FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

MaryJane
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la MaryJane » 30 dec 2009, 12:11

Zdena04 je napisao/la:
secer je napisao/la:mlada damo, vi imate ozbiljan problem koji zahtjeva hitne mjere saniranja istog :)
preporucujem provjereni lijek koji nema nuspojava, a radi se o golokarin-u :)
lijek je univerzalan, lijeci svaku zensku bolest :) a uzima se vise puta dnevno(najmanje 2x)
golokarin je moguce uzimati oralno, ali se preporucuje i kod upala.
takodje se preporucuje bas ovaj redoslijed.
paznja!
tretman primjenjivati 10. dana, pa onda dodji na forum da vidimo rezultate :)
dakle, lijek u sake i apliciraj.. :)
Ovaj post je za mene još jedna potvrda da su navijači Bayerna-a obični debili. By the way, pravopis "Bavaraca" je najjači na ovom portalu. Bravo, samo tako nastavite. :!:
kad vec pokusavas bit pravopisna/pravopisan, onda recenicu napisi jednim jezikom, a ne mijesajuci kruske i jabuke, koristeci vise jezika 8-) 8-)
ii dobro nam ide zar ne, niko nas ne voli :roll: :D :D
Che

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 dec 2009, 12:20

Zdena04 je napisao/la:
secer je napisao/la:mlada damo, vi imate ozbiljan problem koji zahtjeva hitne mjere saniranja istog :)
preporucujem provjereni lijek koji nema nuspojava, a radi se o golokarin-u :)
lijek je univerzalan, lijeci svaku zensku bolest :) a uzima se vise puta dnevno(najmanje 2x)
golokarin je moguce uzimati oralno, ali se preporucuje i kod upala.
takodje se preporucuje bas ovaj redoslijed.
paznja!
tretman primjenjivati 10. dana, pa onda dodji na forum da vidimo rezultate :)
dakle, lijek u sake i apliciraj.. :)
Ovaj post je za mene još jedna potvrda da su navijači Bayerna-a obični debili. By the way, pravopis "Bavaraca" je najjači na ovom portalu. Bravo, samo tako nastavite. :!:
Ko nam kaze????? :o :o :o
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 dec 2009, 12:36

http://www.transfermarkt.de/de/forum/15 ... zeige.html

Ne znam koliko bi bio dobro pojacanje?????
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

MaryJane
Kontakt:

Post Postao/la MaryJane » 30 dec 2009, 12:47

omerbavarac je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/forum/15 ... zeige.html

Ne znam koliko bi bio dobro pojacanje?????
to omere de ti nama bayern :D tema offtopic otisla :D
hmm ja bi onog dante-a, pokazao se do sad..
Che

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 30 dec 2009, 15:29

MaryJane je napisao/la:
kad vec pokusavas bit pravopisna/pravopisan, onda recenicu napisi jednim jezikom, a ne mijesajuci kruske i jabuke, koristeci vise jezika 8-) 8-)
ii dobro nam ide zar ne, niko nas ne voli :roll: :D :D
Morao sam provjeriti opće znanje forumaša, imaš 5- od mene. :D
Minus je za za početno slovo u rečenici (By the way 8-) )

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 dec 2009, 15:45

Zdena04 je napisao/la:Ovaj post je za mene još jedna potvrda da su navijači Bayerna-a obični debili. By the way, pravopis "Bavaraca" je najjači na ovom portalu. Bravo, samo tako nastavite. :!:
:)
velis debili :)
kao sto rekoh, golokarin je univerzalni lijek ;)
vama, vrli mladicu, preporucujem da isti uzimate oralno :)
dodatno, ako mladi gospodin ima potskoca oko primjenjivanja tehnike(cuclanje) preporucujem sto cesci dolazak na temu fcb radi davanja preciznijih naputaka ;)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 30 dec 2009, 15:47

Za sve informacije javite se Seceru ili nekoj blizoj apoteki :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 dec 2009, 18:22

Zdenka, alijas Hanibal Lektor se probudio :mrgreen: .
Bilo je krajnje vrijeme, da i ova ptica nesto gukne. Hopla, pa odmah po nama :twisted: .

Umijesto da prozbori koju cestitu rijec o "svom" klubu, koji, uzgred budi receno, igra antifudbal, ili bolje receno...kad ih gledam, meni se spije. Smece od ekipe, koju ni veliki strucnjak Magath nece moci dovesti u red. Ponove li jesenju sezonu, ja cu sebi promijeniti nick, u recimo...Cumur :D, da me stalno asocira na Kumpele.

Bolan Zdenka, zapitaj se, da nisi na pogresnom forumu? Ovdje se prica/pise o fudbalu/nogometu, izmedju ostalog, cesto se unose velike emocije, malo se obraca paznje na pravopis. Desi se, tu i tamo podjekoja :lol: greska.
To tebi predstavlja problem, je li, profesoru? :roll:
I jos nesto, prije nego sto ti kazem odj..uppss Pa-Pa ;) ...nauci razlikovati mrznju izmedju kluba i njihovih pristalica.
Primjer: Meni najodvratniji klub pored Reala, je Man Utd. Je li ja zbog toga trebam da mrzim i njihove navijace?
Naprotiv, meni je njihov simpatizer @Trasimaco, jedan od drazih likova, ovdje na forumu.

Nisi zasluzio ovoliku paznju, koja ti je ocigledno bila potrebna...jer si neprimjetan lik ;) . Uspjeo si nesto sa ovim, sto si rekao, a to je...da su debili svuda oko nas 8-)

@WOC - Jedinstven, nego sta je! Barem na ovom forumu 8-)
@secer - Znamo svi da je tvoj smisao za humor, izrazito veliki ;) , nadam se, da ce i doticna osoba to tako shvatiti, pa ti uzvratiti, istom mjerom :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 30 dec 2009, 18:49

geronimo je napisao/la:Zdenka, alijas Hanibal Lektor se probudio :mrgreen: .
Bilo je krajnje vrijeme, da i ova ptica nesto gukne. Hopla, pa odmah po nama :twisted: .

Umijesto da prozbori koju cestitu rijec o "svom" klubu, koji, uzgred budi receno, igra antifudbal, ili bolje receno...kad ih gledam, meni se spije. Smece od ekipe, koju ni veliki strucnjak Magath nece moci dovesti u red. Ponove li jesenju sezonu, ja cu sebi promijeniti nick, u recimo...Cumur :D, da me stalno asocira na Kumpele.

Bolan Zdenka, zapitaj se, da nisi na pogresnom forumu? Ovdje se prica/pise o fudbalu/nogometu, izmedju ostalog, cesto se unose velike emocije, malo se obraca paznje na pravopis. Desi se, tu i tamo podjekoja :lol: greska.
To tebi predstavlja problem, je li, profesoru? :roll:
I jos nesto, prije nego sto ti kazem odj..uppss Pa-Pa ;) ...nauci razlikovati mrznju izmedju kluba i njihovih pristalica.
Primjer: Meni najodvratniji klub pored Reala, je Man Utd. Je li ja zbog toga trebam da mrzim i njihove navijace?
Naprotiv, meni je njihov simpatizer @Trasimaco, jedan od drazih likova, ovdje na forumu.

Nisi zasluzio ovoliku paznju, koja ti je ocigledno bila potrebna...jer si neprimjetan lik ;) . Uspjeo si nesto sa ovim, sto si rekao, a to je...da su debili svuda oko nas 8-)

@WOC - Jedinstven, nego sta je! Barem na ovom forumu 8-)
@secer - Znamo svi da je tvoj smisao za humor, izrazito veliki ;) , nadam se, da ce i doticna osoba to tako shvatiti, pa ti uzvratiti, istom mjerom :mrgreen:
Ne znam sine o čemu pričaš, da nisi zaboravio uzeti ovaj vaš lijek.......oralno...?
Pogledaj malo šta se piše po ovom forumu pa će ti biti jasno zašto je "ptica guknula" tek sad. A ti malo pogledaj od kad sam ja korisnik a od kad ti (nešto više od dva sata).
A sad ti meni reci gdje ću ja pisati o svom klubu kad su neki čmarovi uuuuuuuuppppps moderatori izbrisali tu temu? Ah da, da , da pa ti moderatori su svi "Bavarci" hmmmmm onda i nije čudo zašto je izbrisana i zbog toga ostajem pri stavci prije onog uuuuuuuuuupppppppsssssss. Kontaš ba? Ne kontaš? Evo ti malo tvojih smajlića pa možda shvatiš. :evil: 8-) :( :o :shock: :shock:
Da, profesoru smeta što pravopis nije korektan. Nije onda ni čudno što nam je država ovakva kakva jeste i ponovo se slažem sa tobom, debili su svuda oko nas (ili trenutno ovo čitaju :lol: )
Šta je sad bilo sine? Iznenađen si mojom replikom? :?
I molim te nemoj me ponovo citirati sa tvojim pametovanjem "Ovdje se prica/pise o fudbalu/nogometu". Pa pogledaj kad sam ja dotičnog "Šećera" citirao i bit' će ti jasno sve.
P.S. Da, ja navijam za Schalke. Navijam za njih a ne za titule kao većina tobožnih navijača. Navijač sam ima već 13-14 godina a ne kao ti i tvoji koji su za fudbal saznali tek 1998, kad je tatica po prvi put kupio televizor.
'Ajd' sad furaj mallliiiiiiiiiiiiiii!
Zadnja izmjena: Zdena04, dana/u 30 dec 2009, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 30 dec 2009, 18:50

NJEMAČKA web-stranica Ran.de tvrdi da su Bayern i madridski Real još prošlog ljeta sklopili dogovor o transferu francuskog nogometnog reprezentativca Francka Riberyja u madridski Real, a koji će se realizirati u sljedećem ljetnom prijelaznom roku.

Dogovor je, piše Ran.de, postignut prilikom transfera nizozemskog reprezentativca Arjena Robbena prošlog ljeta iz Reala u Bayern. Bayern, prema saznanjima dotičnog medija, nije platio Realu dogovorenu odštetu od 25 milijuna eura, već će ta svota biti odbijena od Riberyjevog transfera na ljeto, vrijednog 55 milijuna eura.

Sličnu je priču lansirao i minhenski web-magazin Europolitan, tvrdeći da između madridskog Reala i minhenskog Bayerna postoji "džentlmenski dogovor" prema kojem će u ljetnim mjesecima sljedeće godine Franck Ribery preći u španjolski klub, ali za odštetu od 50 milijuna eura.

Upravo taj iznos je, navodno, za 27-godišnjeg Riberyja, kojem ugovor s Bayernom istječe u ljeto 2011. godine, nudio i londonski Chelsea, ali već u siječanjskom prijelaznom roku. No, ta priča je na staklenim nogama, jer je Chelseajev menadžer Carlo Ancelotti izričito naglasio da njegov klub neće dovoditi pojačanja u siječnju.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 dec 2009, 18:55

Zdena04 je napisao/la: P.S. Da, ja navijam za Schalke. Navijam za njih a ne za titule kao većina tobožnih navijača. Navijač sam ima već 13-14 godina a ne kao ti i tvoji koji su za fudbal saznali tek poslije rata, kad je tatica po prvi put kupio televizor.
'Ajd' sad furaj mallliiiiiiiiiiiiiii!
2009-14=1995 :mrgreen:

Zdena malo respekta pokazi,momci su stariji do tebe i mani se tog "sine kontas" to ni u mahali vise ne prolazi a da ne dobijes po p....,tema je izbrisana kao i mnoge prije(Udinese,Galata,Leverkusen,BvB)jer niko sem tebe tu nije pisao,a i ljepse je vidjeti da smo svi mi - simpatizeri klubova bundeslige - okupljeni na temi bundesliga,elem pokazi malo respekta i kulture,pa onda pametuj kome hoces o pravopisu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 30 dec 2009, 19:02

Bio je lapsuus, mislio sam na 1998 a ne poslije rata.
O.K. Forumašima poput tebe se izvinjavam a za ostali..........GET A LIFE!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 30 dec 2009, 19:13

kakav klub takav i navijac heeheh salke sav nikakav bez love i mira u kuci,,trener razjuren,,neznaju djesu im igraci ,,,rafinji se nesto diglo i odmah se ne pojavi na treningu hehehehe,,moj zdena previse ti je ono reci da su navijaci bayerna debili,,ti i james mozete pod isto ali ti si previse precero jarane,,ajde malo se saberi i snadjii,,nista nemam protiv tebe ali brate prezacero si,,,,,,namjerno sam pisao ovako gramaticki neispravno u znak protesta. :D :) :P :roll: :lol: :P SORRY PROFESORE
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 dec 2009, 19:24

Zdena04 je napisao/la: Ne znam sine o čemu pričaš
Pricam o tome, kako se neko nekulturan, kao ti, nadje nesto napisati, pardon...uvrijediti, a on sam nije dvije cestite recenice napisao na ovom forumu. Jos i napominje kad je registrovan, pa sto sutis jadan, niko ti ne brani da pises.
A sad ti meni reci gdje ću ja pisati o svom klubu
Imas temu o Bundesligi, osim toga, slobodno otvori novu temu, svaka tema koja je "ziva", ona i ostaje. A posto je "tvoja" tema bila mrtva kao i ti, onda smo je sahranili i bacili u smece!
kad su neki čmarovi uuuuuuuuppppps moderatori
Evo ja tebi ustupam mjesto, da ti postanes moderator. Svakako mi to nije bila zelja niti cilj. Hoces li Ar..pardon, Zdena? Ti reci ako imas zelju i ako mislis da mozes nesto bolje uraditi, naprimjer...skidati pojedincima smajlice sa posta :lol:
Nije onda ni čudno što nam je država ovakva kakva jeste
Eh, da je nama vise takvih, kao ti...ma bili bi Svica u malom, al' u jajima. Ta sorta kakvom se ti upravo predstavljas je najveca opasnost za ovu drzavu. Kontas sincicu?
Navijam za njih a ne za titule kao većina tobožnih navijača
Jedino nesto pametno da cujem od tebe.
Navijač sam ima već 13-14 godina a ne kao ti i tvoji koji su za fudbal saznali tek poslije rata
E vidis balavac jedan, tu sam te uhvatio. Ja sam navijac nekih 22-23 godine. Ti mislis ako si vidio Svabiju, i ugledo Park stadion ili kako je se vec zvala Veltins Arena u to vrijeme, kada je te Tata vodio na utakmicu, uz neizbjezni bratwurst.

Vidis Misko, po tebe je ipak bolje da se zavuces u misiju rupu, gdje si i do sada bio :D
Ono gukno golub i odmah se ukakio :lol:

Haj zivio.
Vom Jäger zum Gejagten

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 30 dec 2009, 19:29

Razumijem ja da je nekima tokom Winterpause dosadno, ali ne morate se vrijedjati. Uredu malo se saliti, ali sve navijace jednog kluba nazivati debilima, pa onda su i svi navijaci Fc Scheiße 04 ovakvi:
slika

I jos jedan vic za kraj:
Was ist der Unterschied zwischen einem Schalker und einem Ei?
Das Ei hat eine Schale :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 dec 2009, 20:09

Evo Zdenke evo i pametnih postova!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kako je mocno kad ti dodje navijac jednog osrednjeg kluba na temu najveceg Njemackog i jednog od najvecih u svijetu. Sama pomisao na to navodi da pomislis da je tvoj klub popularan i u srcima ovih takozvanih provokatora. :mrgreen: :mrgreen:

Momcinio pozabavi se ti malo sa svojim Schalkeom i sa onim ludim Brazilcem, vidis da ni na prvi trening nije dosao. Jos kad vam Kuranjskog uzme B'ham crno vam se pise. :lol: :lol: :lol: :lol:

Sto se tice Geromela i Chelsea je zagrijan. Kako sam cuo, takodjer je Real ponudio 15-tak miliona, ali ako Bayern ponudi tu svotu ide u Bayern, naravno ponajvise zbog Podolskog.....

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 30 dec 2009, 21:25

geronimo je napisao/la: E vidis balavac jedan, tu sam te uhvatio. Ja sam navijac nekih 22-23 godine. Ti mislis ako si vidio Svabiju, i ugledo Park stadion ili kako je se vec zvala Veltins Arena u to vrijeme, kada je te Tata vodio na utakmicu, uz neizbjezni bratwurst.

Vidis Misko, po tebe je ipak bolje da se zavuces u misiju rupu, gdje si i do sada bio :D
Ono gukno golub i odmah se ukakio :lol:

Haj zivio.
Za ovo balavac ću ti halaliti Ali ovo za "Tata vodio" neću. Moraš malo razmisliti kad to pišeš, ovdje je bio rat i nemamo mi svi oca više. Ovo neka ti bude upozorenje!
Vjeruj mi da nikad u Njemačkoj nisam bio za razliku od većine simpatizera Bayerna u BIH pa vjerujem da i ti spadaš u tu grupu. Eh sad, ako si već navijač nekih 22-23 godine to bi značilo da si dosta stariji i zreliji. Ako je tako, trabao si onda i malo zrelije pristupiti. Mogao si ignorisati ono što sam napisao ili pak ovdje nešto jako inteligentno napisati, neki aforizam ili slično, i tako me malo spustiti. :? Nešto, primjera radi, ovako: "Nikad se ne hrvaj sa krmetom. Sav ćeš se isprljati, a krme će uživati". :lol:

Za ovo ostalo što si napisao, nema potrebe da se hrvam sa krmetom.

P.S. Živ ti meni bio i sretna nova godina. :D

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 30 dec 2009, 21:28

big_amko je napisao/la:Razumijem ja da je nekima tokom Winterpause dosadno, ali ne morate se vrijedjati. Uredu malo se saliti, ali sve navijace jednog kluba nazivati debilima, pa onda su i svi navijaci Fc Scheiße 04 ovakvi:
slika

I jos jedan vic za kraj:
Was ist der Unterschied zwischen einem Schalker und einem Ei?
Das Ei hat eine Schale :mrgreen:
Hahaha, ovo nisam odavno vidio. Budimo iskreni, većina navijača Schalkea i jesu takvi. :D :D :D

P.S. Fussball ist mehr als eine Schale.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 30 dec 2009, 21:29

obračun dijaspore, i kud ćeš većega jada svi su iz švabije

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 30 dec 2009, 21:33

bh hrvat je napisao/la:obračun dijaspore, i kud ćeš većega jada svi su iz švabije
Alo Rvat :D :D
Pišeš gluposti. Zamoli nekoga da provjeri moju IP adresu i vidjet' ćeš gdje se nalazim. A sad fino u lipu tvoju. :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.