FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Tribalian
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 29 okt 2014, 16:45

Mene komentari sa sajtova ne zanimaju, zanima me sto ovaj junior ne moze da pogodi NISTA ? . Nije on ni propali talenat niti bilo sta, taman posla Scepovic, ali nije svejedno kad gledas nekog ko se u Zvezdi, i to u prvom timu, uci fudbalu. Da ce kojim slucajem ovaj da ostane u Zvezdi 4-5 godina, ne bi ja rec reko, nek ispadnemo iz prve lige ako treba, jer vecina na taj nacin dozivljava podmladivanje tima . Ali nerviram se, jer nas ovaj zavali na derbiju pa u kupu a iz Zvezde ce da ode na kraju sezone. Tako da me racku zabole sta ko misli o tome. A kod mladjih navijaca Zvezde je problem sto su zaboravili sta je Zvezda. Crvena Zvezda nije livadski klub niti je necija filijala niti je skola za menadzerske igrace. FK CZ je svetski i evropski prvak, najtrofejniji klub na ovim prostorima i najveci !
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 okt 2014, 16:56

Trib, sad bih nesto napisao, vuces me za jezik, ali necu! ;)

Odnosi se na 2 poslednje recenice iz rvog posta...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 okt 2014, 17:03

marconato je napisao/la:Trib, sad bih nesto napisao, vuces me za jezik, ali necu! ;)

Odnosi se na 2 poslednje recenice iz rvog posta...
Pisi sta hoces , slobodno. Ja cu za ove manekene uvek pisati sve sto mislim da treba, bagra koja ne ceni nista. Mozda su potreseni sto je jedan koji je isao da ih gleda danas neposredno posle toga upucan ?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 okt 2014, 17:14

E ovako, Zvezda jeste bila svjetski i evropski prvak, ali sada je nazalost **** od kluba i ekipe! Zao mi je sto to kazem, ali je tako!

To sto ti, ja, peti ili deseti zivimo u nekom tripu i u proslim vremenima, je nesto drugo!

Realnost je da je klub u dugu od 50 mil, da nema igracki kadar koji bi bio superioran u nasem prvenstu, a kamoli sta drugo! Realnost je da je klub neorganizovan, da se ne zna ko pije, a ko placa! Realnost je da nam igraju poluspremni ili nespremni igraci! Realnost je da taj isti Luka Jović igra, jer se gura da se proda, ali to ne znaci da on nije talentovan i da ne zasluzuje Zvezdin dres, nego da mi trenutno nemamo boljeg! Jedino ako ti mislis da Rakić i Despotović nisu obicna drva, koja u 50 % superligasa ne bi imali mjesta u startnih 11... ;)
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 29 okt 2014, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 okt 2014, 17:19

marconato je napisao/la:Ne treba on da trazi psihijatra, nego da zamoli Terzića da ga sto manje stavlja u usta sa pricama "avioni, kamioni, milioni..."

Decko nema ni 17 god. a oni su skoro svaki dan pricali o ciframa i njegovoj vrijednosti na evropskom trzistu! Bas su mu ucinili medvedju uslugu... ;)

još ljetos sam ovdje pisao da mi se uopšte ne sviđa hype koji je Terzić napravio oko Jovića. te odbili smo ponudu Atletika, te vrijediće 8 miliona, te mu dao devetku, te srpski Falkao....
Mislim da je malo kasno da Zvezdan povlači ručnu jer je šteta i Zvezdi i Joviću već nanesena. :facepalm:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 okt 2014, 17:25

Sve je to tacno, ali si opet promasio poentu. Poenta je da kakav god bio ti bi trebalo da budes prvi u JSL i da igras finale kupa svake godine. Za osvajanje JSL-a moze i na ovom forumu da se sastavi ekipa. Koliko god da smo propali opravdanja za ovakvo nezalaganje nema !

golman - @ Alan Kardec , bekovi @ Marconato i @ Dscile , stoperi @ Sarajlica ( talenat ko Luka Jovic) i iskusni @ Magica , vezni - @ Rooney , @ Dubrava , @ DANTES ( niko nije ocekivao da potpise za Zvezdu ) - napad -@ Braoolyo , @ Samo Lijevo @ Tribalian . Trener @ Bagrcavi . I eto ti sastav za osvajanje JSL-a . A ovi aktuelni igraci nek sede po tribinama i gledaju.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 29 okt 2014, 17:38

Zvezdi svakako svake sezone treba biti ambicija dupla kruna.. i zbog toga mi je krivo sto vec 2-3 godine ispadamo prije finala Kupa. Svaki trofej je bitan, barem za velicinu kluba, iako nam npr. proslosezonska titula nije donijela nista osim to +1.

A evo i dokaz koliko su promasaji normalani i kod starijih igraca, a da ne pricam o igracu od 17 godina.. Trenutno po mnogima najbolji napadac u ligi, Skuletic, nije postigao gol u situaciji jedan na jedan sa jedno 15 metara, jer mu je golman odbranio.

Ono sto Zvezdi treba jeste mnogo bolja igra veznih igraca.. Moraju se kreirati sanse za napadace, a ne da Jovic, Despotovic i Rakic zajedno imaju 15 sansi u 10 utakmica.

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 29 okt 2014, 17:55

Tribalian je napisao/la:
nnoo88 je napisao/la: Izgubih na kladionici losa Zvezda a trener im je jos losiji :salut:
Gresis oko trenera . ;) Sto bi Ivica Osim rekao " Ako se ne trci svaka taktika pada u vodu " , tako i ova nasa. :facepalm:
Bas zbog toga je trener los jer da je malo autoritativniji ne bi mu igraci dvije utakmice za redom igrali ovako lose :!:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 okt 2014, 18:02

Brate ovim igracima i Murinjo da je trener , dzaba bi bilo. Jednostavno ih nece ili ne znaju , otkud znam. Oni od kojih se ocekivalo najvise kao da nikad nisu igrali fudbal, i onda se pritisak okrenuo na ove klince tj. na navedenog Jovica i gleda se u njega kao da je Messi, a decko ne moze vola u dupe da pogodi. Revoltiran sam ja danas vise nego inace i zbog igre i zbog desavanja posle utakmice , ali preqrcilo mi je da gledam Zvezdu koja lici na treceligasa nekog neozbiljnog. Imamo najbedniju gol razliku i ucinak na gostujucim terenima u istoriji.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 okt 2014, 18:04

Tribalian je napisao/la:Sve je to tacno, ali si opet promasio poentu. Poenta je da kakav god bio ti bi trebalo da budes prvi u JSL i da igras finale kupa svake godine. Za osvajanje JSL-a moze i na ovom forumu da se sastavi ekipa. Koliko god da smo propali opravdanja za ovakvo nezalaganje nema !

golman - @ Alan Kardec , bekovi @ Marconato i @ Dscile , stoperi @ Sarajlica ( talenat ko Luka Jovic) i iskusni @ Magica , vezni - @ Rooney , @ Dubrava , @ DANTES ( niko nije ocekivao da potpise za Zvezdu ) - napad -@ Braoolyo , @ Samo Lijevo @ Tribalian . Trener @ Bagrcavi . I eto ti sastav za osvajanje JSL-a . A ovi aktuelni igraci nek sede po tribinama i gledaju.
E pa u tome i jeste poenta sto mi NEMAMO ekipu od koje bi se svako kolo trazila pobjeda i dominacija u ligi!
Prosle sezone smo jedva osvojili titulu, a imali smo igracki neuporedivo jaci tim nego sada! Mrdja i Dauda su Ibrahimović i Cavani za ove napadace, Milijas Pirlo za veznjake, spremni Pečnik za klasu bolji igrac nego ovaj sada....

To i jeste problem Zvezde, sto se uvijek ocekuje titula i pobjede (pa u nekim situacijama makar i na silu), a ne sagleda se realna situacija! Umjesto da se ove sezone forsiraju ti klinci i gradi tim za buducnost, mi non stop pricamo o tituli, manekenima i tako samo stvaramo kontraefekat i stavljamo im preveliki pritisak na pleca!

Ako cemo realno, Vojvodina je stabilniji klub i uigranija, spremnija, ozbiljnija, konstantnija... ekipa od nas, bez obzira sto smo ih dobili na pocetku prvenstva!

Gdje nema strategije i organizacije, nema ni ozbiljnih rezultata! Ovo sve je samo zamazivanje ociju... ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 okt 2014, 18:09

Ako je tako ko sto ti kazes, onda koji ce nam k*rac Kahriman, Katai i ostale ispusene lule. Neka lepo izadju ovi iz uprave ( ako je imamo uopste) i neka kazu " Mi cemo se ove sezone boriti za opstanak, okosnicu tima cinice igraci koji imaju od 17-19 godina ..." i nema problema, a ne ovako, satro imamo velike ambicije u sezoni, titulu mozemo uzeti glat... a izbacuje te amaterski FK Rad iz kupa i bodove ti uzima Vozdovac ...

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 29 okt 2014, 18:16

Dokle vise jbt sport i fudbal i sve

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 okt 2014, 18:18

Pa upravo zato sto smo neozbiljan klub! Nemamo nikakvu organizaciju i strategiju kada i kako doci do rezultata!

Drugo je sto oni misle da se titula moze i mora osvojiti sa amaterima, jer se Katai ne moze smatrati profesionalcem kada dodje iz Olimpijakosa nespreman i kao igrac koji igra opstinsku ligu, slicna stvar i sa Pečnikom! Nemamo ozbiljnog centarfora, nemamo kondicionog trenera koji nas je prije mjesec dana napustio zbog privatnog rada (toliko o ozbiljnosti naseg kluba :facepalm: )...

Tako samo lazu i sebe i nas, ali hvala Bogu, imamo oci i inteligenciju, pa se informisemo, gledamo, logicki zakljucujemo... ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 okt 2014, 18:22

nnoo88 je napisao/la: Dokle vise jbt sport i fudbal i sve
To ti je njihovo drugo ime , a glasi " Puc, puc, ozezi, ozezi pa ko p*cka bezi" .

@ Marconato, sad si pogodio poentu. ;) Izuzev prve recenice koja samo opisuje trenutno stanje. :)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 okt 2014, 18:26

Pa cemu onda nervoza i prevelika ocekivanja :?: :)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 okt 2014, 18:30

marconato je napisao/la:Pa cemu onda nervoza i prevelika ocekivanja :?: :)
Pa secas kako smo igrali do prve reprezentativne pauze, mislio sam da smo bolji nego prosle sezone, a nakon pauze kao da su se dogovorili da zaborave fudbal. Sreca pa ni ovi diletanti sa lavora ne mogu nikog da pobede sem nas. :mrgreen:

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 29 okt 2014, 18:31

Evo i Partizan je kiksao.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 okt 2014, 18:37

nnoo88 je napisao/la:Evo i Partizan je kiksao.
Kiksnuli su oni jos kad su osnovani.
Zadnja izmjena: Tribalian, dana/u 29 okt 2014, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 okt 2014, 18:42

Tribalian je napisao/la:
marconato je napisao/la:Pa cemu onda nervoza i prevelika ocekivanja :?: :)
Pa secas kako smo igrali do prve reprezentativne pauze, mislio sam da smo bolji nego prosle sezone, a nakon pauze kao da su se dogovorili da zaborave fudbal. Sreca pa ni ovi diletanti sa lavora ne mogu nikog da pobede sem nas. :mrgreen:
Ti delitanti imaju mnogo tezi raspored, igraju svaka 3 dana, a opet imaju vise snage i izgledaju spremnije od nas... :roll:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 okt 2014, 18:45

marconato je napisao/la:
Ti delitanti imaju mnogo tezi raspored, igraju svaka 3 dana, a opet imaju vise snage i izgledaju spremnije od nas... :roll:
Da, zato i jesu diletanti.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.