NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha

Neutral
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2016, 08:47

@Kawhi

Ti si u pravu, Leonard bi imao 25+ poena u bilo kojoj drugoj ekipi osim Spursa.

Pogledaj Jimmya kako nema Rosea, pogledaj brojke kada je Milsapa kada je otišao Boozer i još milion primjera.

Niko ne kaže da je Leonard bolji igrač napadački od Kevin Duranta, ali gledajući obje strane parkete, Leonarda bi izabrao 10 od 10, ali ovdje se gledaju stats, jutarnji početak dana uz lagani boxscore, pa prosipati nekakvu pamet, po tome su najjači troleri ove teme koji vrte jednu te istu priču svaki drugi dan. Na kraju ti kažu, šta ti znaš, njemu je boxscore sve objasnio, kakva utakmica, kakva odbrana, koga briga za to :thumbup:

Da je Durant superioran ostao bi u Oklahomi sa Beastbrookom, ovako će ostati zamapćen kao James, igrač koji je morao promijeniti prvo klub da uzme prsten :kafa:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2016, 08:50

slika

Forumaši koji onanišu na KD u naletu :thumbup:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 30 nov 2016, 08:53

Koliko god se razmisljo i mijenjao misljenja, na kraju skontam da si ti najjaci pick za kantu, upravo radi takvog stava i razmisljanja, steta za Kawhia jer mu je stalo da pokupi titulu, ali ti si prejaka konkurencija ipak, a cini mi se da si izlobirao i sa Effeom nas lobi k sebi, s toga vjerovatno uzimas rutinski. :thumbup:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2016, 08:56

Effenberg mi je jedan od najboljih frendova na forumu, zamolio sam ga da glasa za mene, ali šta zna neznalica kao što si ti.

Vidim kao i uvijek maloumni komentar o temama koji apsolutno nemaju veze sa raspravom i temom, nego nekakvi ataci zbog kojih misliš da je meni kao loše ili da me pogađaju. E moj sinko, stani u red, fali tebi još pure :thumbup:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 30 nov 2016, 09:00

Nemam ja nista protiv tebe prika moj, cak si mi simpa vjeruj, vidim da si tu svaku noc i da pratis NBA konstantno. Samo mislim da si zasluzio bar neku nagradu za sav trud na ovom forumu, a dres Dzeke je prikladna u svakom slucaju, pa ako ne mozes kao forumas godine mozes kao kanta ga dobiti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2016, 09:04

Dobio sam nagradu kao forumaš godine, vrijeme je i za kantu godine. "Jarane", ne moraš makar lagati s tim da nemaš ništa protiv mene, da je to tako, ne bi pisao nebuloze svako malo koji nemaju veze sa temom. Ja na NBA pišem isključivo o NBA, slike, stats, tu i tamo rasprava ko je bolji, ne pametujem oko gluposti i nekakve nagrade sa nekakvim lobijem kao što to ti radiš.

Ti najviše kvariš temu ovdje, ti si trol koji podsjeća na @Greivisa, rekao bi i @lenbias, ali on je makar nekad nešto napisao i o košarci, ostao je objektivan u nekim stvarima.

Živio ti meni još stotinu godina, ali ovdje se prestajemo "dopisivati", uživaj u sportu, svako dobro.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 30 nov 2016, 09:07

Naravno da imam nesto protiv lika kojeg sam upoznao na nekom **** virtualnom forumu SS.ba i s kojim sam 5 puta razmjenio misljenja.
Fakat nisam znao da sam trol, neka si me prepoznao. :urnebes:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2016, 09:09

Kawhi Leonard i Jimmy Butler stats

slika

slika

Zanimljivo da je Kawhi bio 15 pik, a Jimmy 30 iste godine, draft 2011 :thumbup:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 nov 2016, 12:05

Neutral je napisao/la:@Kawhi

Ti si u pravu, Leonard bi imao 25+ poena u bilo kojoj drugoj ekipi osim Spursa.

Pogledaj Jimmya kako nema Rosea, pogledaj brojke kada je Milsapa kada je otišao Boozer i još milion primjera.

Niko ne kaže da je Leonard bolji igrač napadački od Kevin Duranta, ali gledajući obje strane parkete, Leonarda bi izabrao 10 od 10, ali ovdje se gledaju stats, jutarnji početak dana uz lagani boxscore, pa prosipati nekakvu pamet, po tome su najjači troleri ove teme koji vrte jednu te istu priču svaki drugi dan. Na kraju ti kažu, šta ti znaš, njemu je boxscore sve objasnio, kakva utakmica, kakva odbrana, koga briga za to :thumbup:

Da je Durant superioran ostao bi u Oklahomi sa Beastbrookom, ovako će ostati zamapćen kao James, igrač koji je morao promijeniti prvo klub da uzme prsten :kafa:
:lol:

Ima nas koji nismo za računarom dok gledamo utakmice, a tu je i NBA LP. No, dobro, super je kad znaš ko je boxscore forumaš, a ko gleda utakmice. Jer, ne daj bože da neko ko gleda utakmicu kaže da bi izabrao Duranta spram Kawhija u svakom trenutku, to bi automatski značilo da nije u životu pogledao utakmicu i da mišljenje bazira na osnovu dva klika uz jutarnju kafu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2016, 12:21

http://www.espn.com/nba/story/_/id/1816 ... les-strain

Lakersi bez dva važna igrača protiv Bullsa večeras.

@Monolog

Izvini, ne pišem se sa ljudima koji ne gledaju nba utakmice, a pišu o tome, nisi relevantan da napišeš bilo šta kvalitetno. Ne pišemo se nikad više, živio, svako dobro :thumbup:

PS: Lijepo da si se prepoznao :wave:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 nov 2016, 12:25

Izvini Avdiću, nisam te prepoznao. :lol: :mrgreen:

Haj' molim te večeras komentariši sve utakmice, da ne moram sutra poslijepodne gledati onu koju sam htio, te da si tako uštedim dragocjeno vrijeme.

Unaprijed hvala,

Osoba koja ne gleda NBA utakmice.

:thumbup: :wave:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 30 nov 2016, 12:28

Mene zanima kako neko zna ko i kada gleda utakmice? :mrgreen:

Ne patim od toga da moram gledati sve tekme da bih bio relevantan.. a iskreno i ne gledam ih, jer imam faks svakog jutra. Odgledam sedmicno 2-3 koje me zanimaju i to je to. U svakom slucaju, ne mislim da to sto neko vise gleda NBA znaci da bolje razumije kosarku.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 30 nov 2016, 12:29

Kako momak rudari za dres, treba to cijenit.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 30 nov 2016, 12:30

Dovoljno je pogledati njegov potpis i shvatiti sa kakvim momkom mi vodimo diskusije.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2016, 12:34

Kawhi Leonard nastavlja sa svojim kontinuiranim napretkom, ove sezone uz usage rate od 30% zabija 25 poena po utakmici, a u obrambenom djelu je i dalje elitan. Gregg Popovich je to komentirao na svoj način:

„To je radio stalno otkad je ovdje. Ako se ne varam, on dobiva manje minuta nego ostali igrači na njegovoj poziciji u ligi. Ne vjerujem da će se istrošiti, ne planiram postupati s njim kao s Latrellom Sprewellom. Na kraju krajeva, on je plaćen da igra i obranu i napad, stoga dovuci svoju gu*icu na teren i pojavljuj se na obje strane parketa. Ako nećeš, platit ćemo te 4 milijuna.“

Spursi su u početku htjeli da Leonard postane bolje verzija Brucea Bowena. Malo je reći da je nadmašio očekivanja.

„Pretjerivali bi kad bi vam rekli da smo znali kakav će igrač postati. Jednostavno se dogodilo. Kao s Manu Ginobilijem i Tonyjem Parkerom. Trebala nam je visina u momčadi i doveli smo ga, mislili smo da ima brze noge te smo ga pomakli na nisko krilo. Ispalo je da ima mentalitet kao i Tim Duncan, prvi se pojavi, zadnji ode. Jednostavno želi biti najbolji što može postati.“

filip13

Post Postao/la filip13 » 30 nov 2016, 13:12

dscile je napisao/la:Mene zanima kako neko zna ko i kada gleda utakmice? :mrgreen:

Ne patim od toga da moram gledati sve tekme da bih bio relevantan.. a iskreno i ne gledam ih, jer imam faks svakog jutra. Odgledam sedmicno 2-3 koje me zanimaju i to je to. U svakom slucaju, ne mislim da to sto neko vise gleda NBA znaci da bolje razumije kosarku.

I meni je to nejasno kad neko spomene u raspravi na forumu kako zna da taj i taj ne gleda tekme nego samo box score,kako li pojedinci to znaju

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 30 nov 2016, 13:19

filip13 je napisao/la:I meni je to nejasno kad neko spomene u raspravi na forumu kako zna da taj i taj ne gleda tekme nego samo box score,kako li pojedinci to znaju
[Neutral mode ON]

Ako kasno komentarises na forumu onda gledas, ako ne komentarises na forumu znaci da ne gledas. Gledanje u snimku se ne prizna.

[/Neutral mode OFF]
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2016, 13:38

Očigledno je ko ovdje gleda utakmice, a ko ne, svaka dalja rasprava tipa tzv modertora, inače navijača lejkersa koji trola temu je suvišna, ali šta se može, ignoriraj i uživaj dalje :cool:

Oprostite, post mu je izbrisan jer sam ga prijavio :thumbup:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 30 nov 2016, 15:26

od svih aktivnih igraca u ovom trenutku da sam vlasnik expansion ekipe prvo bih birao davisa, pa duranta, a kawhi bi mi sigurno bio i iza embiida
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 30 nov 2016, 15:39

KK_Bosna je napisao/la:od svih aktivnih igraca u ovom trenutku da sam vlasnik expansion ekipe prvo bih birao davisa, pa duranta, a kawhi bi mi sigurno bio i iza embiida

A oni kao ne bi bili zasticeni :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []