Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zar nije umjetnost fuliti 4 para od 4. Ha ha
Tako mi i treba kad igram na frku.dijabola je napisao/la:Nba:
Detroit-Boston kp2 @ 1.75
Toronto-Lakers (-4,5) h2 @ 1.85
Howard over 18,5 @ 1.85
Westbrook over 24,5 @ 1.85
NFL:
New England-Baltimore (+7,5) h2 @ 1.85
Neam vremena da kucam analize.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- diplomatija
- Kontakt:
svaka ti cast, ja nisam nikad uspio, a sinoc sam te ispratio i eto desilo se hah, ja boga mi ocekivao uvecan racun kad ono sve crveno hahDona je napisao/la:Zar nije umjetnost fuliti 4 para od 4. Ha ha
- zlatniljiljan
- Kontakt:
ma samo ti prepisuj,ne moze se uvijek ni prolaziti,ja sta odigram to i postavim ovdje,bitno je da jedni drugima pomazemo i da raja sta zaradiMonolog je napisao/la:Ovog @zlatnogljiljana još nisam ispratio, a frajer ima 90% prolaznosti.Prijatelju, kad padneš neki par, znaj da sam ga ja uplatio.
![]()
Izvinjavam se onim što su ganjali oba daju 3+ na moju preporuku.

Bio bih zahvalan ako bi mi neko preporučio neku domaću online kladionicu. I po mogućnosti da postoji mogućnost depozitnog kladjenja, odnosno uplate novca. Što znači da mogu otići u tu zemaljsku kladionicu i uplatiti pare na račun, doći kući, ulogovati se i fino igrati online. E sad me interesuje postoji li nešto takvo kod nas (u BiH konkretno
)?

Smoke Weed Everyday!
danas kosarka ranije 
evo sasstavljam neki tiket moram ic u grad pokupovat stvarcice
inace za ovog sto je genou postavio kao dojavu,, pa i budala je mogla skontat da nije dojava. ko je imao to dojave kad je juve sredjivao utakmice ?? kamo li sad da neko nadje dojavu u ligi petice. ( Nemojte mislit da prozivam juventine)
@EvoMene imas premier kladionicu.. Ima i bhplay kao dobar al nmg ti nista za njega reci nisam isprobao.. Premier uglavnom valja

evo sasstavljam neki tiket moram ic u grad pokupovat stvarcice
inace za ovog sto je genou postavio kao dojavu,, pa i budala je mogla skontat da nije dojava. ko je imao to dojave kad je juve sredjivao utakmice ?? kamo li sad da neko nadje dojavu u ligi petice. ( Nemojte mislit da prozivam juventine)
@EvoMene imas premier kladionicu.. Ima i bhplay kao dobar al nmg ti nista za njega reci nisam isprobao.. Premier uglavnom valja

Ako želiš igrati LIVE onda je to williams kladionica odnosno wwin.ba, ako želiš igrati onako, bez live imaš premier ili bhplay kladionice, solida ništa spec al et... možeš to i na wwin al sva para ode na live, bar kod meneEvoMene je napisao/la:Bio bih zahvalan ako bi mi neko preporučio neku domaću online kladionicu. I po mogućnosti da postoji mogućnost depozitnog kladjenja, odnosno uplate novca. Što znači da mogu otići u tu zemaljsku kladionicu i uplatiti pare na račun, doći kući, ulogovati se i fino igrati online. E sad me interesuje postoji li nešto takvo kod nas (u BiH konkretno)?

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
E, hvala. Samo mi reci postoji li u tim kladionica mogućnost tog depozitnog uplaćivanja pošto nisam baš voljan da se bakćem sa računima i PayPal-om ako baš ne moram.
Nema teoretske šanse da mi obični smrtnici dobijemo dojavu iz Liga Petice. Jedino možemo iz nekih "divljih" liga (Bolivija, Peru, Kolumbija itd.). Male su šanse da ih dobijemo i iz tih a kamoli iz ovih najjačih.

Nema teoretske šanse da mi obični smrtnici dobijemo dojavu iz Liga Petice. Jedino možemo iz nekih "divljih" liga (Bolivija, Peru, Kolumbija itd.). Male su šanse da ih dobijemo i iz tih a kamoli iz ovih najjačih.
Smoke Weed Everyday!
Imaš sve vrste uplata, kako hočeš, putem kartice, preko poslovnica, putem PayPal-a itd itd itd... Samo izaberi, sve će uradit da ti uzmu lovu, ne brini 

- stomaklija
- Kontakt:
EvoMene je napisao/la:E, hvala. Samo mi reci postoji li u tim kladionica mogućnost tog depozitnog uplaćivanja pošto nisam baš voljan da se bakćem sa računima i PayPal-om ako baš ne moram.![]()
MOzes bracika, odes u WWIN i tamo ti je je 2KM minimum uplata dok se u premieru moras registrovati kod tete u poslovnici i dobijes njihovu karticu i ulogujes se kuci i pičiš. Btw u Premieru ti je marka minimum pa ti vidi. Sretno gubljenje novaca

Barem ću u svakom trenutku znati koliko sam izgubio, pa me možda to navede da se napokon ostavim kladjenja 

Smoke Weed Everyday!
@zlatniljiljan je najbolji kladionicar na forumu, od zadnjih mozda 7-8 singlova promasio je samo jedan, ubjedljivo skida ovaj AHL. Svaka cast, nastavi tako 

- soccercrazy
- Kontakt:
hahahaha, upravo to, live klađenje je zaraza, a pare s racuna idu ko u prici!GunnerS je napisao/la:Imaš sve vrste uplata, kako hočeš, putem kartice, preko poslovnica, putem PayPal-a itd itd itd... Samo izaberi, sve će uradit da ti uzmu lovu, ne brini

Samo strpljivi i disciplinirani igrači, godinu završavaju u plusu!
U bh play je 0.1 minimum,ako ti sta znaciEvoMene je napisao/la:Barem ću u svakom trenutku znati koliko sam izgubio, pa me možda to navede da se napokon ostavim kladjenja

Nad tobom sunce najljepše sja
Preporucujem ti Premier. Wwin pored obicnog kladjenja ima i live kladjenje, te razne pokere, brojeve, rulete, a to su igre izmisljene za uzimanje para. Da ne bi dosao u iskusenje ili radoznalost pa probao to, bolje ti je Premier gdje takva mogucnost ne postoji.EvoMene je napisao/la:Barem ću u svakom trenutku znati koliko sam izgubio, pa me možda to navede da se napokon ostavim kladjenja
- zlatniljiljan
- Kontakt:
hvala hvalaEignore je napisao/la:@zlatniljiljan je najbolji kladionicar na forumu, od zadnjih mozda 7-8 singlova promasio je samo jedan, ubjedljivo skida ovaj AHL. Svaka cast, nastavi tako

hajd nastavi da i ja osjetim u đepu to 

PORTUGAL: Portuguese Liga
-----------------------------------------------
21:00 Moreirense - Benfica GG i 3+ 2.60
-----------------------------------------------
21:00 Moreirense - Benfica GG i 3+ 2.60
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Southampton - Everton Tacan rezultat 1:2 @ 7
Southampton - Everton PS1 @ 1.65
Zasto 1-2? Osjecaj?funnyMe je napisao/la:Southampton - Everton Tacan rezultat 1:2 @ 7
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.