Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Contentissimo
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
http://www.insidefutbol.com/2014/08/24/ ... ed/156513/" onclick="window.open(this.href);return false;
eto poljaka
a ako je istina ovo za Đerdana, dva ljevaka istovremeno, toga nam fali u napadu 
eto poljaka
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Di Marzio piše da bayern traži 23 miliona, stvarno ne znam sto ne daju te pare kad su to pristali dati za Iturbea 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma sad ce to Marota da kupi, prvo posudba, pa jedna rata pa jos 4 rate, plus bonusi.Sissoko je napisao/la:Di Marzio piše da bayern traži 23 miliona, stvarno ne znam sto ne daju te pare kad su to pristali dati za Iturbea
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- Contentissimo
- Kontakt:
Sissoko je napisao/la:Di Marzio piše da bayern traži 23 miliona, stvarno ne znam sto ne daju te pare kad su to pristali dati za Iturbea
navodna nasa ponuda, posudba naravno
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Ponuda je ok,samo me zanima na koliko ce rata bit isplacena ova dva miliona,ako dodje do transferaContentissimo je napisao/la:Sissoko je napisao/la:Di Marzio piše da bayern traži 23 miliona, stvarno ne znam sto ne daju te pare kad su to pristali dati za Iturbea
navodna nasa ponuda, posudba naravno2+16 miliona
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- masteRofPoker
- Kontakt:
4 miliona sad za posudbu i jos 18 na godinu sa obaveznim otkupom i to je to.Contentissimo je napisao/la:Sissoko je napisao/la:Di Marzio piše da bayern traži 23 miliona, stvarno ne znam sto ne daju te pare kad su to pristali dati za Iturbea
navodna nasa ponuda, posudba naravno2+16 miliona
- 10DelPiero
- Kontakt:
Dolazi Shaqiri ako je to zvaincna ponuda, da vidimo sad ocjene za ovaj prelazni rok 
Ne treba puno o njemu pisat, svi smo mu se nadali
Ne treba puno o njemu pisat, svi smo mu se nadali
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma teško da će doći Shaqiri, jednostavno ne vidim način da Bayern prihvati Marottine zajebancije.
Podolski je još jedno od onih 'oh shit, skoro će kraj merkata daj šta daš' rješenja.
Falkao? E tu sam sa već slatko nasmijao.
Podolski je još jedno od onih 'oh shit, skoro će kraj merkata daj šta daš' rješenja.
Falkao? E tu sam sa već slatko nasmijao.
Ono što bode oči je da se potrošilo manje od 30M u ovom roku (Morata + Romulo), sve ostalo je sića ili posudbe s pravom otkupa te se postavlja pitanje šta je sa onih cca 25 miliona koji su navodno nuđeni za Iturbea.
Te pare, ako pistoje, su izgleda odlučili ne potrošiti, a iste bih bez razmišljanja dao za Shaqiria.
Da u klubu shvataju značaj dolaska takvog igrača i koliko nam samo neizmjerno može pomoći u svim takmičenjima, još juče bi učinili neizmjeran napor i žrtvu i doveli ga. Samo jedan igrač koji može promijeniti filozofiju ekipe i dati nam dimenziju koju nikako nemamo.
Ali, ne znaju. Bolje je žrtvovati sezonu nego dvadesetak miliona koji će se vratiti.
Te pare, ako pistoje, su izgleda odlučili ne potrošiti, a iste bih bez razmišljanja dao za Shaqiria.
Da u klubu shvataju značaj dolaska takvog igrača i koliko nam samo neizmjerno može pomoći u svim takmičenjima, još juče bi učinili neizmjeran napor i žrtvu i doveli ga. Samo jedan igrač koji može promijeniti filozofiju ekipe i dati nam dimenziju koju nikako nemamo.
Ali, ne znaju. Bolje je žrtvovati sezonu nego dvadesetak miliona koji će se vratiti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa mozda ga stvarno zele, jer dimarzio kaze da su poslali zvanicnu ponudu. Mozda su namjerno krenuli sa manjom ponudom da se Marota moze cjenkati, a sta ce drugo da radi.Pogba je napisao/la:Ono što bode oči je da se potrošilo manje od 30M u ovom roku (Morata + Romulo), sve ostalo je sića ili posudbe s pravom otkupa te se postavlja pitanje šta je sa onih cca 25 miliona koji su navodno nuđeni za Iturbea.
Ukoliko ga Bayern ne zeli, on ce doci kod nas sigurno, ali ukoliko je Bayern ni tamo ni vamo, mogao bi nam
pucati cifre. Ali mislim da mi nemamo tih 20 miliona u kesu, jer i Iturbe bi isao na rate.
5 miliona za posudbu i sljedece godine obavezan otkup za 16,17 i posao dogovoren.
Dvadesetak miliona za Shaqirija djeluje nestvarno. Pa hebemu miša u današnje vrijeme polovni panjevi koštaju više od toga. Ako je na prodaju za te pare, propustiti ga bi bilo ravno katastrofi.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/falcao- ... tus/138780" onclick="window.open(this.href);return false; 
04.10.2009 !!
Suplja.
Vidis da niko na temi ne pise o tome, pa skontaj koliko je ozbiljno.
Cak i da Radamel zeli ici - javilo bi se desetak klubova koji ga mogu platiti.
Vidis da niko na temi ne pise o tome, pa skontaj koliko je ozbiljno.
Cak i da Radamel zeli ici - javilo bi se desetak klubova koji ga mogu platiti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma nova bomba naravno nisam vjerovao u ovo , ali hajde reko da postavim 
04.10.2009 !!
Podolski bi trebao uskoro 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Podolski -> Wolfsburgtopnik1 je napisao/la:Podolski bi trebao uskoro
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nebrojeno puta je pokazao da je klocina prava! Daleko mu kuca od Torina bila !Sissoko je napisao/la:Podolski -> Wolfsburgtopnik1 je napisao/la:Podolski bi trebao uskoro
Max Allegri
dingospo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Juventus closing in on Falcao
Juventus are sitting in pole position to lure Radamel Falcao away from Monaco and could sign the prolific striker on a one-year loan deal.
Gazzetta dello Sport
Podolski close to Wolfsburg
Lukas Podolski could sign a three-year contract with Wolfsburg, who will pay Arsenal a €12 million fee to sign him. Juventus have also been heavily linked with the player.
L'Equipe
Falcao set for Juventus Loan
Monaco striker is set to move to Juventus on a one-year loan. The Italian champions have made a €20 million bid for the Colombian, which the Ligue 1 side have accepted.
Gazzetta dello Sport
Torino interested in Giovinco
Torino are ready to move for Juventus playmaker Sebastian Giovinco for a fee of €8 million if they sell Alessio Cerci.
Tuttosport
Juventus are sitting in pole position to lure Radamel Falcao away from Monaco and could sign the prolific striker on a one-year loan deal.
Gazzetta dello Sport
Podolski close to Wolfsburg
Lukas Podolski could sign a three-year contract with Wolfsburg, who will pay Arsenal a €12 million fee to sign him. Juventus have also been heavily linked with the player.
L'Equipe
Falcao set for Juventus Loan
Monaco striker is set to move to Juventus on a one-year loan. The Italian champions have made a €20 million bid for the Colombian, which the Ligue 1 side have accepted.
Gazzetta dello Sport
Torino interested in Giovinco
Torino are ready to move for Juventus playmaker Sebastian Giovinco for a fee of €8 million if they sell Alessio Cerci.
Tuttosport
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.