English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Po kojem kriterijumu ocjenjujete trenutni kvalitet menadzera?
Klopp je u svakom slucaju duplo bolji trener od Pepa, i treba jos spomenuti da je on licno mnogo bolji trener nego sto je bio u Dortmundu
Klopp je u svakom slucaju duplo bolji trener od Pepa, i treba jos spomenuti da je on licno mnogo bolji trener nego sto je bio u Dortmundu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ova odbrana Celzija ne moze nista Gucci ASMu ne moze nista. Steta sto Newcastle nema zelju da napada
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Dobro je Lulic reko da bi Rudiger prodavo carape. Gdje je Silva
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Jest Rüdiger loš, al ne znam vala šta je čovjek do sad loše uradio. Nije imao posla niti je davao loptu protivnicima kao Kante, Kovačić i Abraham što su to uradili u prvom dijelu i stvorili šanse Newcastleu. Silva odmara danas, jer nije imao odmor u proteklom periodu (letovi i utakmice).
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Lamps 
Bitna pobjeda obzirom na međusobne duele u vrhu tabele.

Bitna pobjeda obzirom na međusobne duele u vrhu tabele.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Pensioner26
- Kontakt:
Nema dežurnih kritičara Lamparda i pojačanja 

- wadethegreat
- Kontakt:
Chelsea je ovo odradio rutinski. Inače ili se pate ili igraju lijepo, a danas su ličili na zrelu ekipu.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
- IlCapitano
- Kontakt:
Neka nastavi ovako i niko mu ništa neće reći. Vidjet ćemo sljedećih mjesec-dva kako ide, dolazi puno teži raspored. Potrošio je skoro 300 miliona ljetos, nema razloga zašto se sa ovakvom ekipom ne može boriti za titulu protiv Liverpoola i Citya koji ne idu na 90+ bodova.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Počeo je i prošlu sezonu dobro pa je lagano padao.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ekipa izgleda dosta bolje sigurnije.
Evo i bez Silve danas nisu gol primili iako su malo srece imali.
Da je malo bolja realizacija mogli su potopiti Njukas koji je godinama silovao Celzi kod kuce.
Nasao je Frank prvu postavu napokon Mounta stavio u sredinu i rijesio dosta problema.
Tammy Werner i Hakim odlicno djeluju jos kad se Pulisic vrati imat ce slatke muke.
Opasno izgleda Celzi pricajte sta hocete.
Vidjet cemo sada kako ce iznijeti ove teze utakmice u narednom periodu.
Evo i bez Silve danas nisu gol primili iako su malo srece imali.
Da je malo bolja realizacija mogli su potopiti Njukas koji je godinama silovao Celzi kod kuce.
Nasao je Frank prvu postavu napokon Mounta stavio u sredinu i rijesio dosta problema.
Tammy Werner i Hakim odlicno djeluju jos kad se Pulisic vrati imat ce slatke muke.
Opasno izgleda Celzi pricajte sta hocete.
Vidjet cemo sada kako ce iznijeti ove teze utakmice u narednom periodu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma dobro druže niko ne kaže da će sada da gaze.. ali da izgledaju položeno i dobro na terenu to stoji. Lično mislim da još zaostaju za Liverpulom i Sitijem ali ovakav Chelsea je prijeko potreban za ligu. Ima tu i realno veoma dobar Totenhem, Everton, Lester.. trebala bi ova sezona biti zanimljivaIlCapitano je napisao/la: ↑21 nov 2020, 15:36Neka nastavi ovako i niko mu ništa neće reći. Vidjet ćemo sljedećih mjesec-dva kako ide, dolazi puno teži raspored. Potrošio je skoro 300 miliona ljetos, nema razloga zašto se sa ovakvom ekipom ne može boriti za titulu protiv Liverpoola i Citya koji ne idu na 90+ bodova.
Werner baš pokazuje limitiranost. Da nema onaj trk govorilo bi se o njemu kao da je Volland. Neshvatljive reakcije danas kod 3-4 čiste šanse.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Werner je baš frustrirajući igrač, koliko sam dosad upratio. Dosta često u dobrim pozicijama i sa dobrim kretnjama, ali u završnici često loše odluke (i realizacije) donosi. Inače, mislim da je dobar igrač, ali taj segment mora popraviti ako misli u potpunosti opravdat očekivanja.
Podsjeća možda malo na Salahove početke u Liverpoolu, koji je imao sličnih problema, ako se dobro sjećam.
Podsjeća možda malo na Salahove početke u Liverpoolu, koji je imao sličnih problema, ako se dobro sjećam.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa meni to upravo suprotno pokazuje.
Nije ga isla realizacija pa frajer sam stvori gol sa svoje polovine.
Raznovrstan je
.
Imao je i utakmica u kojima je bio brutalno efikasan ali evo u dvije zadnje tekme 3 sanse ciste je sjebao.
Nista strano za napadace to je tako nekada sve ide nekada promasujes plus ne igra na svojoj poziciji i opet je odlican.
Timo je klasa samo polako vidjet ce se to do kraja sezone.
Mane recimo je u vrhu promasenih prilika ove sezone bitno je da se nadjes u toj poziciji pa kada uhvatis ritam ide to ko na traci.
Raznovrstan je

Imao je i utakmica u kojima je bio brutalno efikasan ali evo u dvije zadnje tekme 3 sanse ciste je sjebao.
Nista strano za napadace to je tako nekada sve ide nekada promasujes plus ne igra na svojoj poziciji i opet je odlican.
Mane recimo je u vrhu promasenih prilika ove sezone bitno je da se nadjes u toj poziciji pa kada uhvatis ritam ide to ko na traci.
Pa Conte nece ni u ovakvoj raspaloj Seriji A uzeti titulu i on bolji od Pepa
Ako doceka kraj sezone u Interu uopce.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Znam ja da svako promašuje, nije u tome glavni problem.wadethegreat je napisao/la: ↑21 nov 2020, 16:13Pa meni to upravo suprotno pokazuje.
Raznovrstan je.
Limitiran je igrač u završnoj trećini terena, a to nije samo završnica, loše odluke donosi, tehnički nije dovoljno dobar...sve to utiče na njegov napadački arsenal. S druge strane nevjerovatno je brz i veliki je borac pa često prikrije svoje nedostatke. Ovo je sve bio problem i ranije, ali u Leipzigu se to manje primijeti jer je manja sredina a usto i prva zvijezda kluba.
On itekako mora poraditi na ovim stvarima ako se misli smatrati top napadačem, u suprotnom ovo su sve toplo-hladno predstave gdje pokaže svoje mane.
Werner je flop, nema tu price. Celzi pobjedjuje jer ima najlakse protivnike
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.