Bio im je neophodan, jer je Barzagli otišao, a Chiellini već ima 35. Bonnucci isto polako ulazi u godine. De Ligt je igrač koji može biti kvalitetno rješenje u narednih 10,15 godina.rope11 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 00:10Ligt će sigurno biti klasa, ali mislim da im je bio nepotreban. Ishitreno se uletilo u tu priču.
Umjesto da se uložilo u kvalitetnog veznjaka ili dva jer je to najtanji dio ekipe, oni pljunuše onolike pare jer im je iskrsnulo da dovedu wonderkida, iako je stoper bio zadnja stvar koja im je trebala.
Ovako sam Ligt nije donio nikakav poseban upgrade u odbrani jer su tu svejedno jaki, ali se zato itekako osjeti nedostatak kvalitetnih igrača na sredini. Radi toga će se opet najvjerovatnije popušiti LŠ.
I još je to čini mi se povuklo i onu glupu trampu Cancelu-Danilo.
Generalno, Juve treba dosta nove krvi, ukoliko žele da izbjegnu sudbine Intera i Milana. Ronaldo, Khedira, Matuidi, Cuardado, Higuain, svi preko 30 godina, a imaju značajnu minutažu.
To za vezu apsulutno stoji. Jedini top igrač je naš Pjanić, Khedira je ok ako oko sebe ima igrače, ali je u godinama, Matuidi je zahvalan igrač, ali su i njega stigle godine. Cana ne treba komentarisati, Ramsey tek treba da pokaže kakav je igrač.
Mislim da je njima najbolje da vrate Pogbu. Siguran sam da bi on opet proigrao. Potreban je on Juvetu, kao što je i Juve njemu.