Nogometna reprezentacija Hrvatske
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Ovo je stvarno dno! 

Samo da se citira, duplo...Tritolone je napisao/la:Mene je sramota sta sam ikad navija za ovo **** od reprezentacije...Tritolone je napisao/la:Cacke je uvik spreman za uskocit
Nemam u planu gledat vise ovu reprezentaciju, a prava je steta jer su odvukli u smece jednu od najtalentiranijih generacija koju smo imali, neka im je na sramotu...
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Moram reči da sam malo razočaran.Oćekivao sam da će se zoki prihvatiti tog posla kao dokazano naijbolji hrvatcki strućnjak.Smatram da nijemu ne bi bio problem voditi i dinamo i repku posto zivi u zagrebu i dosta novih reprezentativaca (jer potrebna nam je svijeza krv) se nalazi upravo pod njegovim vodstvom u klubu.Ipak mozda je ovo samo privremeno riješenje gdje će Ante pustiti Zokija da mirno sprema dinamo za proliječe u europi i vazne utakmice koje sljede pa po plasmanu na euro prepustiti mu klupu da nas Zoki povede do rezultata generacije.To bi baš bio,ono,pogodak u centar.A hejterima koji sereju mogu reči samo da se napuše,koga bi vi mlatimudani izabrali za izbornika?ajde koga,lako solit pamet?,,
Cestitke novom izborniku. Njemu i igracima zelim puno srece i vjerujem da ce se bez problema uspjeti plasirati na euro.
Hoćemo Robija Decembarskog.SiamoNoi je napisao/la:Moram reči da sam malo razočaran.Oćekivao sam da će se zoki prihvatiti tog posla kao dokazano naijbolji hrvatcki strućnjak.Smatram da nijemu ne bi bio problem voditi i dinamo i repku posto zivi u zagrebu i dosta novih reprezentativaca (jer potrebna nam je svijeza krv) se nalazi upravo pod njegovim vodstvom u klubu.Ipak mozda je ovo samo privremeno riješenje gdje će Ante pustiti Zokija da mirno sprema dinamo za proliječe u europi i vazne utakmice koje sljede pa po plasmanu na euro prepustiti mu klupu da nas Zoki povede do rezultata generacije.To bi baš bio,ono,pogodak u centar.A hejterima koji sereju mogu reči samo da se napuše,koga bi vi mlatimudani izabrali za izbornika?ajde koga,lako solit pamet?,,

- SlevinKelevra
- Kontakt:

Ma, cak i da Cacic ostvari sve pobjede do kraja kvalifikacija, izmislice se neki razlog za nogu i - Zoki vodi reprezentaciju na Euru.

Izbor Čačića me toliko i ne čudi, al' me čudi kako su došli na ideju da za pomoćnika uzmu deklarisanog fašistu Šimunića. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa to je lakse razumljivo nego ovo s Cacicem. Za izbornika su imali vise marioneta s kojim mogu upravljati. Naravno, nitko od tih marioneta nije miljenik publike. Simunic je idol navijaca i to je sasvim logican slijed dogadjaja. Zele se izvuci na njegovu popularnost, ali nece uspjeti, tj. samo ce njemu srusiti popularnost.Saurman je napisao/la:Izbor Čačića me toliko i ne čudi, al' me čudi kako su došli na ideju da za pomoćnika uzmu deklarisanog fašistu Šimunića.
Vidim da mnogi prestaju pratit ovu reprezentaciju. Ja ne znam sta su do sad pratili. Ja odavno ne gledam utakmice, a i kad gledam onda gledam preko ku*ca. Igraci igraju kao da im je mrsko i zasto bi to pratio? Jos ovaj cirkus s izbornicima. Aj, Bilicu se poklopilo, ali ga kasnije sustiglo neiskustvo. Sad dobro gura u PL, ali Stimac i Kovac? Vece nelogicnosti nego Cacic koji barem ima desetljeca iskustva dok njih dva nemaju skupa tri sezone.
Drago mi je kad dobiju, al to ono aj draze mi je da su dobili nego izgubili, ali nemam bas ni malo zelje da budem pred TV-om, da nekog nazovem i kazem ajmo u grad popit pivu i pogledat utakmicu. I to je tako vec godinama. Prije sam bio lud kad igraju s Maltom, je*avao sve po spisku kad pokaze pogresan aut, a sad vec koju godinu me neki osjecaj uhvati samo kad je veliko takmicenje. I to je razlog zasto mogu razumjeti da netko ohladi od Dinama. Mozda je smijesno, al meni je Dinamo uvijek bio deset puta drazi od reprezentacije, al eto, ako sam ja mogao ohladiti od reprezentacije, od neceg u sta se kune cijela nacija, onda tako shvatim da netko ohladi od Dinama. Mazohista jesam, ali su tako i meni mazohisti svi ovi koji luduju dok cekaju antinogometnu utakmicu. Sad je cijeli savez antinogometni pa mnogi odustaju, al mene su igraci svojim nezalaganjem davno ubili i to je razlog zasto me cisto boli ona stvar kako igra Modric i Real, kako igra Barca i Rakitic, kako je igrao Inter i Kovacic, je*e mi se za njihove individualne uspjehe i uspjehe njihovih klubova, je*e mi se sto Modric s Realom uzme LP kad im je svima reprezentacija bitna ko i crno ispod nokta. I onda na sve to savez dodje kao slag na tortu.
I to iste one osobe koje su razapinjale ljude koji su nacrtali svastiku na Poljudu.Vjerujem da će nam spuki,kayser,pajo i ekipa rado objasniti ovaj slučajSaurman je napisao/la:Izbor Čačića me toliko i ne čudi, al' me čudi kako su došli na ideju da za pomoćnika uzmu deklarisanog fašistu Šimunića.

Izbori

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
[youtube][/youtube]
Izbori
Izbori

- gerdmuller
- Kontakt:

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
http://www.moz.zartsport.com/vesti/tole ... vci/116217Tole copy - Mamić paste! Hrvatska i Srbija jedine ex-YU sa selektorima koji nisu bili reprezentativci
Sve ostale selekcije iz regiona imaju poznata fudbalska imena na klupama, a samo Kockasti i Orlovi selektore bez trenerskog pedigrea
Onako kako Tomislav Karadžić i njegova glasačka mašinerija već godinama rade šta hoće i biraju selektore kako hoće, tako ovih dana Zdravko Mamić pljuje u lice fudbalskoj Hrvatskoj. Šerif hrvatskog fudbala je opet isterao svoje i nacionalni tim Kockastih sve više liči na njegovu privatno vlasništvo.
Izbor Anta Čačića na selektoru funkciju je izazvao zemljotres u Hrvatskoj. Iza svega stoji Zdravko Mamić koji na kratkom povocu drži predsednika FS Hrvatske i tamošnju fudbalsku legendu Davora Šukera. Jasno je da se Šuker u Hrvatskoj pita koliko i Savo Milošević kod Toleta Karadžića.
I pored nekih solidnih trenerskih imena koje Hrvatska poseduje. Mamić je izgurao svog dugogodišnjeg pijuna Čačića koji je ranije bio trener Dinama, ali kao i većina Mamićevih trenera nije dugo trajao.
Sada Hrvatska uz Srbiju jedina u regionu ima na selektorskoj funkciji trenera koji nikada nije bio reprezentativac ni svoje, ni neke druge zemlje. Sloveniju sa klupe predvodi legendarni Srećko Katanec, crnogorski selektor je Branko Brnović koji je bio reprezentativac Jugoslavije. Na klupi Makedonije sedi bivši Brnovićev saigrač u selekciji Jugoslavije Ljubinko Drulović, dok BiH trenira legenda tamošenjeg fudbala i bivši reprezentativac stare Juge Mehmed Baždarević.
Srbiju trenira Radovan Ćurčić koji je imao skromnu igračku karijeru, a potom i trenersku, dok će Hrvate voditi Ante Čačić koji je prosečan prvoligaški trener bez nekih većih uspeha u karijeri ne računajuči duplu krunu sa Dinamom što se u eri Zdravka Mamića podrazumeva.
Reprezentacije koje su pre nekoliko godina imale Radomira Antića i Slavena Bilića na selektorskim funkcijama sada bi prvi put posle 1994. godine mogle da obe propuste jedno veliko takmičenje. Srbija je odavno prestala da mašta o plasmanu na EP u Francusku, a Hrvati su u komplikovanoj sigtuaciji, mogu direktno na EP, mogu u baraž, ali mogu i da ispadnu. Sa novim selektorom, treći scenario je realniji nego pre nekoliko dana...
Za utehu Mamiću i Karadžiću može da bude činjenica da ni svetski šampion Joakim Lev nije igrao za reprezentaciju. Ko zna, možda su dvojica vizionara balkanskog fudbala prepoznala novog Leva u svojim izborima...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ne bi me iskreno čudilo da u skorom periodu vidimo otkazivanja igrača reprezentaciji, previše lošeg zraka u HNS-u struji, a ovime su prokopali dno.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Jel u Srbiji još uvijek vide Mamica kao "cudotvorca,najuspjesnijeg menadzera na Balkanu" ili se to malo promijenilo?marconato je napisao/la:...
Holiga:
Laku noć, Hrvatska: imenovanje Čačića finalni je čin ‘privatizacije' Vatrenih
Evo i Hytner kuži sve samo još pojedincima odavde ništa nije jasnoUoči utakmice Dinama i Arsenala, britanski The Guardian je objavio priču o tome kako su braća Mamić u ovosezonsku kampanju za Ligu prvaka krenula iz zatvora. Bilo je tužno vidjeti kako su dvojica ili trojica domaćih komentatora naglašavanje tako notorne činjenice doživjela kao otočku aroganciju ili cinizam. U Zagrebu sam razgovarao s autorom tog članka, Davidom Hytnerom, koji me je pitao: “Dobro, nešto mi nije jasno. Njih dvojica na slobodi su samo zato jer su platili milijunsku jamčevinu i sve ukazuje na to da su stvarno sebi prisvojili klupski novac te da bi prije ili kasnije trebali završiti natrag iza rešetaka. Kako je moguće da su samo nastavili obavljati svoje poslove u tom klubu i da se mediji ponašaju kao da ništa nije bilo? Je li to vama normalno?”
Da se nadovežem:kako je moguće da dvojica ključnih dužnosnika osumnjičena za težak zločin ( Mamić i Vrbanović), koji čekaju završetak istrage, a protiv njih svjedoče i neki od ključnih reprezentativaca, nastavljaju obavljati svoje poslove kao da ništa nije bilo, pa i postavljaju izbornika za kojega je sasvim jasno da će samo još dodatno otuđiti reprezentaciju od naroda? Je li to vama normalno?

Izbori

Ne generalizuj...SiamoNoi je napisao/la: Jel u Srbiji još uvijek vide Mamica kao "cudotvorca,najuspjesnijeg menadzera na Balkanu" ili se to malo promijenilo?

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pa ne,pitam ozbiljno.Ranije sam čitao neke srpske portale i uvijek ga se hvalilo i ona priča "da je nama Mamić" pa me zanima jel se malo promijenila ta slika kako ga "masa" vidi.Znam da ima onih koji znaju kako stvari stoje,ali mi se uvijek činilo da su u manjini.
Izbori
Izbori

Pa ti sto ga gotive ili su ga gotivili, pricali su to u kontekstu svojih klubova, jer koliko god paradoksalno bilo, Mamić za nase klupske funkcionere i jeste uspjesan sportski radnik! Onda zamisli kakva je situacija kod nas...
Sad je neka druga prica, Mamić se trudi da sa reprezentacijom postigne ono sto Tole i ekipa vec deceniju rade od nase nacionalne selekcije...

Sad je neka druga prica, Mamić se trudi da sa reprezentacijom postigne ono sto Tole i ekipa vec deceniju rade od nase nacionalne selekcije...

Di je HNS odrzao presicu
S ovim se samo sprdat 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ajde, Cacica bi nekako i mogli progutati... Mislim, ipak je trener, nisu doveli nekog vodoinstalatera, ali ako vec prave tako riskantan potez zasto onda Simunic?
Da li su ti ljudi bas tako bezobrazni i bas ih toliko nije briga? Da li mozda nikog nisu mogli naci (u sto sumnjam)?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.