku stranu bacaju svoje idiotske komentare, i na svaki argumentovani post se ponavljaju kao roboti. Nisu vrijedi pažnje, odite na naš forum i uživajte.
STARAGARDA javi mi se bola sto me zaobilazis,dat cu ti cener za tekme...
P.S. posto ispada 6 klubova nema sanse da se odmah vratite jer ce konkurencija bit duplo jaca nego onda kad vam je trebalo 3 godine...mislim da ce vam sad trebat 5 I to najmanje. ...nije da mi nije drago![]()
...al dugorocno gledano bit ce tu bruka derbija sa gabelom. ...ono, da se jos bolje upoznate
![]()
-
- Kontakt:
Bola treba li ti cener za karte?**** to ispali smo mi vec,samo polakostaragarda je napisao/la:PRVA LIGA FEDERACIJE. ...Eo, javljam se1922VFC1981 je napisao/la:Ma nebitni su skroz,prvi na tabeli a najmanje paznje tome daju.zizu1991 je napisao/la:Samim time što su uspjeli isprovocirati vaše odgovore, njih cilj je ispunjen. Oni očito pate od nedostatka pažnje pa na svaku stranu bacaju svoje idiotske komentare, i na svaki argumentovani post se ponavljaju kao roboti. Nisu vrijedi pažnje, odite na naš forum i uživajte.
STARAGARDA javi mi se bola sto me zaobilazis,dat cu ti cener za tekme...
P.S. posto ispada 6 klubova nema sanse da se odmah vratite jer ce konkurencija bit duplo jaca nego onda kad vam je trebalo 3 godine...mislim da ce vam sad trebat 5 I to najmanje. ...nije da mi nije drago![]()
...al dugorocno gledano bit ce tu bruka derbija sa gabelom. ...ono, da se jos bolje upoznate
![]()
#musvdg
jesi ti dosadan sa tom kartom..ali nebitan si da bi ti se objasnjavalo zasto je to covjek rekao.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Dva puta sam mu slao na pp informacije. Ili trolla, ili se ne konta u internet. Dakle, nije da je ignoriran.rpc81 je napisao/la:Ja sam se javio samo da vidim i pomognem kolegi iz Viteza da se registruje tamo. Bola momak se pati ima 20 dana niko od vas da mu izadje u susret
Sumnjam da trola. Evo i ja sam mu sve objasnio. U najgorem slucaju ja cu napravit profil pa cu mu poslat na pp nick i sifru (po njegovom izboru naravno)zizu1991 je napisao/la:Dva puta sam mu slao na pp informacije. Ili trolla, ili se ne konta u internet. Dakle, nije da je ignoriran.rpc81 je napisao/la:Ja sam se javio samo da vidim i pomognem kolegi iz Viteza da se registruje tamo. Bola momak se pati ima 20 dana niko od vas da mu izadje u susret

Hajd nek' se i to riješilo.rpc81 je napisao/la:Sumnjam da trola. Evo i ja sam mu sve objasnio. U najgorem slucaju ja cu napravit profil pa cu mu poslat na pp nick i sifru (po njegovom izboru naravno)
-
- Kontakt:
Ma druže zizu, do mene je, evo čovjek mi je sve objasnio. Sve sam ispunio i očekujem povratne informacije. Hvala vam svima, a posebno rpc81.
Ništa, živio. Ne zamjeri.
-
- Kontakt:
Boli me **** sto je to rekao,ti glavni advokat na ovom forumu.solinas je napisao/la:jesi ti dosadan sa tom kartom..ali nebitan si da bi ti se objasnjavalo zasto je to covjek rekao.

Odjbi vise kako mozes po cijel dan da se prepires preko foruma s nekim?
#musvdg
Sav prihod novca od utakmice izmedju nas i novog pazara ide za velez i zelim vam srecu da ostanete u ligi ko sto ce i biti rodjeni bez brige budite, i naravno dobro dosli ste u seher sljedece kolo na kosevu. 

04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.