AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ček zar nisu Allievi kadeti? A Primavera juniori?
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma i jesu i nisu, nije ko kod nas, više je to kao ovi su u19, a ovi drugi u21L'Avvocato je napisao/la:Ček zar nisu Allievi kadeti? A Primavera juniori?
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
ma nisu, ne postoji prvesntvo u21 u italiji... imas u19 i tu je roma prvak, ovo vase je u17 mislimtony-mortale je napisao/la:ma i jesu i nisu, nije ko kod nas, više je to kao ovi su u19, a ovi drugi u21L'Avvocato je napisao/la:Ček zar nisu Allievi kadeti? A Primavera juniori?
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com
- tony-mortale
- Kontakt:
ma nije primavera baš u 19 igraju tu momci i sa preko 20 godina, a za ove naše što su osvojili si u pravu svi su 1994 i 1995 godišta znači dođe nešto kao u 17, al ima između njih još jedna "liga" tzv berretti tu su momci 1992-93 godište znači nešto kao u 19, e tu nemam pojma ko je prvak al nije milan garant čim ih ne spominju
a roma je uzela primaveru izbacili su milana 1-0 gledao sam malo tu utakmicu neki napadač na M zabio jedini gol, al bila dobra tekma puno šansi bilo i stativa i prečki, lijep fudbal igraju dečki
a roma je uzela primaveru izbacili su milana 1-0 gledao sam malo tu utakmicu neki napadač na M zabio jedini gol, al bila dobra tekma puno šansi bilo i stativa i prečki, lijep fudbal igraju dečki
[youtube][/youtube]
btw evo šta gattuso misli o hamsiku

btw evo šta gattuso misli o hamsiku

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Je li potpisao El Shaarawy
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
haman ha. kažu ima neke obaveze lične, valjda nekakvi ispiti
pa će to onda zgotoviti. i ovako to je gotov deal 99,9%. u seriji b dok je imao 17-18 godina bio je 2. najbolji igrač stoga možemo reći da je dobar talenat.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
evo ga, to je to, samo liječnički i bit će oficijelno milanov igrač. tako kaže njegov agent. dobrodošao!
Stephan El Shaarawy is an AC Milan player - agent
"El Shaarawy is now a Milan player, just his medical need to take place," the agent said.
"He will be part of the team from the outset with good prospects. I am convinced he will do well."
Grifoni chief Enrico Preziosi's echoed the agent's comments, saying: "We have an agreement with Milan. He just has to pass his medical. For us the deal is closed."
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Kontakt:
gotovo je to izgleda i od sutra je novi igrač milana Stephan El Shaarawy, otac mu iz egipta pa ga zovu il faraone, nisam ga gledao nikad, pogledao sad par klipova i djeluje dobro, brz, zna s loptom, ali nekako mi je puno da se za nekog ko ima 18 godina i igrao je samo seriu b da pola merkela i još 5-10 miliona keša (razne cifre se spominju).
Svi kažu da je najveći talenat u svojoj generaciji, daj bože da postane svjetska zvjezda ali koliko je takvih talenata propalo da to ništa ne mora da znači, nisam siguran ni da će dobijati puno šansi da igra, najtanji smo u veznom redu i najtalentovanijeg mladog veznjaka šaljemo na posudbu, a dovodimo još mlađeg napadača a tu smo popunjeni više nego dobro
,
a interesantno je opet da se puno posluje s genovom još malo i ime će promjeniti u milan b, nešto mućkaju
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Svi kažu da je najveći talenat u svojoj generaciji, daj bože da postane svjetska zvjezda ali koliko je takvih talenata propalo da to ništa ne mora da znači, nisam siguran ni da će dobijati puno šansi da igra, najtanji smo u veznom redu i najtalentovanijeg mladog veznjaka šaljemo na posudbu, a dovodimo još mlađeg napadača a tu smo popunjeni više nego dobro
a interesantno je opet da se puno posluje s genovom još malo i ime će promjeniti u milan b, nešto mućkaju
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mali ima mooda cim je odlucio upustiti se u borbu sa ovakvom konkurencijom u napadu
ma posudit ce ga Milan vec ovog ljeta negdje, bitno je samo da su ga otkupili
ma posudit ce ga Milan vec ovog ljeta negdje, bitno je samo da su ga otkupili
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Interista di cuore
- Kontakt:
Il piccolo Faraone je igracina.Gledo sam ga ove sezone vise puta i skoro svaki put me odusevio...Zna se za njega vec duze vrijeme,al mislim da je greska sto dolazi u Milan odmah.Mozda je bilo bolje da je osto u Genoi jednu sezonu jer u Milanu ce tesko dobit neku ozbiljniju priliku...Nije napadac,vise je krilo,a moze igrat i trequartistu.
Mali je od malena navijac Milana,a idol mu Kaka tako da ne cudi da je doso kod vas.Eh sad, 6 i po miliona + pola ugovora Merkela za pola njegovog ugovora mi se cini ipak previse.
Kakogod,ako budete znali s njim mislim da ste dobili buducu veliku zvijezdu...U petak dolazi u Milano,u subotu su medicinski pregledi tako da ce vjerovatno tad nekad i da bude zvanicno za njega.
Jos jednog veznjaka da dovedete i vas mercato rijesen,no ne sumnjam da ce taj veznjak doc u periodu izmedju 25 i 31 augusta,jer celo tad obavlja vecinu vaznijih poslova...
Mali je od malena navijac Milana,a idol mu Kaka tako da ne cudi da je doso kod vas.Eh sad, 6 i po miliona + pola ugovora Merkela za pola njegovog ugovora mi se cini ipak previse.
Kakogod,ako budete znali s njim mislim da ste dobili buducu veliku zvijezdu...U petak dolazi u Milano,u subotu su medicinski pregledi tako da ce vjerovatno tad nekad i da bude zvanicno za njega.
Jos jednog veznjaka da dovedete i vas mercato rijesen,no ne sumnjam da ce taj veznjak doc u periodu izmedju 25 i 31 augusta,jer celo tad obavlja vecinu vaznijih poslova...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sta je ovo hoce milan ko Drogbu
... nevjerovatno nama treba veznjaka, a oni bi uzeli napadaca...pa sa kakvom bi formacijom tad igrali 4-3-3 jeli svakako ima manjka veznjaka tako da nema nam druge
...Robinho da bude ofaznivni vezni?
i u napadu Ibrahimovic,Drogba ,Pato....mislim nema smisla, ali ako bi uspjeli dovesti Gansa uz to kakva bi nam onda formacija izgledala? ko bi igrao i koliko bi bilo nezadovoljnih 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tony-mortale
- Kontakt:
ma kakav drogba, ne treba on sad milanu nikako, al sve se više piše da je čuveni mister X
marek hamšik, a cassano se stalno negdje seli prvo fiorentina, pa liverpul sad kao neku razmjenu s juventusom spominju njega za amaurija 
- SoloJuve26
- Kontakt:
- tony-mortale
- Kontakt:
heheh, kamo sreće, al od toga nema ništaSoloJuve26 je napisao/la:sta ovo citam da je milan zaintresovan za HULK
- SoloJuve26
- Kontakt:
ma zastone ako prodate Pato , moze te dovesti.tony-mortale je napisao/la:heheh, kamo sreće, al od toga nema ništaSoloJuve26 je napisao/la:sta ovo citam da je milan zaintresovan za HULK
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- tony-mortale
- Kontakt:
kakva prodaja pata od toga sad nema ništa garant, pa ipak je on sad dio familije berlusconi, nema njemu nikud iz milana
ma izgleda hamšik je x, mada bi ja nekog kreativnijeg tipa pastore ili ganso, al nek oni ikog dovedu dobro će biti
ma izgleda hamšik je x, mada bi ja nekog kreativnijeg tipa pastore ili ganso, al nek oni ikog dovedu dobro će biti
- SoloJuve26
- Kontakt:
a da zaboravid a je on s barbaromtony-mortale je napisao/la:kakva prodaja pata od toga sad nema ništa garant, pa ipak je on sad dio familije berlusconi, nema njemu nikud iz milana![]()
Ma nevjerujem da ce Napoli napustiti hamisk, pogotovo sad kad igraju Cl i ima finanskiji dobro. Pametnije bi vam bilo da ulozite u Fabregasa.
Za Fabregasa Arsenal trazi 50mil.eura cini mi se.Tesko da ce Milan izdvojiti tolike pare,Pastore je bolje rjesenje,a vjerujem i dosta jeftinijeSoloJuve26 je napisao/la:a da zaboravid a je on s barbaromtony-mortale je napisao/la:kakva prodaja pata od toga sad nema ništa garant, pa ipak je on sad dio familije berlusconi, nema njemu nikud iz milana![]()
ma izgleda hamšik je x, mada bi ja nekog kreativnijeg tipa pastore ili ganso, al nek oni ikog dovedu dobro će biti,,nista onda prodaj te zlatana i pobjedujete CL s HuLkom, tako kaze historija oko zlatana
![]()
![]()
Ma nevjerujem da ce Napoli napustiti hamisk, pogotovo sad kad igraju Cl i ima finanskiji dobro. Pametnije bi vam bilo da ulozite u Fabregasa.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Pastore jeftinji?? Onda si se zajebo.. Zamparini ga neda ispod 500, i reko je da ako ce ga prodati da ide van Serie A ..L-Train je napisao/la:Za Fabregasa Arsenal trazi 50mil.eura cini mi se.Tesko da ce Milan izdvojiti tolike pare,Pastore je bolje rjesenje,a vjerujem i dosta jeftinijeSoloJuve26 je napisao/la:a da zaboravid a je on s barbaromtony-mortale je napisao/la:kakva prodaja pata od toga sad nema ništa garant, pa ipak je on sad dio familije berlusconi, nema njemu nikud iz milana![]()
ma izgleda hamšik je x, mada bi ja nekog kreativnijeg tipa pastore ili ganso, al nek oni ikog dovedu dobro će biti,,nista onda prodaj te zlatana i pobjedujete CL s HuLkom, tako kaze historija oko zlatana
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.