Komentari Hordi i Manijaka su odlični! Smrt komunizmu sloboda Bošnjacima!Shanks je napisao/la:Komentari Manijaka na klipu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Prvi se ja ne osjećam kao Bošnjak, pa navijam za Sarajevo, a isto vrijedi i za značajan broj naših navijača.Mi smo iznad tih primitivnih etničko-vjerskih podjela, za razliku od vas.
I haj' se više odlučite jesmo li nacionalisti ili komunjare, ne možemo biti i jedno i drugo nikako.
I haj' se više odlučite jesmo li nacionalisti ili komunjare, ne možemo biti i jedno i drugo nikako.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
OLJE I TRECI UZ ALLAHA NEGO PRVI UZ POMOC VLAHAShanks je napisao/la:Prvi se ja ne osjećam kao Bošnjak, pa navijam za Sarajevo, a isto vrijedi i za značajan broj naših navijača.Mi smo iznad tih primitivnih etničko-vjerskih podjela, za razliku od vas.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Cimirot je u ove dvije utakmice sto je odigrao i Pirlo u smislu kontrol lopte i Toure u trkackom smislu za sve ove nase zadnje vezne na celu sa kapitenom koji je najgori...jede mali loptu zivotami
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 21 jun 2013, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Opet poraz, ali nema veze.Sreća pa su nam eventualni protivnici u prvom pretkolu EL uglavnom lagani, pa ćemo to moći da prođemo i ovako neuigrani.Do drugog i eventualno trećeg pretkola će se mnogo toga promijeniti, siguran sam.Zna Husref šta radi. 

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Dobra tekma danas pravo, bili smo dosta bolji od njih danas, ali opet smo pogrijesili u odbrani i tako nam i zabise gol, i moramo popraviti po mom misljenju realizaciju,i po mogucnosti dovesti jos jednog napadaca, imamo karica i nikog vise jer ovaj Melunovic je krampa prava.
Melunovic je previse statican,treba ovdje brzi spic koji ce traziti izvaciti se,razvaciti odbranu,ovaj ako je doceka to je to,sto je najgore i kad je doceka nece ga zabiti,Karic je totalno drugaciji igrac i mislim da mora imati prednost,Melunovic moze igrati ali kad se ganja rezultat pa pocnu da nabijaju lopte u 16 glavom bez obzira pa on ovakav kakav je tu i moze nesto,ovako nema fajde
Inace igra ko igra je mnogo brza,mnogo brzo se oslobadjaju lopte,dosta vise trci vezni red,dosta izmjenjuju tih pasova ,ali nazalost onog glavnog -zadnjeg za sansu nema,ali i to vidim u razlogu da je Melun kako napisah statican niti se zna izvuc nit koji klinac
Iskreno ja uopste nisam nezadovoljan vidim ovdje mnogo dobrih stvari,a za neki konacni sud definitivno cekam da vidim kako ce to da izgleda sa Karicem gore
Inace igra ko igra je mnogo brza,mnogo brzo se oslobadjaju lopte,dosta vise trci vezni red,dosta izmjenjuju tih pasova ,ali nazalost onog glavnog -zadnjeg za sansu nema,ali i to vidim u razlogu da je Melun kako napisah statican niti se zna izvuc nit koji klinac
Iskreno ja uopste nisam nezadovoljan vidim ovdje mnogo dobrih stvari,a za neki konacni sud definitivno cekam da vidim kako ce to da izgleda sa Karicem gore
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- samir_tm87
- Kontakt:
High je napisao/la:Nešto starija slika.
http://i46.tinypic.com/mcc1oy.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
igrali ermin husenbasic jel dobijao prilike u ovim prijateljskim
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sretno Sedine u Olimpicu 

- champions1921
Ne mogu da vjerujem da nije mogao naci nista vani, a vi ste puno zijanili njegovim odlaskom..ado-hz je napisao/la:Sretno Sedine u Olimpicu
BUDI ŽELJO !!!
Pa nije lud da ide kad mu zena ima 2milje platu u elektorprivredi, ovako ostao u Sa i nastavio da igrachampions1921 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da nije mogao naci nista vani, a vi ste puno zijanili njegovim odlaskom..ado-hz je napisao/la:Sretno Sedine u Olimpicu

- champions1921
A to ne smije zenu ostaviti samu godinu-dvijeado-hz je napisao/la:Pa nije lud da ide kad mu zena ima 2milje platu u elektorprivredi, ovako ostao u Sa i nastavio da igrachampions1921 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da nije mogao naci nista vani, a vi ste puno zijanili njegovim odlaskom..ado-hz je napisao/la:Sretno Sedine u Olimpicu

BUDI ŽELJO !!!
S konja na magarca... Iz kluba koji mu je sve dao u instant klub gdje je jedina razlika u korist OlimpiKa plata... Predviđam mu skoru propast (niko se s Otoke nije povratio u fudbal) i brzo zaboravljanje...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jest mi ga zao, al sigurno da ima i njegove krivice u svemu ovome, al bar je ostao dosljedan. Gdje ce ga to odvesti, vidjet cemo, a jos se treba i ovo potvrdit.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Jao ovdje ima i vidovitih,pored Džemile iz Travnika!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Koliko sam ga samo volio i postovao 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
s ovim postom da nije lud da ide kad mu zena ima 2 milje platu je sve receno o nasem fudbalu i nasoj ligi nasim igracima,grohotm se smijem,nadrealisti bi imali tema za skeceve da su na okupu
bas me interesuje koliku mu je gracic platu dao.
Pojedinci su mi krajnje smiješni. Čovjek ide za parama i to je svakako razumljivo. Šta će poslije fudbala ?
Stavite se u njegovu poziciju, šta bi to vi uradili ? Njegova ljubav prema Sarajevu će uvijek biti prisutna ali u ovom slučaju se od ljubavi ne živi.
Nemojte mu hanumu spominjati, budite kulturni. Privatnost.
Stavite se u njegovu poziciju, šta bi to vi uradili ? Njegova ljubav prema Sarajevu će uvijek biti prisutna ali u ovom slučaju se od ljubavi ne živi.
Nemojte mu hanumu spominjati, budite kulturni. Privatnost.