Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
E moj Čiro ..
Čovjek odigrao u ovoj sezoni 4 utakmice od toga 2 puta ušao sa Klupe ..
I on da nam igra ..
c.c.c.
Čovjek odigrao u ovoj sezoni 4 utakmice od toga 2 puta ušao sa Klupe ..
I on da nam igra ..
c.c.c.
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
odigro je dosta utakmica za svoj klub, cini se standardan igrac....
i dao je jos nekoliko golova, cini mi se 4...za jednog beka i nije lose...
ako ovaj igrac posjeduje kvalitete treba ga zavti u reprezntaciju, a i nema nekih problema.
i dao je jos nekoliko golova, cini mi se 4...za jednog beka i nije lose...
ako ovaj igrac posjeduje kvalitete treba ga zavti u reprezntaciju, a i nema nekih problema.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- MentalitaUltras
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/de/verein/3 ... ort_t.html
Ako je vjerovat Transfermarkt.de nije baš standardan
Ako je vjerovat Transfermarkt.de nije baš standardan
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
Ma nek ga proba,ali na prijateljskoj...
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !
Kao i na svim dosadašnjim treninzima, upriličena je utakmica između „plvih“ i „narandžastih“. Pobjedu su slavili, uslovno rečeno rezervisti, koji su nastupili u sastavu: Supić, Jahić, Kečo, Spahić, Štilić, Pjanić, Jovanović, Topić i Mravac. Na suprotnoj strani, bili su: Nurković, Vasilić, Rahimić, Pandža, Salihović, Muratović, Ibričić, Misimović i Džeko.
Ko je ovaj Kečo ???'
Ko je ovaj Kečo ???'
a ko gura ovog vasilica.. da se hoce vise prodati pa da ga ne gledam vise... cuj jahic rezervista a tamo neki vasilic u prvoj postavi.. kako mi ciro ide na neku stvar...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
- el-fighter
- Kontakt:
Čuo sam da je ovaj momak dosta dobar na svojoj poziciji, te da je standardan u timu. Zar se on nezove Mladen Bartolović. Znam da igra u Dnjepru.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
A šta je s onim Merzićem, jel on lijevi bek, jel on standardan u češkoj?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
mozda Fuad Keco, ekonom u savezu. ili mu je sin, koji cini mi se ima nekoliko nastupa u mladjim selekcijamadeda je napisao/la:Kao i na svim dosadašnjim treninzima, upriličena je utakmica između „plvih“ i „narandžastih“. Pobjedu su slavili, uslovno rečeno rezervisti, koji su nastupili u sastavu: Supić, Jahić, Kečo, Spahić, Štilić, Pjanić, Jovanović, Topić i Mravac. Na suprotnoj strani, bili su: Nurković, Vasilić, Rahimić, Pandža, Salihović, Muratović, Ibričić, Misimović i Džeko.
Ko je ovaj Kečo ???'
nadam se da im je samo falio jedan igrac pa su njega uzeli....
nije već Bartulović..Bartolović je napadač Hajdukael-fighter je napisao/la:Čuo sam da je ovaj momak dosta dobar na svojoj poziciji, te da je standardan u timu. Zar se on nezove Mladen Bartolović. Znam da igra u Dnjepru.
- el-fighter
- Kontakt:
Ma to sam ja pomješo. Znam da smo jednom imali nekog Mladena Bartolovića, ali nisma znao ništa o njemu, pa reko da nije to ovaj.anlayan je napisao/la:nije već Bartulović..Bartolović je napadač Hajdukael-fighter je napisao/la:Čuo sam da je ovaj momak dosta dobar na svojoj poziciji, te da je standardan u timu. Zar se on nezove Mladen Bartolović. Znam da igra u Dnjepru.
Velež do groba života mi moga
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
I Bartulovic je igrao u Hajduku, gledao sam ga dosta puta, nekoliko puta i uzivo, ukljucujuci u mladoj reprezentaciji. Tada je bio mlad i potentan igrac, talent, igrac dobrog centarsuta, brzine i jakog udarca, no odavno ni traga ni glasa o njemu na pravi nacin, tko zna u kakvom je stanju.
...Život za Široki...
Igra on i sada u Hajduku, mislim da je u zadnje vrijeme biljezio dobru minutazu. Po meni najveca greska Blazevica jeste ta sto ga protiv Turske nije uveo u igru kada smo vodili 0-1, siguran sam da bi on istrcao bar jedan kontra napad u svim onim uraganskim napadima Turske.ŠB_Fidelis je napisao/la:I Bartulovic je igrao u Hajduku, gledao sam ga dosta puta, nekoliko puta i uzivo, ukljucujuci u mladoj reprezentaciji. Tada je bio mlad i potentan igrac, talent, igrac dobrog centarsuta, brzine i jakog udarca, no odavno ni traga ni glasa o njemu na pravi nacin, tko zna u kakvom je stanju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
i ti miješaš???Virtu4l je napisao/la:Igra on i sada u Hajduku, mislim da je u zadnje vrijeme biljezio dobru minutazu. Po meni najveca greska Blazevica jeste ta sto ga protiv Turske nije uveo u igru kada smo vodili 0-1, siguran sam da bi on istrcao bar jedan kontra napad u svim onim uraganskim napadima Turske.ŠB_Fidelis je napisao/la:I Bartulovic je igrao u Hajduku, gledao sam ga dosta puta, nekoliko puta i uzivo, ukljucujuci u mladoj reprezentaciji. Tada je bio mlad i potentan igrac, talent, igrac dobrog centarsuta, brzine i jakog udarca, no odavno ni traga ni glasa o njemu na pravi nacin, tko zna u kakvom je stanju.
mladen bartolovic igrac hajduka i povremeni reprezentativac RBiH.
a za ovog rodjena majka nije cula
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
ja sam čuo za njega...možemo ga još ubrajati i u talente ima 22 godine i baš sam čitao to kad je rekao da želi postati BH reprezentativac ...tax je napisao/la:mladen bartolovic igrac hajduka i povremeni reprezentativac RBiH.
Ovdje je neko polupao lončiće. Mladen Bartolović ima 32 godine. Ima 11 nastupa za reprezentaciju, uz jedan pogodak. Jedan od najbržih igrača koje smo imali.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ja govorim za Bartulovića ...Virtu4l je napisao/la:Ovdje je neko polupao lončiće. Mladen Bartolović ima 32 godine. Ima 11 nastupa za reprezentaciju, uz jedan pogodak. Jedan od najbržih igrača koje smo imali.
ali ja govorim za bartulovica za kojeg ni rodjena majka nije culaanlayan je napisao/la:ja govorim za Bartulovića ...Virtu4l je napisao/la:Ovdje je neko polupao lončiće. Mladen Bartolović ima 32 godine. Ima 11 nastupa za reprezentaciju, uz jedan pogodak. Jedan od najbržih igrača koje smo imali.
a bartOlovic je povremeni reprezentativac RBiH
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Taj je već igrao za Hrvatsku. Prekrižen.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 12 gostiju.