AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- _forzamilan_
- Kontakt:
gervo ce se preporoditi u Romi... mark my words!
- Cautinho
- Kontakt:
Bit ce mu dobro u Romi.
Nece se preporodit bas,ali vjerujem da ce pruzit dobre i kvalitetne partije.
Nosi kapu sa svojim imenom
Nece se preporodit bas,ali vjerujem da ce pruzit dobre i kvalitetne partije.
Nosi kapu sa svojim imenom
Keep walking.
-
Evil Genius II
gervinho je ugovorom vezan da nosi traku preko cela jerbo je ono prevelika distrakcija za ostatak ekipe

nova zanimljivost u reziji amerikanaca: vlasnici sezonskih karata imaju tu privilegiju da glasanjem odaberu treci dres. http://www.asroma.it/it/vota-la-maglia.html" onclick="window.open(this.href);return false;

nova zanimljivost u reziji amerikanaca: vlasnici sezonskih karata imaju tu privilegiju da glasanjem odaberu treci dres. http://www.asroma.it/it/vota-la-maglia.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ref Cam - MLS vs Roma
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
-
Evil Genius II
hahah pjanic is such a cuntJoeCelt je napisao/la:Ref Cam - MLS vs Roma![]()
-
Evil Genius II
veceras u 2 sata iza ponoci (ako se ne varam) je utakmica sa ekipom toronta. potrudicu se da ne zaspim jer moram priznati da sam pozelio romu
ovi igraci bi trebali poceti tekmu (4-3-3): De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Balzaretti; Pjanic, Strootman, Bradley; Lamela, Borriello, Caprari.
ako nekoga zanima brojevi za iducu sezonu su odabrani:
1 Lobont, 3 Dodo, 4 Bradley, 5 Castan, 6 Strootman, 7 Marquinho, 8 Lamela, 9 Osvaldo, 10 Totti, 11 Taddei, 12 Julio Sergio, 13 Maicon, 15 Pjanic, 16 De Rossi, 17 Benatia, 18 Caprari, 20 Tallo, 22 Destro, 24 Florenzi, 26 De Sanctis, 27 Gervinho, 28 Skorupski, 29 Burdisso, 33 Jedvaj, 35 Torosidis, 42 Balzaretti, 46 Romagnoli, 88 Borriello, 91 Crescenzi, 94 Ricci.
ako nekoga zanima brojevi za iducu sezonu su odabrani:
1 Lobont, 3 Dodo, 4 Bradley, 5 Castan, 6 Strootman, 7 Marquinho, 8 Lamela, 9 Osvaldo, 10 Totti, 11 Taddei, 12 Julio Sergio, 13 Maicon, 15 Pjanic, 16 De Rossi, 17 Benatia, 18 Caprari, 20 Tallo, 22 Destro, 24 Florenzi, 26 De Sanctis, 27 Gervinho, 28 Skorupski, 29 Burdisso, 33 Jedvaj, 35 Torosidis, 42 Balzaretti, 46 Romagnoli, 88 Borriello, 91 Crescenzi, 94 Ricci.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Sastav Rome:
De Sanctis; Maicon, Burdisso, Jedvaj, Dodò; Taddei, Bradley, Florenzi; Lamela, Borriello, Marquinho.
Čekao sam sve do sad da gledam Pjanića i Tottija, ali vala nemam namjeru gledati Taddeia, Bradleya i Marquinhoa.
De Sanctis; Maicon, Burdisso, Jedvaj, Dodò; Taddei, Bradley, Florenzi; Lamela, Borriello, Marquinho.
Čekao sam sve do sad da gledam Pjanića i Tottija, ali vala nemam namjeru gledati Taddeia, Bradleya i Marquinhoa.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Gubimo od Toronta.
E moj Burdisso

E moj Burdisso
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Pa ako si cekao do sada cekaj jos sat vremena. Trenutno gube 1:0 , i to zasluzeno. Zamisli da propustis veliki preokret 1:5 za Romu.Unknown Genius je napisao/la:Sastav Rome:
Bice preokret,evo ulazi Pjanicmilomlat je napisao/la:Pa ako si cekao do sada cekaj jos sat vremena. Trenutno gube 1:0 , i to zasluzeno. Zamisli da propustis veliki preokret 1:5 za Romu.Unknown Genius je napisao/la:Sastav Rome:
Kakav prodor Maicona haha 1:1 je
Florenzi je strijelac
Florenzi je strijelac
Et' sto bi reklle ''kolege'' sa hrvatskih portala ''predpredasistencija''.
Samo sto covjek udje posreci im se. Po ko zna koji put, prisustvo malog princa Rima prosto nadahnjuje ostatak ekipe
Samo sto covjek udje posreci im se. Po ko zna koji put, prisustvo malog princa Rima prosto nadahnjuje ostatak ekipe
Ma Pjanke je Pjanke
Jao kakav start Jedvaja ahahahha ne vjerujem

Jao kakav start Jedvaja ahahahha ne vjerujem
Udje Pjanic i Roma zabi 2 gola u 10 minuta

jak je to igrac. Mocan u svakom pogledu.
Dobar Pjanke.Samo da ga povrede zaobidju i ovo je njegova sezona aBd.pa onda Brazzzill 
Ma Pjanke je masina,vec sad dobro igra a tek su pripremne.Garcia ce ih sviju preporoditi.Ono je strasan trener.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.