Ne igra ni John Terry.JamesJoyce je napisao/la:Sta se radujes, ne igra Nani u Juventusu.

35%-65%, ajmo još malo.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ne igra ni John Terry.JamesJoyce je napisao/la:Sta se radujes, ne igra Nani u Juventusu.
Još jedna provala ovog mitomana.SteveHeighway je napisao/la:Sve je lijepo to što vi nabrajate igrače iz svoje škole,ali stavljati Valdesa sa njima u istu rečenicu je smiješno. Momak je žešća flopina i krš od golmana.
SteveHeighway je napisao/la:Cuj svjetska klasa sad vidim sto si kanta bio
I forster je branio sve zivo messiu pa nije svjetska klasa.
Reina je 4 puta bio zlatna rukavica premiershipa imao odlicnih performansa pa nije bio svjetska klasa. Ne kontas ti taj pojam vrlo si mlad djecace. Stavljati u isti kos valdesa sa casiljasom nojerom bufonom je maloulno i tragikomicno ali sta drugo ocekivati od tebe zar ne.
Ziv bio nemoj mi replicirati,optuzit ce me za samaranje forumske nejaci.
Pa moras kad sam u pravutuzlak1987 je napisao/la:SteveHeighway je napisao/la:Cuj svjetska klasa sad vidim sto si kanta bio
Reina je 4 puta bio zlatna rukavica premiershipa imao odlicnih performansa pa nije bio svjetska klasa. Ne kontas ti taj pojam vrlo si mlad djecace. Stavljati u isti kos valdesa sa casiljasom nojerom bufonom je maloulno i tragikomicno ali sta drugo ocekivati od tebe zar ne.
Nek smo se jednom složili
Ko ga stavlja u isti koš sa gore nabrojanim golmanima neznalico ?SteveHeighway je napisao/la:Cuj svjetska klasa sad vidim sto si kanta bio
Nađi mi jedan post u kojem ja pljujem Valdesa i pravim krš od njega i otiću s foruma, može ?muamerc je napisao/la:Nije krs, ali ste vi od njega na svom pdfu napravili krsa. Okrivljavali ste ga kao sto sad Realovci rade Bejlu. Tek ste u polusezoni popustili jer ste vidjeli da ipak on nije kriv i ne samo to, nego vas i vadi. Sta onda ocekivati da i drugi misle.
Rajaz je napisao/la:
Victor Valdes je svjetska klasa okrunjena svim mogućim trofejima a u kojima je u nekima od istih imao ključnu ulogu.
Prvo izjavi ovako jednu notornu glupostSteveHeighway je napisao/la:Sad trofeje uzima kao relevantne u tome jel klasa ili nije,smijesan si patuljak.
Onda je pinto klasa,onda su klase john o sea i wes brown
Valdes je ispodprosjecan golman,nista posebno,cetvrta ili peta klasa golmana moze u istu recenicu sa Ben Fosterom i Storariem npr. Golmani kao sto su Begovic,Lloris,Perin,Leno su za njega Oliver Kahn,svi redom.
Zatim mu dokažeš da se Victor Valdes itekako može svrstati u istu rečenicu sa ''svojom'' generacijom koja je pokorila evropski fudbal uzduž i poprijeko s njim na golu, navedeš mu da je imao ključnu ulogu u finalu LP 2006., pokažeš mu koliku je mitomaniju izvalio i opet nastavi s brukanjem.SteveHeighway je napisao/la:Sve je lijepo to što vi nabrajate igrače iz svoje škole,ali stavljati Valdesa sa njima u istu rečenicu je smiješno. Momak je žešća flopina i krš od golmana.
Marvin je napisao/la:Npr Neuer,kada je Bajern u fulu i kada napada on ce imati jednu ili nijednu intervenciju po utakmici ali kada ima malo vise posla ipak pokaze dosta slabosti.
anelbavarac je napisao/la:Marvin je napisao/la:Npr Neuer,kada je Bajern u fulu i kada napada on ce imati jednu ili nijednu intervenciju po utakmici ali kada ima malo vise posla ipak pokaze dosta slabosti.
Kljucaj temu.
Apsolutno nebitno, niko ovdje nije rekao da je Valdes najbolji na svijetu, ali je kao golman svjetska klasa.tuzlak1987 je napisao/la:Zar je bitno ko je sta rekao, postoji IFFHS. U ovom stoljecu Valdes nikada nije dobio tu nagradu iako je Barca konstantno bila u vrhu.
Ter Stegen je vec sada bolji golman nego stp je Valdes ikada bio.. Nemogucnost protivnika da napadne Barcu zbog toga sto Barca iskontrolise gotovo svaku svoju utakmicu dosta ide u korist golmanima Barce..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.