On mi je prvi pao na pamet. I Ibrahimovic da je vise gledao sportski uspjeh umjesto sto je nastojao napraviti legendu o sebi mozda je mogao biti bolji igrac, ali eto on je birao utakmice kad ce igrati (a imao je mozda i veci talenat nego Ronaldo).invincible1921 je napisao/la:
Pa njegov prijatelj i kolega iz pocetaka karijere Quaresma je bio bar deset puta bolji igrac od njega.Medjutim prva plata jedan platio licnog trenera, a drugi kupio auto i uzeo dvije kurave
pogodio koji je koji
Zaista nevjerovatno kakvu zelju covjek ima za treningom i napretkom. Pa evo samo igra glavom kolko je napredovao u tome...pa do savrsenstva. Svaki dan trenira a ima milijardu na racunu, tri ormara pehara, ali i dalje ko da je tek poceo igrati. Zaista nevjerovatan mentalitet i zelja.
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
Spamm
- BosniaBoston
- Kontakt:
Realno messi radi taman dovoljno na sebi da bude najbolji,a ronaldo cak i ako to ne moze biti nikad ne odustaje sa treninzima i trudom.Da se ova dvojica iskombiniraju...dobili bi GOATa za sva vremena
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kako ces Mozambika zaboravit, njegov post je ubjedljivo najbolji u jakoj konkurenciji.J1897 je napisao/la:Jako cudno kako evander leroy i Paja samo nestadese ..
Leorey je tu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bayern ne gubi kod kuce,Liverpol ide dalje,bice 0-0
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Neka teOsim13 je napisao/la:Kakav paja klaun šizofreni
Al dobar ti je avatar, to moram istaci
Nije da ni on mene nije častio svakakvim nazivima, stipulet3 je napisao/la:Neka teOsim13 je napisao/la:Kakav paja klaun šizofrenine vrijeđaj casnog covjeka iz cista mira.
Al dobar ti je avatar, to moram istacimnogo bolji od onog raspalog narkomana Kurta
![]()
Veca GOAT, moram hejterima sipat soli na rane
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne do Bog da je Osim izabran za selektora, ko bi te slus'o ovdjeOsim13 je napisao/la: Veca GOAT, moram hejterima sipat soli na rane![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ali sam zato 100% uz Robija, pogotovo nakon postova Fanaticaharden je napisao/la:Ne do Bog da je Osim izabran za selektora, ko bi te slus'o ovdjeOsim13 je napisao/la: Veca GOAT, moram hejterima sipat soli na rane![]()
Nezahvalno do boga prognozirat sutra. Kovač na ispitu zrelosti. Za razliku od prvog meča mora i napasti, a tu ga čeka Kloponja.
Dao bih malu prednost Liverpoolu, čisto jer najgore što im remi može donijeti su produžeci.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Alii zamal' zaboravih, sta kaze komentator, Chiellini isto da je jeo dzem

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
U historiji fudbala ne postoji igrac da je vise puta krvave glave zavrsio mec. 
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ja reko sad će reći "ko da je sa Žuči sišao trijumfalno izranjavan" kad on o džemovimaharden je napisao/la:Alii zamal' zaboravih, sta kaze komentator, Chiellini isto da je jeo dzem![]()
![]()
Liverpool jaci na 8-9 pozicija i trenersku. 2-0 za Bayernmessilla je napisao/la:Nezahvalno do boga prognozirat sutra. Kovač na ispitu zrelosti. Za razliku od prvog meča mora i napasti, a tu ga čeka Kloponja.Dao bih malu prednost Liverpoolu, čisto jer najgore što im remi može donijeti su produžeci.
Vjerovatno Bayern, nažalost
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Cekam Leroya da se izjasni da idem u kontru.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Već je u nekih 28 postova napisao kako nemamo šanse, štaviše već računa Bayern kao potencijalnog protivnika u 1/4 al syeba džemperlija onaj na Areni...Pogba je napisao/la:Cekam Leroya da se izjasni da idem u kontru.
Čeka se brat da sjebe sve jinxere svijeta.harden je napisao/la:Liverpool jaci na 8-9 pozicija i trenersku. 2-0 za Bayern
Volio bih City - Juve u četvrtki ili eto polufinalu. Pa ko koga nadjebe.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 13 mar 2019, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Svi u napad jedan je Gerd Muller!
Bayern ne gubi kuciOsim13 je napisao/la:Već je u nekih 28 postova napisao kako nemamo šanse, štaviše već računa Bayern kao potencijalnog protivnika u 1/4 al syeba džemperlija onaj na Areni...Pogba je napisao/la:Cekam Leroya da se izjasni da idem u kontru.
Nego sto niko Pepa ne pohvali i City, dali su 9 komada u dvomecu, zna se samo zayebavat ovdje kad izgubi u rijetkim situacijama. Kakav god Salke bio- 9 komada.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.