Zajedno smo jaci.madridist je napisao/la:@Raul64,Tariq hvala prijatelji,
admin takodje.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Zajedno smo jaci.madridist je napisao/la:@Raul64,Tariq hvala prijatelji,
admin takodje.

Izbacila i tebe poplava napokonRaul_64 je napisao/la:Ide bre jauci na Holandeza

rio_Ferdy88 je napisao/la:Izbacila i tebe poplava napokonRaul_64 je napisao/la:Ide bre jauci na Holandeza
Nego sad zaozbiljno, kako prođe sa poplavama u tvom kraju, jel' ih bilo blizu tebe, pitao sam na onoj temi predviđenoj za to, ali nisi odgovorio
Cap17an je napisao/la:Polako sam, za 5 godina ćeš biti punoljetan, ima da te boli qracKawhi je napisao/la:Ja sam 2 sedmice nikakav.Stara me danas pita šta mi je,ljubav,škola ili nešto treće.Jbg,valjda je ljubav.Furymaker je napisao/la:imal nervoze momci?

Cap17an je napisao/la:Polako sam, za 5 godina ćeš biti punoljetan, ima da te boli qracKawhi je napisao/la:Ja sam 2 sedmice nikakav.Stara me danas pita šta mi je,ljubav,škola ili nešto treće.Jbg,valjda je ljubav.Furymaker je napisao/la:imal nervoze momci?

Stan mi 15 metara naspram Bosne , al je na uglu , geografski specificno podignutorio_Ferdy88 je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Izbacila i tebe poplava napokonRaul_64 je napisao/la:Ide bre jauci na Holandeza
Nego sad zaozbiljno, kako prođe sa poplavama u tvom kraju, jel' ih bilo blizu tebe, pitao sam na onoj temi predviđenoj za to, ali nisi odgovorio

moj alonso sta nam ucini
  moj alonso sta nam ucini  

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.