Treba, ali ne za Zaccarda, vec za Galloppu, Antonellija ili Dzemailija. Giovinco je bio nauduvan od strane juventina, a decko nije odigrao nista. I dodatno, ima problema sa autoritetima.Rossoneri je napisao/la:Ovih dana se mnogo špekulira o eventualnom prelasku Zaccarda iz Parme u Juve, kao deal Parma bi dobila nekoliko milione, te Giovinca vezala ugovorom![]()
Šta mislite treba li se Juve riješiti ovog neotkrivenog talenta, koji nikad nije dobio pravu šansu u Juveu ?
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 21 dec 2010, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Što se tiče Giovinca, meni inače bio jedan od dražih igrača, nije dobio pravu priliku u Juventusu, a kad je otišao u Parmu izjavljivao je svašta, tako da je njegov povratak u Juventus upitan. Iako bih ja volio da se on vrati, ali teško će to ići.
[youtube][/youtube]
Kad je ovo uvedeno?
Kad je ovo uvedeno?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nedavno ... ne sviđa mi se nikako. Uredu što ima dobrih čkapija ali su mi cheerlidersice previše američki fazon, nije tome mjesto na fudbalskim utakmicama.Trasimaco je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kad je ovo uvedeno?
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
ajde sarajlija sa srecom a ja cu se pobrinuti oko Heroja, ili uskoro La Vecchia Signora-e..
Giovinco nikad nije dobio svoju priliku, priliku da sastavi 4-5 utakmica zaredom na svojoj poziciji sm/wf.. igrao je na pocetku prosle sezone kada se Diego povrijedio ali kao acm sto je potpuno strano za njega.. nadam se da cemo ga vratiti, jer jasno je ko dan da je bolji od Martineza.. ili ce biti novi Palladino..
Giovinco nikad nije dobio svoju priliku, priliku da sastavi 4-5 utakmica zaredom na svojoj poziciji sm/wf.. igrao je na pocetku prosle sezone kada se Diego povrijedio ali kao acm sto je potpuno strano za njega.. nadam se da cemo ga vratiti, jer jasno je ko dan da je bolji od Martineza.. ili ce biti novi Palladino..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Ja redovno ponedjeljkom pratim pregled Talijanske lige na ARENA1, i po mojoj procjeni, Giovincho je veoma dobar u Parmi.
Tacno, nikad nije dobio pravu sansu, ali sjecam se one tekme kada smo igrali sa Celzijem u 1/18 finala prije dvije godine kada je usao u igru u drugom poluvremenu i pravio cirkus od igraca, ono za publiku. Ako se uzme u obzir i da je bio ljubimac navijaca... mislim da ga treba vratiti.
Tacno, nikad nije dobio pravu sansu, ali sjecam se one tekme kada smo igrali sa Celzijem u 1/18 finala prije dvije godine kada je usao u igru u drugom poluvremenu i pravio cirkus od igraca, ono za publiku. Ako se uzme u obzir i da je bio ljubimac navijaca... mislim da ga treba vratiti.
MENI MOJE, A VAMA VASE
sve si upravu osim imenaF.G.R. HARMANI je napisao/la:Ja redovno ponedjeljkom pratim pregled Talijanske lige na ARENA1, i po mojoj procjeni, Giovincho je veoma dobar u Parmi.
Tri igrača Sampdorije prelaze u Juventus?
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2828.html
. Još kad se uzme u obzir da je Del Neri prošle sezone trenirao ove momke ne bih im trebalo puno da se uklope. Ali mislim da je ovo malo nerealno, jer ipak nije ni Samdoria supermarket
, pa da prodaju 4-5 najjačih igrača u januaru. Ali vidjet ćemo kako će se stvari razvijati.
Forza Juve!
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2828.html
Kako bih ovo bilo dobro Pazini, Ziegler i Poli. Pa ja mislim da bi već tad imali ekipu koja bi bila konkurentna za skudeto. Još riješiti se Amaurija ili Iaquinte, pa to bi bilo predobroPo nekim izjavama ljudi iz uprave Sampdorie moglo bi doći do velikog rasipanja ekipe iz Genove...
Izjava (Pazzini u Juve) koju je neki dan za medije dao Perineti (s.d Siene) ni jednom od strane Garonnea ili Gasparinna nije demantovana.
Po nekima Sampdoria i Juve imaju usmeni dogovor za Retu Zieglera koji čini se neće produžiti suradnju sa Sampom, i da sve bude potpuno na relaciji Torino-Genova ukoliko Sissoko ode a vjerovatno je da ide, Juve prema svemu sudeći ima zamjenu u liku Andrea Polia, jednom od najtalentovanijih mladih veznjaka u Evropi.
Iako se čini nemoguće da nakon što su izgubili Cassana (gotovo sve sa Milanom) sebi dozvole da im se desi luksuz gubitka još 2-3 vrlo važna igrača pred nastavak prvenstva čini se da se Garroneov projekat "Evropska Sampdoria" gasi puno brže od očekivanog, ekonomski problemi koje ima Garrone će možda presuditi...
Ostaje nam da u narednom periodu vidimo da li su ove informacije tačne.
Forza Juve!
Italia je napisao/la:sve si upravu osim imenaF.G.R. HARMANI je napisao/la:Ja redovno ponedjeljkom pratim pregled Talijanske lige na ARENA1, i po mojoj procjeni, Giovincho je veoma dobar u Parmi.
Tacno, nikad nije dobio pravu sansu, ali sjecam se one tekme kada smo igrali sa Celzijem u 1/18 finala prije dvije godine kada je usao u igru u drugom poluvremenu i pravio cirkus od igraca, ono za publiku. Ako se uzme u obzir i da je bio ljubimac navijaca... mislim da ga treba vratiti.nije Đovinćo, vec Điovinko
sta je samo pravio od onih africkih zirafa.. pa ismijavao ih na terenu
![]()
Nisi ni ti u pravu. Nije ni Điovinko, nego Đovinko ( Giovinco ), jer se 'g' i 'i' čitaju uvijek 'đ'.
Također 'c' i 'o','a' se čita kao 'ko' ili 'ka'.
Ovo su neke osnove čitanja tal.
greska u pisanju.. vidis da sam u prvom primjeru stavio bez i iza Đ.. 
- JuveSissoko
- Kontakt:
nice video
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
trac sa juventuz.com : Huntelar za Sissoka, Poli mjenja Momu, ako ne on, onda Cigarini ili Veloso, novi napadac jedino ako Amuri se uspije prodat, a znamo da on nece da ide, eto toliko
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
JuveSissoko je napisao/la:
nice video
Svaka ti dala za ovaj video Sissoko
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Svaka mu čast odigrao je odličnu polusezonu, iako su neki govorili da možda neće igrati najbolje, jer je igrao u Romi. Ali Aquilani je dokazao da je pravi profesionalac i nadam se da će biti još bolji drugi dio sezone, samo da ga aBd povrede zaobiđu.
Uživao sam se dok sam gledao ovaj video, ali i cijelu polusezonu kako je odigrao. Svaka čast majstore!
Uživao sam se dok sam gledao ovaj video, ali i cijelu polusezonu kako je odigrao. Svaka čast majstore!
JuveSissoko je napisao/la:trac sa juventuz.com : Huntelar za Sissoka, Poli mjenja Momu, ako ne on, onda Cigarini ili Veloso, novi napadac jedino ako Amuri se uspije prodat, a znamo da on nece da ide, eto toliko
I Gomez je u opciji http://www.vecchiasignora.com/rassegnas ... agina.html
Juventus oduzeo zvijezdu Zbigniewu Bonieku
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=531
) ili Inzaghi
.
A Murinjo me je iznenadio sa ovom izjavom, ali i dalje ga negotivim
Murinjo: Krasić je izvanredanZbog nezadovoljstva navijača, Juventus je odlučio da oduzme zvijezdu koja je bila dodjeljena Zbigniewu Bonieku i koja je trebala da se nađe na novom stadionu.
Čim se Boniek našao na spisku 50 legendi kluba i kada mu je dodjeljena zvijezda, počeli su protesti navijača koji smatraju da uprkos uspjesima sa klubom, on ne zaslužuje ovu nagradu zbog svog kasnijeg odnosa prema klubu.
Sada će se obaviti novo glasanje i glasaće se za novog vlasnika te zvijezde. Glasati mogu samo registrovani članovi sa zvaničnom sajtu Juventusa, a u konkurenciji za preostalu zvijezdu se nalaze (Boniek se takođe nalazi na listi):
Roberto Anzolin
Giancarlo Bercellino I
Luigi Bertolini
Alessandro Birindelli
Zibigniew Boniek
Massimo Bonini
Fabio Cannavaro
Massimo Carrera
Ernesto Castano
Umberto Colombo
Giuseppe Corradi
Edgar Davids
Luigi De Agostini
Teobaldo Depertini
Flavio Emoli
Pietro Fanna
Luciano Favero
Giovanni Ferrari
Rino Ferrario
Alfredo Foni
Guglielmo Gabetto
Roberto Galia
Bruno Garzena
Adolfo Gori
Helmut Haller
Filippo Inzaghi
Mark Iuliano
Vladimir Jugovic
Michael Laudrup
Gianfranco Leoncini
Ugo Locatelli
Sergio Manente
Giampietro Marchetti
Giancarlo Marocchi
Massimo Mauro
Giampaolo Menichelli
Luis Monti
Francesco Morini
Ermes Muccinelli
Federico Munerati
Bruno Nicolè
Karl Aage Praest
Benito Sarti
Vittorio Sentimenti III
Paulo Sousa
Luciano Spinosi
Gino Stacchini
Lilian Ulien Thuram
Igor Tudor
Mario Varglien I
Giovanni Varglien II
Giovanni Viola
Marcelo Danubio Zalayeta
Gianluca Zambrotta
Sto se tiče zvijezdice, svaka čast i treba mu je oduzeti. Ja bih volio da je dobije Davids, Zalayeta (koliko mi je ovaj igrač bio drag, džoker sa klupeJedan od najboljih trenera na svetu Žoze Murinjo ocenio je da je Miloš Krasić sjajan igrač i da Juventus ove sezone može da osvoji titulu prvaka Italije.
Murinjo je prošlog leta prešao u madridski Real, a prethodno je osvojio dve titule prvaka Italije i Ligu šampiona sa Interom.
"Juventusova ekipa ove sezone stalno raste. Akvilani igra veoma dobro, a Krasić je vrhunski igrač, sa izvanrednim kvalitetima. Mislim da Juventus ima šanse da osvoji Skudeto ove sezone" – rekao je Murinjo.
Je li se ovo meni cini ili ovdje nema Del Pierajuventus 0244 je napisao/la:Juventus oduzeo zvijezdu Zbigniewu Bonieku
Murinjo: Krasić je izvanredanZbog nezadovoljstva navijača, Juventus je odlučio da oduzme zvijezdu koja je bila dodjeljena Zbigniewu Bonieku i koja je trebala da se nađe na novom stadionu.
Čim se Boniek našao na spisku 50 legendi kluba i kada mu je dodjeljena zvijezda, počeli su protesti navijača koji smatraju da uprkos uspjesima sa klubom, on ne zaslužuje ovu nagradu zbog svog kasnijeg odnosa prema klubu.
Sada će se obaviti novo glasanje i glasaće se za novog vlasnika te zvijezde. Glasati mogu samo registrovani članovi sa zvaničnom sajtu Juventusa, a u konkurenciji za preostalu zvijezdu se nalaze (Boniek se takođe nalazi na listi):
Roberto Anzolin
Giancarlo Bercellino I
Luigi Bertolini
Alessandro Birindelli
Zibigniew Boniek
Massimo Bonini
Fabio Cannavaro
Massimo Carrera
Ernesto Castano
Umberto Colombo
Giuseppe Corradi
Edgar Davids
Luigi De Agostini
Teobaldo Depertini
Flavio Emoli
Pietro Fanna
Luciano Favero
Giovanni Ferrari
Rino Ferrario
Alfredo Foni
Guglielmo Gabetto
Roberto Galia
Bruno Garzena
Adolfo Gori
Helmut Haller
Filippo Inzaghi
Mark Iuliano
Vladimir Jugovic
Michael Laudrup
Gianfranco Leoncini
Ugo Locatelli
Sergio Manente
Giampietro Marchetti
Giancarlo Marocchi
Massimo Mauro
Giampaolo Menichelli
Luis Monti
Francesco Morini
Ermes Muccinelli
Federico Munerati
Bruno Nicolè
Karl Aage Praest
Benito Sarti
Vittorio Sentimenti III
Paulo Sousa
Luciano Spinosi
Gino Stacchini
Lilian Ulien Thuram
Igor Tudor
Mario Varglien I
Giovanni Varglien II
Giovanni Viola
Marcelo Danubio Zalayeta
Gianluca Zambrotta
Sto se tiče zvijezdice, svaka čast i treba mu je oduzeti. Ja bih volio da je dobije Davids, Zalayeta (koliko mi je ovaj igrač bio drag, džoker sa klupeJedan od najboljih trenera na svetu Žoze Murinjo ocenio je da je Miloš Krasić sjajan igrač i da Juventus ove sezone može da osvoji titulu prvaka Italije.
Murinjo je prošlog leta prešao u madridski Real, a prethodno je osvojio dve titule prvaka Italije i Ligu šampiona sa Interom.
"Juventusova ekipa ove sezone stalno raste. Akvilani igra veoma dobro, a Krasić je vrhunski igrač, sa izvanrednim kvalitetima. Mislim da Juventus ima šanse da osvoji Skudeto ove sezone" – rekao je Murinjo.) ili Inzaghi
.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Nisi skontao, od ovih nabrojanih se bira koji će drugi dobiti Boniek-ovu zvijezdicu na stadionu. Nisi ovo igrači koji imaju zvijezdice (ovi nemaju).
- JuveSissoko
- Kontakt:
u vezi zvijezdice , naravno Edgar Davids, takvih se malo radja , mada ni Cannavaro ako bi dobio , ja se ne bih bunio , otisao je al , jbga, nije pljuvao kao Boniek, mater mu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.